Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenka_eihwaz To je rozumné. Můj gynekolog mi řekl, že by to naplánoval na 36+0 a tady chtějí déle. Je to strašné čekat, jestli se něco stane
Raději bych to plánovaně a ne aby mě řezali akutně někdy v noci.
@luci5 neměla..vůbec, ani špinění. Říkali, že všechny praevie dělají v 37 tt…měl být 36+6, ale to bylo pondělí, tak jsem si řekla o pátek
, aby nebyl prcek sám..
@Lenka_eihwaz proč tak brzy??? Za mě tedy 37 tt akorát…i tak měl problém..apgar 10 10 10 a přesto…za 24 hodin transport na kardio..saturace 37 procent… Dal to…
@Liška2014 Já budu mít 37+0 v pondělí 1. července
, tak budu doufat, že ten týden vydržím a že už nebudou chtít prodlužovat.
@luci5 pokud jsi v klidu..nemusíš mít strach…u mě to bylo veselejší
já o praevii netušila… jen jsem starší, tak mi gyndař řekl, že se mám jít přihlásit do rizikové poradny..no..tak jsem šla hned, měla jsem volno…tam na mrtvici, nic netušící jsem jim řekla, že jsme zrovna byli na výletě 8 km
…příjem během hodiny…málej je tefil šlak…no..mě taky
nic jsem neměla nachystané ![]()
@Liška2014 Budu, zítra přijde primář, tak zatlacim na něj ![]()
Ty bláho
Doktor neviděl dříve? Mě už říkal od 25 tt, že se nezvedne. Můžu mu ale děkovat, že byl rozumný a nehnal mě sem dříve.. Jen mi nařídil klid, nevzdalovat se od domova (bydlíme u nemocnice) a kdyby prý bylo na něm, šla bych sem jen na císaře. Poslal mě jen si domluvit kontrolu, ale doktorka na ambulanci mě chtěla vidět. Taky byla celá zděšená a že už jsem tady měla být dávno, cca od 30 tt a že neznamená, že když bydlím u nemocnice, že je to v pořádku. Prý jsou kolikrát rádi, že stihnou převést pacientku z pokoje na sál a jí i dítě zachránit
No a to samé mi potom říkali i další doktoři a jeden dokonce líčil, jak paní placenta praskla a že to bylo krve, jako když se pustí kohoutek u vodovodu. Fakt prima uklidnění, stresuji se tady tím, co se stane a tak už to chci mít bez komplikací za sebou.
@luci5 můj gyndař je pohodář
a jsem za něj ráda..navíc byl před praxí gynekolog rizikář operater..nikdy jsem nešpinila, nic..tak je to asi i o tom…
Oni se chrání, to chápu. Ale není to tak horké
pokud nemáš problém a jsi v klidu, neboj se.
Zkrátka, natvrdo..potřebuješ termín, aby si mohl vzít muž volno
kdo se nezeptá, nic neví
a pátek je lepší
o víkendu byl manžel s prckem..já na Jipce
..
Jo..byl to Zlín
@luci5 pto pobavení..u Honzíka jsem měla placentu v pohodě..a 36+5 se utrhla..doma na chodbě..manžel nestohl ani dojet k akutnímu cs…a to jsme 5 minut od porodky
…stat se může holt kdykoli cokoli..jsme v pohodě ![]()
@Liška2014 Můj gyndar právě taky.. takový přírodní, lidský, který člověka dokáže uklidnit i podpořit. Taky asi neviděl problém, když jsem nespinila, nekrvacela.. V nemocnici se hold jistí. Zkusím to taky uhrát na prcka, kterého mám doma. Že potřebuji vědět kvůli hlídání. Už teď je 10 den u babičky a ty chtějí jet v červenci na dovolenou. Manžel dovču šetří na náš návrat z porodnice. Je to fakt na budku nic nevědět.
@Liška2014 Tyjo, tak to je mazec. No já když poslouchám příběhy holek tady, tak se fakt může stát cokoliv.
@Liška2014
Ráno jsem narukovala na primáře. Že je to strašné čekání a on, že chápe, že i pro ně bude lepší, když mě nepovezou za pět minut dvanáct a že se budou snažit to neprotahovat. V pondělí udělají ultrazvuk a během týdne prý řeknou rozhodnutí, kdy by bylo. Pak samozřejmě mluvil o tom, že pro miminko je lepší, aby bylo v břiše co nejdéle a bla bla.. Minulý týden jsme měli 2,5 kg, tak myslím, že by příští týden nemělo být méně jak 3 kg.