Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Silwia Taky moc gratuluju k miminku. Hlavne, ze to mas za sebou a jste oba zdravi. Gratuluju
@Petka.84 píše:
@Silwia @enny3 @jun Holky, užila, ale fakt je, že bych klidně šla do HK asi i rodit znova. Určitě bych kvůli jedné dr. Hradec celkově nezavrhla, ale už člověk ví, na co si dát pozorMáme už přes 4kg, oba čile k světu a jsou úplně boží. Takže víc neřeším a kdyby náhodou přišlo mimi do třetice, tak se s tím Hradcem poperem
Já bych třeba nikdy nešla do RK ani do Náchoda. Nechci od HK odrazovat, to vůbec, ale teď už jsem hrdina
Jak vy děvčata?
No zdravim, rodinko
taky sis uzila koukam
Byla jsem 2.mesice bez netu, ted uz jsem konecne pripojena
a hltam vsechno ve velkym
A co mrnata? Daji se nejak sesynchronizovat
Opatrujte se a hlavne zdravicko ![]()
@kamo2601 Ahooooj
Kluci super, jsou to zlatíčka. Je to náročný, co si budeme povídat. Ale tatínek funguje, jako druhá mamka, tak je to radost a zvládáme to relativně levou zadní
Už máme 4,5Kg a 4,30Kg, oba 57cm, dostali jsme pochvalu, jak krásně rosteme a tatínek dostal od dr.taky pochvalu za to, jak se smeká
Máme najetý režim, který nám nikdo nesmí nabourat, jinak by to bylo v pr… ![]()
@Silwia Gratulace obrovská, malý je nádherný
Ať rostete! Teď už to budou jen radosti, trápení už je za náma
![]()
Nakonec jsem porodila 5.2.2015 ve 12:44, vyvolavani bylo nekonecny, diagnoza tuhe porodni cesty, ale rani tableta uz nastesti zabrala, pak mi nastesti dali epidural-pichani uplne v pohode, vodaa tekla, ale malo, tak ji dr. odpoustel rukama a po epiduralu uz to zacalo konecne jit, ale bylo to jako u Belinky, padaly ozvy, tak dr. rikal jeste dejte sprchu a kdyz to nepomuze rychle, tak cisar, no prisla jsem ze sprchy, dr. nikde-jen silena PA a rekla mi, ze musim vydrzet, ze dr. jde z ambulance-no vydrzet to neslo, takze jsem se silene roztrhala vevnitr a kdyz dr. prisel, tak me nastrihnul az na zada a tlacila jsem ho teda asi na 20 x, mel. snuru dvakrat kolem krk, ale prezili jsme oba, tak diky za palecky holky moje:-)
Ahojky všem, omlouvám se že jsem se dlouho neozvala ale jak jsem psala od 19.1. jsem byla hospitalizována, 20.1. jsem začala krvácet, takže do mě nacpaly injekce na dozrání plic u malé, a jelikož jsem měla velice špatné krevní testy tak do mě cpaly hlavně železo… Absolutní klid, žádný pohyb jen na wc, následujcí dny jen špinění, monitory ok. císařský řez s placentou centralis naplánován na únor, bohužel ve čtvrtek po monitoru 29.1. jsem začala silně krvácet a pak t šlo rychle napíchnutí kanyly, odběr krve - kvůli krevním transfuzím, celková narkoza
(vsichni moc milý, jak doktoři, tak sestřičky -já vyplašená)… Malá se narodila tedy předčastně… Pustily nás sice brzo z porodnice, ale jsme hraniční… nyní jsou nám 2 týdny a přibraly jsme 200g a tak máme 2,500kg.
Dobry den, ze jsem muzu pridat prispevek of 20tt mi zjistily nizko polozenou placentu v lednu byla na scanu a placenta byla stale nizko a pry jeste sla dolu.pred tydnem jsem musela do nemocnice kvuli hlenove zatce a krvi v nemocnici mi davali steroidy a leky proti bolestem zastavili to.byla jsem rada.Nyni jsem doma uzivam zelezo a snazim se odpocivat co to jde.jsem nyni 34+ 2 a docela se bojim aby bylo vse OK.ziji v Anglii. dekuji ze jsem se mohla sverit. miminko je pry v poradku a vazi asi 1900 g je to dobra vaha? Dekuji
@enny3 Enny, gratulace!!! už to máš za sebou, prcek je úžasný ![]()
@monalisa999 Ahojda, my jsme si asi psaly na FB, viď? Váha je v poho, já rodila dvojky 33+5 e jeden měl 2.06kg a druhý 1.80 kg - odhadní váha byla úplně jiná. Takže nestresuj, buď v klídku. 34+2 už je krásný týden ![]()
@Petka.84 píše:
@enny3 Enny, gratulace!!! už to máš za sebou, prcek je úžasný
Moc děkuju
Co vy, jak se daří? ![]()
Taky tu nektera s maminek ma problem s motanim hlavy? mivam to ze spani
Ahoj k děvčátka, jak se mate? My rosteme jako z vody. Malýmu u
z jsou 5.5 týdne a už vazi me 4300
jinak přestala jsem kojit, zmizelo mlíčko tak jsme na umelym. Trápí nás prdiky a nekdy zacpa, ale už to je lepší, zkusili jsme úplne vse, nakonec nám pomohlo probioticke kapky (600 Kč, desny) ale jinak tatínek funguje, takže super ![]()
Placenta se mi zazrakem zvedla nyni jsem ve 40 Tt vcera mi odtekla zatka a mam nepravidelne bolesti.tlak v podbrisku a pichani vse strili do zadku a krize.jsem unavena a nemuzu se skoro hybat pri pohybu me boli podbrisek.uz se tesim az porodim. preji hezky den. jeste otazka ziji v Uk je tu take nejaka maminka chtela bych vedet jak dlouho nechavaji prenaset? Diky