Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@prvnidruhej píše: Více
Nekdo ano, nekdo ne… spise nejake kilo zustane nebo se zmeni postava
@Venetia píše: VíceŽádné týrání hladem, ale hubnutí sexem! A prádlo ani nebudeme potřebovat, budeme tam nazí, jako Adam a Eva v ráji.
@Lucy75 píše: Více
Po něm chceš, aby o ženách s nadváhou mluvil slušně, kdežto ty muže s malou výškou a váhou tituluješ trpaslíky a děcky a to v pořádku je? ![]()
@stodvacetjedna píše: Více
To je typická ženská věc. Vadí jim malí chlapi a nadávají jim, přitom výška se ovlivnit neda. Ale jak chlap napíše, že je ženská tlustá, přičemž váha se ovlivnit dá, tak je to velký špatný.
@prvnidruhej Podle mě je v pořádku mít preference. pokud někdo řekne, je jedno jestli muž nebo žena, že chce partnera/ku co je štíhle postavy, průměrné, přibrané…ale podle mě je v pohodě říci, že chce aby byl partner vyšší než já nebo partnerka byla nižší než já…ale co mi však přijde hloupé je shazovat někoho pokud to nesplňuje, tak vybírám si podle preferencí a ne někoho kdo to nesplní a pak ho chci měnit…ale zároveň jsem názoru, že je hloupé si to určovat přesným číslem, že,,žena může mít max. 50kg a když 53kg je jedno jak vypadá, měchci ji = total bulshit nebo, že, jak jsem jednou četla, že,,chlap je pro mě chlapem pokud mám 180cm+" total bulshit = PS na každém to jinak vypadá
@stodvacetjedna
Navíc ti chlapi svou výšku změnit nemůžou, ale většina lidí může zhubnout. Metabolické poruchy, které skutečně znemožňují zhubnout, jsou velmi vzácné. Pak jsou také poruchy, které způsobují snadné přibírání a ztěžují hubnutí, jako inzulínová nebo leptinová rezistence. Ale s těmi se dá úspěšně vyběhnout, pokud člověk zná principy fungování těla a nebo pokud si najde dobrého dietologa.
Fakt si se stydel? Pokud by ti bylo 13, ok, ale jak se muze nekto dospelej, svepravnej a osobnostne nepokrivenej stydet za to, ze nekto, kto vedle neho jde po ulici, ma nadvahu, nebo obezitu??? Jak se za to da stydet? Tak moc ti zalezi na tom, aby lide venku, ktere neznas, videli po tvem boku jen stihle postavy? Jak se jde za to stydet, vzdyt je kazdemu uplne fuk, kto jde vedle tebe.
A za obezitu, nebo nadvahu se ma clovek stydet? Anebo za vychrtlost a podvahu se ma clovek taky stydet? Vzdyt to by byl tak hnusne plochy svet obrazku, kde miry tela urcuji miru ostudy, ja doufam, ze takhle blbe na tom snad svet neni..
Chapu tve preference pro stihlost, ja to mam taky, libi se mi jen jediny typ muzske postavy, vysoka, vysportovana, stihla, typ atlet. A nejde s tim nic delat, tohle uplne chapu, ale bozemuj, proc bych se mela stydet, kdyz pujde po mem boku tlustej kamarad, nebo kolega?
Jak bys reagoval, kdybys slysel ty holky, ze se stydeli za tebe, ne protoze jsi tlustej, ale protoze mas co ja vim, treba velke, male, sikme, vytrestene, blede, nevyrazne a ja nevim jake oci, nebo predkus, zakus, krumplovitej nos, nebo slamovite vlasy, nebo co ja vim co, skratka nejake fyzicke nedostatky, prislo by ti v pohode, ze se za tebe stydi nekto, protoze jdes vedle neho po ulici? Jak se clovek muze stydet za to, jak vypada nekto, s kym se venku prochazi???
@brunhilda479 píše: Více
Zadny chlap me nenechal platit, i kdyz ja jsem chtela, nenechali me zaplatit. Par krat jsem to udelala tak, ze jsem odesla od stolu a sla jsem zaplatit za sebe, ale muzi proste platit chteli.
Asi nebude jednotny pravidlo, nejspis zalezi, jak, kde, s kym, zpusob seznameni a mozna i stat, na jihu Europy radi dodrzuji tradici, ze plati chlap, pro ne je to urazka,
aby zena platila, jak mi to jeden z jihu Italie vysvetlil, ale i to se na jihu meni. Jinde v Europe, zapad, je placeni pul na pul v zacatcich normalka.
Vyska se ovlivnit neda, proto to jasne a v budoucnu se to nezmeni… Nehlede na to, ze i na seznamkach se to pise do profilu
@brunhilda479 píše: Více
Presne, 50 kil bez kontextu nerekne nic, stejne jak 180cm u chlapa.
50 kilova holka, vysoka 180cm, muze mit tezkou podvyzivu a 155 cm vysoka bude oplacana, i kdyz ma 50 kil. Anebo muze mit holka idealnou vahu a stejne neni postava hezka, napriklad ma zena muzsky typ postavy bez pasu, atd. Stejne tak chlap, 175cm vysoky chlap se soumernou, vypracovanou postavou muze vypadat mnohem lepe, jak jeho vyssi oplacany, neosvaleny kolega, ktery ma 185cm.
Příspěvek upraven 10.07.24 v 16:45
@Aleš4561 píše: Více
Jo, ale chce to uz pri tom seznameni je hodne zameren na sebe, ma pevnou vuli a je předpoklad, ze ani v budoucnu nedopusti si tu postavu neudrzovat.
@ibis píše: Více
Jaký je mezitím přesně rozdíl? Jsem furt četl hledám chlapa s velkým CH ![]()
Zamlouvam si druhou zleva
. Ta je top. Jinak ano všecky krom tej třetí zleva mají úplně v pohodě postavu ![]()