Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravim, rada bych obnovila diskuzi a zeptala se na to same, co Hanka. Davaji ve Vitkovicich po prvnim cisari vybrat? Chtela bych radeji zase cisare. Drkuju za jakekoliv info.
@Sikorka_D píše:
Zdravim, rada bych obnovila diskuzi a zeptala se na to same, co Hanka. Davaji ve Vitkovicich po prvnim cisari vybrat? Chtela bych radeji zase cisare. Drkuju za jakekoliv info.
Mohu se zeptat proč chcete cs?
Tech duvodu je vice, uz to mam/e probrane 100× dokola, treba jen uz moje dobra zkusenost z minula a spatne zkusenosti z rodiny a blizkeho okoli s normalnini porody. Kazdopadne uz ted na konci druheho tehotenstvi urcite nezmenim nazor.
@Sikorka_D pri poradne mi dali vybrat (unor 2018), jestli chci zkusit normalni, domluvila jsem si cs…nikdo ani nemrkl a hned to napsali do papiru
14dni pred terminem mi ale praskla voda, takze jsme jeli a doktorka na prijmu se jeste jednou ptala, co chci…pak udelala odhad, ze by dcera mela mit pres 4 kila, tak hned ze teda kdyby byla mnou, taky jde na cisar…jeste volala na ARO, kdy me muzou vzit, ze jsem zrovna po jidle
takze jsem jeste tri hodky lezela na porodnim boxu, ozvy, sprcha apod a pak sla. Dcera mela 3300g
a na sale se sesly same zenske a vsecky mely za sebou cisare (nektere i vic) a rozebiraly to tam a smaly se, ze druhy je mnohem lepsi nez prvni
takze ano, davaji vybrat ![]()
Dnes jsem byla ve Vítkovicích a doktorka mi sdělila, že mi císaře neudělají pokud k tomu nebude důvod a to mám u nich prvního CÍSAŘE akutního, jsem z toho dost v šoku, celou dobu chci už jít do druhého plánovaného císaře a ona mi sdělí, že mi vybrat nedají ![]()
@tulinka84 podle me te nutit nemuzou, pokud uz mas jednoho za sebou. Takze bych se nenechala odbyt a trvala na cisari. Co to bylo za doktorku?
@poHanka89 bohužel to jsem ji říkala, a jediné co mi opakovala, že to že jsem měla jeden císař, tak už u nich neplatí, že mi dají vybrat
prý mají novou primářku a chtějí hl. přirozené porody - byla to mudr Špačková, už jsem objednaná do jiné porodnice, protože tam už nepachnu
@tulinka84 tak jsem se schvalne divala do papiru tedka a mela jsem jine doktory. No to bych tam taky uz nesla, s takovym pristupem teda..jakoze za kazdou cenu prirozeny
a mas nejaky duvod k cisari? ja prvni KP, takze planovany a druhy vicemene nebyl nutny, ale k prani jsem pripojila informace o vysokem tlaku a tehotenske cukrovce a nic nenamitali
@poHanka89 já jdu zítra k dr do jiné porodnice tak uvidím, do teď byla malá příčne a den před kontrolou se otočila hlavou dolů, jinak je malá větší v 36 tt 3,4 kg, a taky jsem první porod měla těžký a zkončil akutním císařem, tak proto, už to nějak nechci zažít ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.