Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Silwia tak to jsou super zprávy. Určitě se placenta vytáhne úplně! ![]()
Jsem tak strasne rada ![]()
@Sarec jj Dr říkal, že je ještě kupa času, že se ještě muže vytáhnout úplne (začínám 29tt tak říkal že se muže vytahovat do 3 4tt, ale i dele, je to prý individuální ), tak jsem dneska po kontrole jela domu s usmevem ![]()
Jako verim, že všichni, co jsme tady, tak to dopadne dobře, prostě jen věřit, ale taky dodržovat, co lékař doporučí, odpočívat, netahat nic těžkého a Zadny Sex… Teda aspoň tak to řekl me ![]()
@Silwia No to je úžasné, jsem ráda, moc jsem na Tebe myslela
Já myslím, že když má placenta takovou tendenci, tak určitě půjde ještě nahoru. Ale doufám, že na nás nezapomeneš a domluvíš i těm našim plackám, protože je vidět, že na to máš páky
Ale stejně je to neuvěřitelné jak to tělo pracuje, první nás musí trošku postrašit, aby jsme pak zažívali šťastné okamžiky
I když klidně bych zvládla i to, aby bylo všechno po celou dobu těhotenství v pořádku
A další kontrolu máš kdy?
@enny3 máme to podobně
První syn byl snad po celou dobu hlavičkou dolů, ale taky pěkně tlačil do spodu. Zato tato vrtule mám pocit, že se tam neustále točí, ale je to opravdu snesitelnější, hlavně při cestování. Stačí mi ještě pár týdnů, pak ať se zase otočí tak jak má, ale co já mu do toho vlastně budu kecat, mimča nejlíp ví co mají dělat ![]()
@jun to se neboj, že na Vas zapomenu… pekne tady spolu všichni vydržíme az do konce a pak se holky domluvíme a mohli by jsme se někdy někde sejit… Moc ráda bych se s Vámi sešla a pokecali by jsme o tom, jak jsme se potrapili, ale nakonec jak to vse Hezky dopadlo ![]()
@Silwia no já taky dlouho věřila, že se mi vytáhne. Ale teď už by to byl fakt zázrak. Přece jenom jsem už 33.tt a ta centralis se prý ani moc nevytahuje. Takže já se psychicky připravuji na případnou hospitalizaci a následný CS. ![]()
Holky, co ta Petka? Fakt už tu dlouho nebyla. Snad jsou OK!?
@Sarec a tak neříkám, že se vytahne u všech… spis jsem to. myslela, že prostě s tema našema deckama dopadneme dobře a všichni nakonec budeme jen vzpomínat v dobrem ![]()
Petka ale říkala, že tam nemá moc dobrý signál a druha věc taky muže byt, že už porodila, každopádně jsem zvědava a ať to dopadne nebo ne (myslím porod) pevne verim, že je vse ok ![]()
@Silwia jj pochopila jsem, jak jsi to myslela..Budeme všichni doufat a určitě vše dopadne OK! ![]()
@Sarec píše:
@Silwia no já taky dlouho věřila, že se mi vytáhne. Ale teď už by to byl fakt zázrak. Přece jenom jsem už 33.tt a ta centralis se prý ani moc nevytahuje. Takže já se psychicky připravuji na případnou hospitalizaci a následný CS.
Holky, co ta Petka? Fakt už tu dlouho nebyla. Snad jsou OK!?
To si taky myslím, že u tebe a zvlášť centrlisse nevytáhne už, ale uvidíš, cs přežijem a za chvíli bude mít všechny mimi.. ![]()
@Silwia píše:
@Sarec a tak neříkám, že se vytahne u všech… spis jsem to. myslela, že prostě s tema našema deckama dopadneme dobře a všichni nakonec budeme jen vzpomínat v dobremPetka ale říkala, že tam nemá moc dobrý signál a druha věc taky muže byt, že už porodila, každopádně jsem zvědava a ať to dopadne nebo ne (myslím porod) pevne verim, že je vse ok
Takynevím, co ta @Petka.84, ale když už jí po kapkách odtýkala plodovka, tak asi už porodit musela..určitě jsou všcihni ok, pak se nám ozve
![]()
@enny3 ona potom psala, že to plodovka není, že ji dělali testy a ze má spis jaterky nějak špatný, ale ze na dietě zatím byt nemusí… ale cipek mela zkráceny, tak třeba už fakt porodila
@Silwia píše:
@enny3 ona potom psala, že to plodovka není, že ji dělali testy a ze má spis jaterky nějak špatný, ale ze na dietě zatím byt nemusí… ale cipek mela zkráceny, tak třeba už fakt porodila
aha ježiš, to jsem něco přehlídla
, no tak určitě jsou všichni v pohodě
![]()
Holky čeká některou z vás tento týden nějaká kontrola? Já mám UZ až ten další, tak mám volný palec ![]()
@jun Já jdu ve čtvrtek poprvé do té rizikové poradny do porodnice. Tak jsem zvědavá, co mi tam řeknou. Už se nemůžu dočkat.
@jun taky mám UZ az ten příští týden.
@Sarec tak dej pak vědět, jaky to tam bylo a jestli je něco nového