Placená reklama na autě

30420
5.10.11 22:29

Placená reklama na autě ....

Ahojky, tak dneska jsem se dozvěděla, že moje „chytrá“ švagrová přišla ke tchýni s tím, že ji někdo nabídl, že bude dostávat 11t měsíčně za to, že ji dá někdo reklamu na auto :lol: No já se tomu smála a směju eště teraz. A tak mě napadlo…máte s tím některá zkušenost? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
5.10.11 22:34

Nejdřív ale musí zaplatit to a ono, a tamto, a pak jí dají reklamu…ale bohužel se tak nestane…Spoustu takových fíglů jsem slyšela…
A jestli dostane 11tis. za reklamu na jednom autě, tak to si jdu koupit do bazaru hned 10 aut, však si na sebe vydělají, ne????A ještě mi zbyde… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
5.10.11 22:35

Však to bylo nedávno v televizi, něco jako v Reportérech…Poslat na firmu poplatek několik tisíc kč, oni se pak ozvou a budou postupovat dále.....bla bla bla..A firma ani neexistuje na dané adrese…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.10.11 22:38

Jo ,tak to by mě taky zajímalo,jak to s tou reklamou na autě opravdu je.Často mám leták za stěračem,tam píšou výdělek až 5000Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
5.10.11 22:39

no právě, že já to taky viděla a klepala si na čelo jak ona je blbá :lol: to by reklamu měl na autě každý, kdyby za to tolik dostal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
5.10.11 22:40

Januliik, přesně tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
5.10.11 22:41

no musím nějak domluvit tchýňce, že kdyby si ta pipka přišla půjčit na nějaký poplatek, tak ať ju ani nenapadne ji dát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.10.11 22:44
babababa píše:
Jo ,tak to by mě taky zajímalo,jak to s tou reklamou na autě opravdu je.Často mám leták za stěračem,tam píšou výdělek až 5000Kč.

Jednoduše - ty tam k nim jdeš, zaplatíš registrační poplatek, pak ti jako něco budou hledat a nebo taky ne. Už vidím firmu, jak někomu platí za reklamu na autě. :zed: To se dělá na autech vlastních, nebo my ve firmě jsme třeba vozili často jedním dopravcem a jen za to jsme měli reklamu na jeho kamionech, platili jsme jen za potisk. Abychom zbůhdarma platili 5 litrů nějaký socce s fábkou a ještě platili za výrobu té samolepky/fólie, tak to ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
5.10.11 22:51

pamatuju si že to bylo někde v občanském judu, ty zaplatíš peníze firmě, která ti má zprostředkovat to že ti sežene nějakou firmu která by tu reklamu chtěla, ale ty jejich smlouvy jsou tak vyčůraný že zaplatíš akorát té zprostředkovatelské agentuře a nic z toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.10.11 22:52

Známá měla reklamu na autě a dostávala za to měsíčně nějaký peníze, ale nevím kolik, nechci kecat.

Gino, to jako kdo má fábku je socka? Zní to tak, tak nevím jak si s naší fábkou připadat :-D 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
5.10.11 23:07

kamarád to míval taky, ale to už je pár let a tím autem rozvážel pizzu, takže neustále v pohybu po velkém městě, i tak dostával asi dvojku…
každopádně tyhle firmičky jsou podvodníci jako brno!!! dáš jim pár stovek až tisíc, za zprostředkování a skutek utek :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
5.10.11 23:10

Je to podvod!! Už tu byla taková diskuze. Viděla jsem i tu jejich stránku a musím říct, že vyfocených aut bez reklam je tam snad 1000 a fotek s reklamou je tam 0. Ty jim předem zaplatíš a pak ještě jednou a ten poplatek je vyšší..tuším 4.000,–
Ten lísteček s nabídkou jsem viděla a hned vyhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.10.11 23:17
Zandula píše:
Známá měla reklamu na autě a dostávala za to měsíčně nějaký peníze, ale nevím kolik, nechci kecat.Gino, to jako kdo má fábku je socka? Zní to tak, tak nevím jak si s naší fábkou připadat :-D 8-o

Ježiš já jsem to blbě napsala :zed: , jsem chtěla napsat filcku, mmch já donedávna měla favorita :mrgreen: No prostě ten kdo má porsche, tak si ho těžko nechá polepit reklamou a zas ta reklama na starým rezatým fáru se bude vyjímat, těžko by za to někdo platil. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
5.10.11 23:20
Gina108 píše:
Zandula píše:
Známá měla reklamu na autě a dostávala za to měsíčně nějaký peníze, ale nevím kolik, nechci kecat.Gino, to jako kdo má fábku je socka? Zní to tak, tak nevím jak si s naší fábkou připadat :-D 8-o
Ježiš já jsem to blbě napsala :zed: , jsem chtěla napsat filcku, mmch já donedávna měla favorita :mrgreen: No prostě ten kdo má porsche, tak si ho těžko nechá polepit reklamou a zas ta reklama na starým rezatým fáru se bude vyjímat, těžko by za to někdo platil. :nevim:

filcku? to jako to nepříjemné zvířátko v ochlupení? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.10.11 23:24
Michala5 píše:
Gina108 píše:
Zandula píše:
Ježiš já jsem to blbě napsala :zed: , jsem chtěla napsat filcku, mmch já donedávna měla favorita :mrgreen: No prostě ten kdo má porsche, tak si ho těžko nechá polepit reklamou a zas ta reklama na starým rezatým fáru se bude vyjímat, těžko by za to někdo platil. :nevim:
filcku? to jako to nepříjemné zvířátko v ochlupení? :-)

Hehehe a na ty muňky lepit reklamu. Že by to měly pracovnice z E55 ještě jako vedlejší příjem :mrgreen: (měla jsem na mysli Felicii)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová