Pláče a pláče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5210
9.9.13 10:08

@verusak.berusak Vy jste tak šikovní s tím jídlem…my si asi ještě chvíli počkáme…já jsem zkusila jet busem z té naší vesničky do Prahy :) naštěstí Terezka byla naprosto úžasná, neplakala, asi 30 min. spala a pak jen dudala dudlík a koukala, je to můj :andel: Jen ty lidi bych zabila, rvala jsem kočár sama do autobusu a všichni se raději otáčeli než aby pomohli :pocitac: to je doba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
9.9.13 19:54

@MichelleA3 Ahojky, dneska už se pomoci nedočkáš, naopak, já když jsem se konečně vysápala do autobusu kočárem, tak si ženská stěžovala řidiči, že ji kočárky v busu vadí a on mi pak vyhodil z busu. Sic je fakt, že jsme tam byli 3 kočárky na místě pro 2 kočárky a jeden invalidní vozíček, prý tam musí mít místo na ten 1 vozíček, i když tam žádný není. To slintání, tu psala Veru, že je u dětiček s refluxem normální, náš taky strašně slintá. Teda ty si užiješ nočního vstávání, u nás to dřív bylo po 10ti minutách, teď už spí i od 21h do 5h, ale i po 3 hodinách nebo po hodině, ale to už málokdy, snad to nezakřiknu. Začali jsme zahušťovat Nutritonem, tak týden je o něco klidnější. Ale pořád sám nekadí. Tak už jí jsou kočce 4 měsíce :-) Nám jsou zítra 4 měsíce. A zítra jdem i do poradny. Rozhodne se o očkování, mám z toho hrůzu. Jinak byli jsme na EEG, řev jak tygr, je ok, závěr je Afektivní záchvaty, zmírnit foukáním do obličeje 8o Takže už baštíte příkrmy?

• Citovat
  • Upravit
5210
9.9.13 21:42

@Veru.Kb Nebaštíme,jsem to vzdala, řekla jsem si že ještě počkám a uvidím, doktorka mi říkala ať ještě s příkrmem počkám…Foukáním do obličeje se zklidní? Tý jo, to jsou ale skoro všechny děti vzteklé, ne? Terka to taky umí a jak, prohýbá se a je poznat, že se vzteká, že jí nic není :mrgreen: že to uteklo ty 4 měs. i když jsem si říkala, že se to vleče jak furt řvala, opička jedna :lol: já taky pořád zahušťuju nutritonem a kadí zaplať pánbůh sama, teď má tedy to hov… tmavě zelené, taková divná barva, ble… :poblion: tak to ti už spinká krásně… a to jste ještě nebyli ani na jednom očk.? Slintá hrozně, máma mi říká, určitě jí rostou zuby, máš kousátko co se dává do mrazáku? Já že ještě ne, že si nemyslím, že by to bylo zubama, tak hned mazala do lékárny a koupila jí za 160kč :zed: ho mohla koupit v tetě za 40kč, taky se prý drbala na hlavě když šla platit :think: :mrgreen: tak ho zítra dostane, ale zuby jí nerostou, takže to může max. strkat do pusiny jako vše, dává tam i deku, že jí má pak celou mokrou :mrgreen: lidi jsou hnusnía autobusák raději kouká z okna než aby šel pomoc… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
9.9.13 21:52

@MichelleA3 Míšo, to kousátko se dává do ledničky, abys jí neublížila. Zoubky to být klidně můžou, u nás se vyklubaly brzy a klubou pořád. Právě teď několikátý den je malá na zabití, celý den poslouchám brek a vztekání :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
9.9.13 22:20

@Ivča78 Jee,dekuji. Ale dasne ma zatím stejné, tak nevim no. Chudacci malý, me se nedávno vyklubal poslední moudrak, tak se těm prckum nedivim, ze pláčou a vztekaji se. Musíme to vydržet, pak na nejake knourani a brek budeme jeste rádi vzpomínat až budou v pubertě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
9.9.13 22:22

@MichelleA3 Míšo, to máš pravdu, mě už to stačí teď :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10778
10.9.13 11:27
:mavam:

@MichelleA3 bobek už taky několik týdnů hrozně blbě spí :( Usínání jak kdy, někdy usne hned a bez kňourání, jindy se ke spánku doslova prořve :? První polovina noci dobrý, ale vzbudí se mezi 2-4, nají se, hned usne, ale pak se budí jednou po hodině, pak po půl, pak zas po hodině, pak třeba 3× během 20 min. :roll:. No prostě ve výsledku k němu vstávám až do rána minimálně jednou za hodinu. Ještě dřív usínal v kolem 8, ale teď to natahuje, takže včera třeba až v půl 10. Já potom poklízím, vařím, večeřím atd., takže jdu spát o půlnoci. Už ani nepamatuju, kdy jsem spala v kuse dýl než 2 hodiny. Tak mezi tím 2-3 měsícem spal fakt pěkně, 12 hodin s jedním, dvěma probuzeními, teď takhle. Přitom jsme ohledně spaní vůbec nic nezměnili, vše pořád děláme stejně. Jediné co, občas se vzbudí kuckáním, blinkáním, prostě reflux. Tak jestli ho pak pálí žáha? Vyvýšenou postýlku ale máme a přece ho nebudu i v noci půl hodiny držet ve svislé poloze :zed:… Já asi taky zkusím ten Nutriton. Na před pis není, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
10.9.13 12:45

@verusak.berusak To mě usne skoro vždy bez pláče. Ale pak to věcné buzení me privede k šílenství. Nevim co se stalo a proc tak špatně spinka. :( podle me je pálí zaha, kdyz se poblinkaji… Chudacky, jen nam to neumějí říct jinak než pláčem. Ten nutriton koupis normalka bez receptu. ;) taky bych uz další potrebovala, segra mi včera koupila místo nutritonu nutrilon, ten ji muzu dat ale az zahusteny, jinak blindi uz pri jidle. :'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
10.9.13 16:07

Ahoj holky tak dovča byla fajn u nás je stejně krásně, holky si to užili, malý byl krásně uřvaný, ale v noci spal jak andílek :andel: v klokance samozřejmě zlatý :lol: jinak papkáme už masíčko včera poprvé a docela mu jede, vždy si přečtu ty skleničky co už může a pak to doma vařím :mrgreen: ted sem tři noci zkoušela odebrat zavinku, první noc dobrý, druhá už se hemžil a pořád knoural a třetí děs že sem mu jí vrátila a spal pak až do rána, takže neuspěch ale ještě to zkusím :pankac: a pak už asi půjdu do koupi té větší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10778
10.9.13 16:24

No jo, teď mi Ani připomněla, taky už spí bez zavinky, dneska 3. noc. Spí bez ní úplně stejně (blbě :lol: ) jako s ní. Nebudí se a ani neusíná hůř ani líp, takže zavinku už nemá :potlesk:.

Dneska mi k obědu snědl opravdu hodně zeleninky dýně + cuketa + řepa + brambor. 150 g určitě a už si pak dal jen asi 20 ml mléka. A neblinkal pak ani trošku, takže super. Ale asi koupím ten Nutriton, protože stejně jsme ještě převážně na mléku a dlouho ještě budem. Se zácpou už dloho probém neměl, tak to zkusím.

„@Anninka2“ a jde ti to maso rozmixovat úplně na jemno? A jaké masíčko dáváš? Já už bych v tom 6. měsíci taky pomalu začala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
10.9.13 18:22

@verusak.berusak tak to je dobré, já nevím s tou zavinkou a přitom ho dávám mezi ty polohovací válečky, tak to ještě zkusíme přece nebude v zavince do 15ti :mrgreen: :mrgreen: a tu dýni kupuješ tu máslovou u nás ji nemají jen tu normální a ta se může až od 8m :? řepu sem ještě také nezkoušela to ji dáváš samotnou? mě malý nechtěl akorát brambor s cuketou :poblion: jinak vše spapá celou misku a blinká pořád, oranžově :roll: myslím že nemusíš čekat na 6m já koukala na ty sklenky a tam už je maso od 4m takže sem dala mrkev, brambor a krůtí a ponorným mixérem to jde úplně na jemno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10778
10.9.13 22:51

@Anninka2 jj, máslovou, kupujem ji v Makru, ale teď je sezona a podle mě by ji třeba v Tescu nebo podobném dobře zásobeném supermarketu měli teď mít. Jinak kámoška dělala Hokaido (pětiměsíčnímu mimču) a taky v poho. Brambor mu taky vůbec nejede, musím to vždy zakamuflovat jinou zeleninou. A úplné fiasko byl špenát (a potvrzuju, že byl fakt hnusnej :mrgreen: ). My už máme začátek 6. měsíce za týden a kousek, tak si myslím, že to bude tak akorát. Doktorka říkala, že zavést i lepek, takže v tom 6. zkusím i nějakou těstovinu a rýži nebo piškot nastrouhat do přenídávky. Hlavně, jestli ti v noci dobře spí, zavinka nezavinka.

@MichelleA3 taky se ti tak často budí? :zed: Nejhorší je, že on mi spí blbě i přes den. To jsou dvacetiminutovky a pak už jedině, když se drndá. Nebo v Manduce. Přitom se budí nedospalej a je pak pořád navrčenej. Já nevím, doufám, že se to samo upraví, ale myslím, že déle než do půl roku nevydržím a asi budu už dost zoufalá na nějakého toho Estvilla :? Prostě spánek po půl hodinách, jsme kantáre všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
11.9.13 07:51

@verusak.berusak Bohužel mame to stejné jak vy. Ona spi jen 10min.3× denně. A je přitom ospala a unavená. Tak mi to vysvetli. :( jsem z noci zbita jak pes,100× za noc ji strkam dudlika. Včera usla uz v 19 totálním vyčerpáním, tak jsem myslela, ze bude spat do noci a spala do 20.30 a byla vzhuru do půlnoci, ja uz padala na pusu. :( vůbec nechápu proč tomu tak je. A to mu spala tak krásne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
11.9.13 18:08

@verusak.berusak náš se ke spánku vždy prořve, kort v noci, hodinu řev, pak najednou spí, teď týden zlepšení po Nutritonu, spal i ve dne, včera Rotarix, spánku konec, to už se nedá, 4 měsíce naprosto šílený styl života na míči, u hacky v blitkách a neustálém řevu :zed: příkrmy vám jdou krásně :dance:

• Citovat
  • Upravit
Veru.Kb
11.9.13 18:09

@MichelleA3 taky u nás spí pár minut několikrát denně, jinak řev :zed: při tom unavený je, zívá, pláče unaveně, nezabere

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure