Placenta praevia 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
554
28.1.15 15:06

@Silwia Taky moc gratuluju k miminku. Hlavne, ze to mas za sebou a jste oba zdravi. Gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
5.2.15 20:51
@Petka.84 píše:
@Silwia @enny3 @jun Holky, užila, ale fakt je, že bych klidně šla do HK asi i rodit znova. Určitě bych kvůli jedné dr. Hradec celkově nezavrhla, ale už člověk ví, na co si dát pozor :-) Máme už přes 4kg, oba čile k světu a jsou úplně boží. Takže víc neřeším a kdyby náhodou přišlo mimi do třetice, tak se s tím Hradcem poperem :-) Já bych třeba nikdy nešla do RK ani do Náchoda. Nechci od HK odrazovat, to vůbec, ale teď už jsem hrdina :-)
Jak vy děvčata?

No zdravim, rodinko :mavam: taky sis uzila koukam :jazyk: Byla jsem 2.mesice bez netu, ted uz jsem konecne pripojena :pankac: a hltam vsechno ve velkym :mrgreen: A co mrnata? Daji se nejak sesynchronizovat :kytka: Opatrujte se a hlavne zdravicko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
6.2.15 18:44

@kamo2601 Ahooooj :-) Kluci super, jsou to zlatíčka. Je to náročný, co si budeme povídat. Ale tatínek funguje, jako druhá mamka, tak je to radost a zvládáme to relativně levou zadní :-) Už máme 4,5Kg a 4,30Kg, oba 57cm, dostali jsme pochvalu, jak krásně rosteme a tatínek dostal od dr.taky pochvalu za to, jak se smeká :-) Máme najetý režim, který nám nikdo nesmí nabourat, jinak by to bylo v pr… :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
6.2.15 18:46

@Silwia Gratulace obrovská, malý je nádherný :kytka: Ať rostete! Teď už to budou jen radosti, trápení už je za náma :pankac: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
14.2.15 14:22

Nakonec jsem porodila 5.2.2015 ve 12:44, vyvolavani bylo nekonecny, diagnoza tuhe porodni cesty, ale rani tableta uz nastesti zabrala, pak mi nastesti dali epidural-pichani uplne v pohode, vodaa tekla, ale malo, tak ji dr. odpoustel rukama a po epiduralu uz to zacalo konecne jit, ale bylo to jako u Belinky, padaly ozvy, tak dr. rikal jeste dejte sprchu a kdyz to nepomuze rychle, tak cisar, no prisla jsem ze sprchy, dr. nikde-jen silena PA a rekla mi, ze musim vydrzet, ze dr. jde z ambulance-no vydrzet to neslo, takze jsem se silene roztrhala vevnitr a kdyz dr. prisel, tak me nastrihnul az na zada a tlacila jsem ho teda asi na 20 x, mel. snuru dvakrat kolem krk, ale prezili jsme oba, tak diky za palecky holky moje:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.15 12:33

Ahojky všem, omlouvám se že jsem se dlouho neozvala ale jak jsem psala od 19.1. jsem byla hospitalizována, 20.1. jsem začala krvácet, takže do mě nacpaly injekce na dozrání plic u malé, a jelikož jsem měla velice špatné krevní testy tak do mě cpaly hlavně železo… Absolutní klid, žádný pohyb jen na wc, následujcí dny jen špinění, monitory ok. císařský řez s placentou centralis naplánován na únor, bohužel ve čtvrtek po monitoru 29.1. jsem začala silně krvácet a pak t šlo rychle napíchnutí kanyly, odběr krve - kvůli krevním transfuzím, celková narkoza
(vsichni moc milý, jak doktoři, tak sestřičky -já vyplašená)… Malá se narodila tedy předčastně… Pustily nás sice brzo z porodnice, ale jsme hraniční… nyní jsou nám 2 týdny a přibraly jsme 200g a tak máme 2,500kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.15 12:57

placenta nizko

Dobry den, ze jsem muzu pridat prispevek of 20tt mi zjistily nizko polozenou placentu v lednu byla na scanu a placenta byla stale nizko a pry jeste sla dolu.pred tydnem jsem musela do nemocnice kvuli hlenove zatce a krvi v nemocnici mi davali steroidy a leky proti bolestem zastavili to.byla jsem rada.Nyni jsem doma uzivam zelezo a snazim se odpocivat co to jde.jsem nyni 34+ 2 a docela se bojim aby bylo vse OK.ziji v Anglii. dekuji ze jsem se mohla sverit. miminko je pry v poradku a vazi asi 1900 g je to dobra vaha? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
26.2.15 13:46

@enny3 Enny, gratulace!!! už to máš za sebou, prcek je úžasný :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
26.2.15 13:48

@monalisa999 Ahojda, my jsme si asi psaly na FB, viď? Váha je v poho, já rodila dvojky 33+5 e jeden měl 2.06kg a druhý 1.80 kg - odhadní váha byla úplně jiná. Takže nestresuj, buď v klídku. 34+2 už je krásný týden :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
26.2.15 17:04
@Petka.84 píše:
@enny3 Enny, gratulace!!! už to máš za sebou, prcek je úžasný :kytka:

Moc děkuju :hug: Co vy, jak se daří? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.15 17:50

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.15 17:52

Taky tu nektera s maminek ma problem s motanim hlavy? mivam to ze spani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
12.3.15 05:21

Ahoj k děvčátka, jak se mate? My rosteme jako z vody. Malýmu u
z jsou 5.5 týdne a už vazi me 4300 :lol: jinak přestala jsem kojit, zmizelo mlíčko tak jsme na umelym. Trápí nás prdiky a nekdy zacpa, ale už to je lepší, zkusili jsme úplne vse, nakonec nám pomohlo probioticke kapky (600 Kč, desny) ale jinak tatínek funguje, takže super :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
12.3.15 05:24

Ještě přikládám fotecku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.15 10:15

Placenta se mi zazrakem zvedla nyni jsem ve 40 Tt vcera mi odtekla zatka a mam nepravidelne bolesti.tlak v podbrisku a pichani vse strili do zadku a krize.jsem unavena a nemuzu se skoro hybat pri pohybu me boli podbrisek.uz se tesim az porodim. preji hezky den. jeste otazka ziji v Uk je tu take nejaka maminka chtela bych vedet jak dlouho nechavaji prenaset? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí