Pláče a pláče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
peli
4.9.13 14:34

@Veru.Kb ted jsem to četla, a zase se mi po tom zastesklo… nedá se nic dělat. hlavně, že je spokojená! jinak v noci si s ní taky nehraju. nakrmím, zhasnu a ona zase pokračuje… ale je to hrozné to noční jezení… než to ohřeju, už se těším, až bude spinkat celou noc… jinak taky se těším až si bude umět dát do pusinky dudlíka… pořád jí vypadává když usíná… :-)

• Citovat
  • Upravit
15413
4.9.13 15:02

@Veru.Kb Veru, tak fajn, že je u vás takové zlepšení, tak snad mu Nutrilon sedne a bude dobře. Jejda, to je teda doporučení, foukat mu do obličeje a k čemu je to jako dobrý? Jako že se lekne a přestane brečet, jo :roll:? No, pochybuju, že by to něčemu pomohlo. Afektivní záchvaty má starší, je schopnej z toho až nedýchat, pomůže říkat mu „dýchej, dýchej“ a jak spustí řev, tak přitulit a mazlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
4.9.13 15:14

@Missa2 no normální asi moc ne, kort když jsou takhle fest uřvaný celé dny, ale nenormální taky ne a to uklidnění už pak taky nezabírá, musí se to přežít..

• Citovat
  • Upravit
Veru.Kb
4.9.13 15:16

@Ivča78 jj jakože se lekne, no uchylná rada fakt, no doktoři jsou dnes se vším hned hotový.. a nevíš, čím jsou ty afektivní záchvaty? jak často je má?

• Citovat
  • Upravit
Veru.Kb
4.9.13 15:19

@peli jej tak to my ještě tak půl hoďky houpem v noci po krmení na míči a malej řve jak tur.. no mě ty přípravy krmení přijdou hrozný vždycky, male to nerespektuje, že se to musí připravit, chce to hned :-D jaké UM používáte?

• Citovat
  • Upravit
Veru.Kb
4.9.13 15:41

@Ivča78 další supr kritika od dalších kamarádů, naše lítání po doktorech jim přijde absurdní, prý je normální, že děti v tomto věku prořvou každý celý den, promodrávaj u pláče a přestávaj dýchat.. prý jsou takové všechny děti

• Citovat
  • Upravit
15413
4.9.13 15:51

@Veru.Kb Veru, ty afektivní záchvaty asi nevyzrálou nervovou soustavou, ale nevím, náš to dělá při velkém vzteku nebo když se něčeho hodně lekne nebo se bouchne. To až nedýchá a pak mega řev. No, některá miminka to tak bohužel mají, že propláčí celý den, ale běžné to teda není, co vidím v okolí, tak jsme byli výjimky. Ale určitě je dobře, že jste nechali udělat vyšetření a víte, že je malý v pořádku, a že z toho pláče jednou vyroste a je zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
4.9.13 16:14

@Ivča78 Já si taky myslím, že nevyzrálostí. Vždyť my jsme také široko daleko výjimky, že je to normální říkaj jen lidi, co měli děti taky šíleně uřvané, jako moje mamka a ta kamarádka, protože po boji je každý generál. Mě to rozhodně normální nepřijde, že ho nemůžu vozit v kočárku, že nespí, že promodrává, že prořval několik týdnů denně 24 hodin s pauzami, to přece nejni běžné, vždyť doktoři a všichni, co malého zažili, jsou z něj na nervy a říkaj, že není normální, nechtěj sem chodit, vždyť každou návštěvu prořve, nechtěj ho chovat, hned mi ho vracej.

• Citovat
  • Upravit
peli
4.9.13 19:10

@Veru.Kb máme nutrlinol AR. musíme mít to jak pomáhá při ublinkávání. protože když jí dáme cokoliv jiného bez AR, tak to blinká a má po tom často hlad… ale ještě jsem nezjistila, jestli ho dělaní i jiné značky nebo jen nutrilon… co dáváte vy? přesně, ta naše to v noci taky nemůže pochopit… :-)

• Citovat
  • Upravit
Veru.Kb
4.9.13 19:39

@peli Nutrilon HA a zahušťuji Nutritonem, HA se líp tráví a Nutriton na zahuštění supr, skoro neblindí, ale zrovna, jak jsem to tu dnes psala, že už skoro neblindí, tak mi pak poblindil celé triko i sebe, poprvé za 3 dny, no to je jak schválnost, mě přijde, že vždy když ho pochválím, že se mu něco zlepšilo, tak se to vzápětí zas zhorší :-) ten AR vám doporučila pediatra? našla jsem ještě Beba AR, Hipp AR a Humana AR, to ani neznám.. já tedy nejvíc věřím značce Nutrilon, ale všechna mléka musí splňovat přísná kriteria.. ty Nutrilony prý nejsou tak chuťově dobrý, prý dětem víc chutná Beba nebo Hipp.. my jsme ani jiné nezkoušeli, nechci mu v tom dělat bordel, trvá 2 týdny než se s tím organismus srovná

• Citovat
  • Upravit
peli
4.9.13 19:47

@Veru.Kb aha. nám to doporučil doktor. prý je nejlepší bepa nebo nutrilon… takže jsme na něm… ale to fakt vůbec neblinká!!! tak jsem ráda!! 2týdny? taková doba? ono je to těžký, doktor ti taky doporučí to s kým má dobré kontakty… snad ten nutrilon je dobrý. mě pořád mrzí, že nekojím…

• Citovat
  • Upravit
15413
4.9.13 21:31

@Veru.Kb Veru, to znám :roll:. Nám řekla sestřička na rehabilitaci, když byl malý miminko, že viděla ledacos, ale že něco takového tam ještě neměli :mrgreen:, no víš, jak mi tenkrát bylo? Já byla zralá na chocholouška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10534
6.9.13 12:52

Ahoj holky, co u vás nového? U nás docela fajn, chodíme hodně ven, dokonce i na zahrádky na kafíčko (takovej umí být hodnej ;) ). Jediné co, bojujeme stále s refluxem, ale příkrmy fakt pomáhají. Akorát Davídek o ně zrovna 2× nestojí, mlíko je pořád u něj 1. I když přijde mi, že jemu to i chutná, ale rozčiluje ho spíš to jedení lžičkou, že to nejde tak rychle jak z lahve. Ale už sní okolo 100 g, dneska jsem přidala poprvé řepu a ta mu šmakovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peli
7.9.13 09:18

@verusak.berusak ahoj, máme se celkem taky fajn! :-) používáme mlíko AR a už neblinká!! takže čisté oblečení, nemusím pořád prát pleny… paráda :-) jsem zvědavá kdy nám doporučí s příkrmem. taky si užíváme sluníčka, ale těším se, až se taky ochladí. prootže když nějak jedeme, tak je malá celá spocená… tak mě to mrzí, že jí musí být horko a v sedačce nepříjemno! kolik je mu? jsem zvědavá až mi začneme s příkrmem, ale jelikož má naše pořád hlad, tak si myslím, že to bude dobré a bude pěkně baštit. teda doufám :-) tak se mějte krásně a ještě užívejte!

• Citovat
  • Upravit
5210
9.9.13 10:03

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla. Máme za sebou 2.očkování, proběhlo to docela v klidu, u dr. neplakala :) což se i dr. divila, jen ten vpich oplakala, ale pak v klídku. K večeru měla zase trošku zvýšenou teplotu. K dr.jsem vzala svou tabulku, aby viděla jak teď poslední měsíc jedla ( mám tam kolik ml snědla a kdy ),dr.mi řekla, že tohle ještě neviděla, asi takového blázna :mrgreen: :mrgreen: ale mě prostě zajímá kolik toho sní. Pořád mi zlobí s tím jídlem, i když už se to zlepšuje a spapá i 135ml mlíčka najednou, před týdnem třeba jen 40 až 60 a za celý den 400,což nic moc… :cert: najely jsme zase na pravidelné papání po 2,5-3 hoďkách, noci jsou stále hrozné… pořád se budí a chce dudlík, čaj nebo jídlo…už jsem si dokonce přestěhovala ložnici a postýlku mám hned u postele, protože jsem vstávala třeba 10× do hodiny a pak jsem už nemohla spát…dnes byla ale super noc, spinkala od 20.20 do 3,15 a dudlíka jsem dávala jen 3×, takže jsem se luxusně vyspala a už v 8 hod. snídala čerstvou koblížku z pekárny :) na 4 měs. kontrole tedy měla 6,5kg a 63cm..Já jsem teď nachcípaná, tak jen doufám, kdy to prdelka chytne ode mně a budeme se spolu potit v pelíšku… Jooo, zkoušely jsme kašičku rýžovou co se dává do mlíčka. No to byl porod…kaše všude jen ne v pusině, řev jak kdybych jí vraždila, dávila se tím atd. takže lžička ještě zůstala zavřená a ještě jí dám čas…jinak slintá jak bernardýn a vše co se jí vejde do pusiny, tak tam taky skončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí