Pláče a pláče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Veru.Kb
27.8.13 11:20

@MichelleA3 To je od tebe moc hezke.Je to smutne, kdyz vlastni mamka jim neda lasku, peci. No my jsme take chodili ve starych malych vecech, ale protoze mamka vydelavala jen 6tis. a tata nechtel davat alimenty bez soudniho rozhodnuti.Mas pravdu, deti za to nemuzou, ale casto to nejvic odnesou. Ja take nikdy nevim, tak vzdy pripravim maximum, co dokaze snist, nastesti malokdy vylevam.Je to skoda no, drahe je to jak krava.No to se nedivim, ze uz padas na hubu. Malej zas vcelku spi od 21h do pulnoci, pak je uz vzhuru co par desitek minut a v 6 vstava komplet, vysmaty jak leco, jak kdyby se dobre vyspal, ale pak zas rev.Jak casto mivate u sebe chlapovy deti? A jejich mama vam nedela nejak problemy? Uz 4 mesice? my za 14 dni taky.

• Citovat
  • Upravit
117
27.8.13 13:37

@Veru.Kb až seženeš tu zavinku tak dej vědět náš malej taky ještě spí v zavince v noci a potřebuju pro něj větší nevím jestli to dělají a taky právě nevím jestli ho nemám naučit spát bez toho, ale vím že se bude převalovat na bříško a pak se vztekat :( jinak úspěch s příkrmy :potlesk: kaši snědl lžičkou téměř třičtvrtě napoprvé a krásně mu to jde a mrkvičku jsme měli včera a snědl tak 15lžiček a pořád otevíral pusinku že chce ještě, no asi po tatkovi je to vidět :lol: tak jsem zvědavá dnes.Za chvíli čekám „babičku“ která Davču ještě neviděla a to bydlí od nás cca 40km tak jsem zvědavá jak na ni bude reagovat
@MichelleA3 já mám to samé akorát tedy je to dcera od přítele, matka alkoholička a holka věčně hrozné věci co jí sou malé v zimě k nám přijde ve vestě atd. když nakoupíme oblečení už ho nevidíme a k nám chodí jak šmudla i přes upozornění že třeba jedem na výlet :roll: takže hrůza jí je tedy už 10let ale stejně je to děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
27.8.13 14:34

@Veru.Kb Veru, chápu, výdaje jsou to velký, máš se koukám taky co otáčet. Jakto, že se o brášku staráš finančně ty? Asi jsi to už psala. Se šátkem já osobně moc neudělám, tím, že je malá na břiše, tak že bych teda šla plít zahrádku, to se říct nedá :-). Je to spíš takový něco podat atd., dělat něco u čeho se nemusíš moc ohýbat. Vaření by asi šlo, ale bála bych se, aby na malou něco nevyprsklo. Ale zase je to úžasnej pocit, že je malá tak blízko u mě a spokojená. Hele, a když zavineš tetraplínou ručičky a zbytek stáhneš, tak ti v tom taky nevydrží? Ono když řešíš výdaje, tak bych to asi zkusila takto nahradit, já jsem to tak dělala, zavinovala jsem staršího do 4 měsíců, potom jsem to už odbourala.

Příspěvek upraven 28.08.13 v 16:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
27.8.13 18:48

@Veru.Kb Tak pokud tvůj taťka neplatil, tak se to dá pochopit, ale přítel platí 6tis. měsíčně a choděj jak hastroši.. No občas mi přijde, že to dělá schválně… Jako tenkrát, když bylo asi 20st. ona vylezla ven v plavkách a děti měli malé punčocháče, rozkrok u kolen, teplou bundu a čepici a to jí přítel psal, aby byli děti pěkně oblečené, že jedeme na výlet, ale já to tušila, tak jsem z domova vzala pěkné oblečení, protože já pak vypadam jak mamka, která neumí ani obléknout děti :) to jsem taky musela obstarat k nám šatník, což mě taky stálo nemalé peníze…ale nehodlám na ně koukat jak vypadají, jo k těch plavkám, ona chodila na různé procedury, aby shodila a přítel věděl o co přišel :think: jinak dělá naschvály, navádí děti, ale oni to většinou zapomenou ještě než dorazí k nám… i aby ublížili malé, je to prostě píp… :oops: jinak je máme 1×14dní, o Vánocích několik dní a teď týden, aby mohla jet na dovolenou :pocitac: jinak to hrozně rychle uteklo, už 4 měs. a já si jí vůbec jako mimčo v zavinovačce vůbec neužila :,( teď jsme si s Terezkou daly hodinového šlofíčka, to bylo supeer :) a teď koukáme na růžovku, snad bude noc v poho :cert: a jaký jste měli den Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
27.8.13 18:51

@Anninka2 Máme to stejné, ona hulí jak fabrika, flašku taky má věčně u huby, ale děti jsou jak šmudlové, v zimě nám jí dala v zimní bundě po bráchovi, která jí byla hrozně velká, tak jsme jí koupili zimní oteplováky a bundičku, růžovou, aby byla jako holčička a nenosila onosené oblečení po bráchovi… :twisted: a už jsme to neviděli… taky jsme před 2 rokama koupili malýmu odrážedlo a ta kráva ho prodala :zed: a od té doby mají většinu drahých dárků u nás, dělá naschvály a chce nás rozeštvat…ale to se jí nepodaří :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.8.13 20:47

