Pláču bez důvodu, proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15977
16.8.13 22:39

Poslední měsíc to mám také tak. :oops: Pořád je mi do breku. Odstartovala to zpráva kamarádky, že čeká dvojčátka. Řvala jsem jí tam dojetím 20 minut. (Chudák kamarádka, bylo mi tak trapně :roll: ) A teď stačí maličkost a já mám takovou chuť brečet. Ale vyloženě chuť se vybrečet, dostat se sebe nějaké emoce… :nevim: Nevím, co to se mnou je, ale není to příjemné.

Tak a teď jsem zvědavá na vaše rady zakladatelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.13 13:58

Zakladatelka Lucie

Všem co sem přispívájí moc děkuji, už jen to že sem píšete mi zlepšuje náladu a pomáhá. děkuji i za rady a vaše názory i to, že v tom nejsem asi sama, jak si to tu tak čtu :kytka: :kytka: :mavam:!!

• Citovat
  • Upravit
20.9.18 14:39

Ahoj, sama teda rozhodně nejsi. :( Tyhle problémy už mám asi 3-4 měsíce, není to asi problém takový, ale přijdu domů ze školy a mám neuvěřitelný brek, :,( jako ty. Někdy neznám ani důvod, ale vždycky se mi uleví, ;) Nevím, čím to je, Někdy kluci, někdy matematika, která mi moc nejde, jenže snažím se mít skvělou náladu, ale po chvíli přestane a já začnu plakat. Občas se TO něco snažím nějak utěšit, třeba tím, že tohle není poslední den, že ON není jediný na světě a zase mám náladu dobrou, ale ta mi netrvá dlouho, někdy pláču i v noci :nevim: ale ten důvod prostě nemám. zkus se zamyslet na něco hezkého, co tě ovlivní k tomu, aby ti bylo zase fajn :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.22 00:19

Někdo má takovou povahu takže s tím nic neudělá…zkuste na sebe víc myslet možná vám bude líp…také jsem brečela o 106 neudělala jsem si čas sama na sebe…pak jsem zkusila myslet více na sebe a je mi teď líp nebrečím skoro vůbec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová