Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak co, jak se máte? Jsem z minulého roku docela frustrovaný, kolegyni z práce jsem dal minulý rok v prosinci postupně 8 000 Kč a nic nebylo, ani mazlit se nechtěla. Tak jsem dneska jedné holce z Teplic poslal 900 Kč na účet a zítra mě za ty peníze bude ponižovat a budu plnit úkoly, což je super.
Měl jsem u ní lekcí hned několik, naposledy 28. března a je to fakt dračice.
Ona je domina a já jsem vždy otrok. Jo, těším se na to. Já tu o té holce psal i včera, no bohužel, vrazil jsem do ní víc než bylo jen vstupné za 50 Kč a párek v rohlíku. Lidi klid, tento rok už jsem jí nic nedal, nejsem blbý, to si raději zaplatím dominu. ![]()
Naběhl jsem si, to se někdy stává, ale peníze už mám dávno našetřené zpět.
Líbilo by se vám finanční otroctví? Kdyby vás holka nebo chlap ponižoval/a. ![]()
@Zdene1 píše: Více
bože, tož ty s kama zas vylézls? šak už tu býl klud, enem klopota píše furt
@stinga píše: Více
@Zdene1 píše: Více
Mám pro tebe skvělý submisivní úkol, to se ti bude jistě líbit
Běž za roh, dej si tam pár facek a už se nevracej.
@rmot píše: Více
Dokud ti předtím nepošle peníze, tak to pro něj nemá tu správnou atmosféru.
@Cenarius píše: Více
Přesně tak nejdřív ať pošle 900,–. On by se jinak cítil podveden.
Za tu dobu, co tu nebyl se mu určitě rozrostl zůstatek na spořicím účtu, očekávám částku i za desetinnou čárkou ![]()
Mmch kdybys nebydlel v takový řiti, ale v Praze, tak bych ti nabídla práci uklízecího otroka. Zaplatil bys mi, přišel mi domů uklidit a ještě bych tě seřvala na tři doby, že to děláš blbě.
@Anonymní píše: Více
na spořicím? Zdeněk?
![]()
Ten nemá ani IB ani appku, natož spořicí účet, dle něj je to všechno past na lidi!