Teda holky já se z toho už fakt zbláznim malý mi vyblinkal i kaši a to sem ji dělala fakt hustou na lžičku a blinkal normal v leže v lehátku, navíc mi celé dopoledne blinká mrkvičku :,( :,( tak půjdu zítra k doktorovi at už s tím něco dělá tohle přece není normální :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
27.8.13 21:03

@Anninka2 http://eprcek.cz/…odukt-14266/ drahá jak prase a už na ní čekám 2 týdny.. ale viděla jsem na mimibazaru o 200 levnější, ale růžová, i když si říkám, že je to jedno, růžová, nerůžová.. no naučit spát bez toho je asi čas, někde jsem četla, že maminka zavinovala až do 8 měsíců dítěte, když je mu v tom dobře a cítí se jistě, tak proč ho nezavinout.. no tak to je skvělé, že mu chutnají příkrmy! šikulka :-) a kaká po tom dobře? co ta babička?

• Citovat
  • Upravit
Veru.Kb
27.8.13 21:14

@Ivča78 no mamka dává alimenty, co jí táta posílá na bráchu, ale nepokryje to všechny jeho základní potřeby, ze svýho nedávala jeden čas nic, jeden čas ani neposílala ty alimenty, teď pošle i něco navíc za sebe, tak je to o něco lepší.. jo to máš pravdu, je krásné, jak miminko u mě na břiše hezky spinká, je tak slaďoučký.. z tetraplíny se vymrská ve vteřině, aj z pevného zavinutí v pevné zavinovačce, je hrozně neklidný.. no já si říkám, že pak ty věci můžu prodat na mimibazaru..

• Citovat
  • Upravit
117
27.8.13 21:16

@Veru.Kb ta je i pěkná a ta cena není tak hrozna, právě taky si říkám hlavně že spí když je mu tak dobře, on se stejně do rána z toho vykroutí a je jen zavázaný kolem pasu :mrgreen: tak tahle právě nemá zavazování :think: je rád stažený :lol: kadí dobře vše v pohodě s tím jsme nikdy problém neměli. No babička ho viděla poprvé řekla že je moc pěkný, pochovala ale že by to bylo nějaké tununu to ne, no co každý má vztah k dětem jiný, vrazila mi pro něj pětikilo vypila kávu a šla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.8.13 21:27

Ještě sem našla tuto http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ale ta je ještě dražší :nevim: tak uvidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
28.8.13 08:34

@Anninka2 no to mi povidej, já toho našeho prdika našla ráno vykrouceného ze zavinovačky a zavázaný skrz pusinu.. přesně, každý má jiný vztah k dětem, to naše babička taky k němu nemá vůbec vztah, žádný tutununu, druhá babička je ouplně jiné kafe.. nemá zavazování ani ta moje, tak ho vážu složenou látkovou plínou

• Citovat
  • Upravit
Veru.Kb
28.8.13 08:41

@MichelleA3 no tak to dělá vyloženě naschvál.. no to je strašný.. tak ona si platí procedury, aby zhubla a dovolenou a děti neoblíkne? a ona nemá chlapa? no to naše mamka taky dělala, že se zkrášlovala, aby táta viděl, o co přišel, to k tomu holt patří, i to navádění, ale chudáci děti.. ty to nakonec všechno odnesou, protože to zažívaj v tom nejhorším vývoji, brácha byl špatný léta, pak jsem ho odtáhla z domova a už je ok, ale trvalo to rok, než se trochu zlepšil.. je smutný, že má tohle ta ženská zapotřebí.. no to mi povidej, já mám taky pocit, že jsem si ho jako roztomilé malé miminko v zavince neužila.. no my jsme tu měli hodnou babičku, jenže nechápu, vždy jak tu je, tak malý od 20 h několik hodin vkuse řve, vždy po její návštěvě.. navíc já mám nějaké techniky uklidňování jeho pláče a to babička hodně odsuzuje, houpala jsem ho v hacce a ona mi úplně flákla přes ruku, co to s ním dělám.. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Veru.Kb
28.8.13 08:47

@Anninka2 co to blinkání? no náš malej taky někdy vyblinkne vše, někdy jen ublinkává, nechápu.. co u toho doktora?

• Citovat
  • Upravit
10760
28.8.13 15:12

Ahoj holky :mavam:

Dočítám, ale nestíhám, tak alespoň v rychlosti.

Taky stále ještě zavinujeme, jak nezavinem, tak si furt mrní ručičkama v obličeji a rve si ven dudlíka a bez toho zas neusne. A ručičky mu neudržím ani náhodou, má pěknou sílu (asi jak má ten hypertonus), navíc když ví, že jsem blízko, tak neusne, chce si hrát nebo se chce chovat. Takže jedině zavinovat. Já zavinuju do tetrapleny a pak do zavinky na zavazování, z toho se nevymotá ;). Nohy mu čouhají ven, ale to neva, ty mu překrývám dečkou. Vypadá to děsně, ale je to jediný způsob, jak usne bez drndání a houpání. Ta zavinovačka, jak našla Aninka, ta je fakt nádherná.

Hm a zbytek napíšu později - siréna je vzhůru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15415
28.8.13 16:04

Holky, kdo máte peněz na zbyt, tak na zavinutí si holky dost chválí Swaddle Me zavinovačku. Osobní zkušenost teda nemám, nechtěla jsem už do toho investovat, my jsme to zvládli s tetraplínou :-). Nohy čouhaly, ale to nevadilo.

http://oldsite.summerinfant.com/…-Cotton.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky