Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poslední měsíc to mám také tak.
Pořád je mi do breku. Odstartovala to zpráva kamarádky, že čeká dvojčátka. Řvala jsem jí tam dojetím 20 minut. (Chudák kamarádka, bylo mi tak trapně
) A teď stačí maličkost a já mám takovou chuť brečet. Ale vyloženě chuť se vybrečet, dostat se sebe nějaké emoce…
Nevím, co to se mnou je, ale není to příjemné.
Tak a teď jsem zvědavá na vaše rady zakladatelce.
Všem co sem přispívájí moc děkuji, už jen to že sem píšete mi zlepšuje náladu a pomáhá. děkuji i za rady a vaše názory i to, že v tom nejsem asi sama, jak si to tu tak čtu
!!
Ahoj, sama teda rozhodně nejsi.
Tyhle problémy už mám asi 3-4 měsíce, není to asi problém takový, ale přijdu domů ze školy a mám neuvěřitelný brek,
jako ty. Někdy neznám ani důvod, ale vždycky se mi uleví,
Nevím, čím to je, Někdy kluci, někdy matematika, která mi moc nejde, jenže snažím se mít skvělou náladu, ale po chvíli přestane a já začnu plakat. Občas se TO něco snažím nějak utěšit, třeba tím, že tohle není poslední den, že ON není jediný na světě a zase mám náladu dobrou, ale ta mi netrvá dlouho, někdy pláču i v noci
ale ten důvod prostě nemám. zkus se zamyslet na něco hezkého, co tě ovlivní k tomu, aby ti bylo zase fajn
![]()
Někdo má takovou povahu takže s tím nic neudělá…zkuste na sebe víc myslet možná vám bude líp…také jsem brečela o 106 neudělala jsem si čas sama na sebe…pak jsem zkusila myslet více na sebe a je mi teď líp nebrečím skoro vůbec ![]()