Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle se hrozně zhoršilo za kovidu. Lidi si zvykli sedět doma u Netflixu a cpát se dovezeným fastfoodem. Po skončení kovidu se jim už od pohodlného života na gauči moc nechtělo.
@Chiiquita píše: Více
100% souhlas
já rozhodně nejsem štíhlá, dejme tomu plno-štíhlá (větší zadek, stehna, prsa..) a velmi jsem ocenila, když měl dotyčný svůj požadavek na štíhlost vlídně zahrnutý už v inzerátu - nemuseli jsme spolu vůbec ztrácet čas.
Mne zas odpuzují drobní trpaslíci (dětské typy postav u muže, např. 170cm, váha 60kg - to bych dostala osypky, že na mne leze děcko), takže jsem taky v inzerátu přímo měla něco jako, že uvítám medvědí náruč a široký hrudník
mně se líbí velcí chlapi, klidně 100kg+ (můj první muž měl 191cm a 150cm přes hrudník - bývalý závodní plavec) a za mne je prostě fajn tyhle své základní preference rovnou zmínit, zabrání to mnoha zklamáním…
@prvnidruhej píše: Více
definuj bachyni
to je celkem humus, co píšeš…
už máš dítě? vezmeš si štíhlou 60kg ženu, po porodu a po půl roce poté dejme tomu zůstane na 75kg, což je o 5kg více, než jsi schopen tolerovat - rozvedeš se? ne.. budeš jí nadávat do bachyní
tak good luck, přeju hodně štěstí v seznamování, budeš ho opravdu potřebovat.
@Aleš4561 píše: Více
Tak urcite, ale tech aktivních tomto veku tolik neni
No ja ted hubnu a dodržet ten pocet kalorii je nekdy sakra tezky.. O zrani jako prase se neda mluvit
@Lucy75 píše: Více
Jak poslal tu fotku, tak bych řekla, že je docela toleratní. Psal i nadvahu max 15kg, coz beru v pasmu BMI na hranici obezity, což je taky pochopitelný.
Může to teoreticky specifikovat velikostí oblečeni
.
@Venetia Jo, je to sakra těžký, obzvlášť v dnešní době pro ty, co jsou zvyklí zajídat stres jako já. Hrozně moc dělá motivace, kterou já měl opravdu silnou. Ono když si člověk kvůli obezitě a své celkové životní situaci málem sáhne na život, tak to přestává být pr*el a místo hubnutí do plavek se z toho stává boj o přežití.
@Pidulka1991 píše: Více
dle mne je ta fotka hodně upravená
ta baculka uprostřed by v reálu měla na 99% více tuku i na břiše…
já přece neříkám, že je OK mít velikost XXL (teda u chlapa to miluju
ale u žen je to zlý, no), ale pokud jsme někde kolem 42/44, což je taková hraniční velikost pro nadváhu, tak jsou dle mne daleko důležitější kritéria, dle čeho hledat babu.. jakože když bude mít už 46, tak Nikoliv, nikoliv
a bude úplně super…
ale tak jooo, asi ho chápu - jak jsem psala výše, taky bych nepřekousla trpaslíka 170/60kg, prostě NE… takže rozumím, že lidi mají zásadní preference… jen o nich lze mluvit trochu slušněji než výrazy jako : nemusí žrát jako prase, bachyně apod…
@Pidulka1991 Taky bych řekl, že je docela tolerantní. Pro mě by ta uprostřed už asi byla moc. A ne kvůli zadku nebo stehnům, ale já nemusím velká prsa. Prostě tohle je otázka nějakého estetického cítění a osobních preferencí a každý to má jinak.
Já bych si asi nevybral, tá uprostřed je už trochu moc tlustá, ostatné zase moc hubené, možná jenom tá úplně nalevo… ![]()
A skoro všechny mají tak asexuální prádlo, že to člověka vůbec nenabudí na nějaký sex. I tá prostřední by vypadala mnohem erotičtěji, kdyby měla nějaké hezčí a svůdnější prádlo. ![]()
@Venetia píše: Více
Tebe musí člověk milovat v libovolné váze!
![]()
@Lucy75 píše: Více
Nevím, proč by ženská po porodu mela byt tlustá. Samozřejmě beru, že asi rok to nebude ok, ale do ty doby se dá v pohodě vrátit na svoji váhu před porodem. Vidím to hodne i v okolí, ženský s dětmi jsou hubený, ale ženský bez dětí vypadají jak prasata. Jsou to lacné výhovorky.
@Pidulka1991 píše: Více
Jo to psal Justin, ze by na ni nevlezl @Aleš4561
Tak daleko jsem nastesti nedosla, ale taky to naskakalo.. Clovek chvili nedava pozor a je to hned, obzvlast v rizikovem veku
@jege píše: Více
Tak to mne na ostrově budes tyrat hlady a prosim si teda zasobicku pekneho pradla.. Takovy stredni kufrik