Plánovaný císařský řez - Ostrava Vítkovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
11.9.18 15:33

Zdravim, rada bych obnovila diskuzi a zeptala se na to same, co Hanka. Davaji ve Vitkovicich po prvnim cisari vybrat? Chtela bych radeji zase cisare. Drkuju za jakekoliv info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
11.9.18 16:09
@Sikorka_D píše:
Zdravim, rada bych obnovila diskuzi a zeptala se na to same, co Hanka. Davaji ve Vitkovicich po prvnim cisari vybrat? Chtela bych radeji zase cisare. Drkuju za jakekoliv info.

Mohu se zeptat proč chcete cs?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.9.18 18:20

Tech duvodu je vice, uz to mam/e probrane 100× dokola, treba jen uz moje dobra zkusenost z minula a spatne zkusenosti z rodiny a blizkeho okoli s normalnini porody. Kazdopadne uz ted na konci druheho tehotenstvi urcite nezmenim nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
11.9.18 21:13

@Sikorka_D pri poradne mi dali vybrat (unor 2018), jestli chci zkusit normalni, domluvila jsem si cs…nikdo ani nemrkl a hned to napsali do papiru :) 14dni pred terminem mi ale praskla voda, takze jsme jeli a doktorka na prijmu se jeste jednou ptala, co chci…pak udelala odhad, ze by dcera mela mit pres 4 kila, tak hned ze teda kdyby byla mnou, taky jde na cisar…jeste volala na ARO, kdy me muzou vzit, ze jsem zrovna po jidle :D takze jsem jeste tri hodky lezela na porodnim boxu, ozvy, sprcha apod a pak sla. Dcera mela 3300g :D a na sale se sesly same zenske a vsecky mely za sebou cisare (nektere i vic) a rozebiraly to tam a smaly se, ze druhy je mnohem lepsi nez prvni :D takze ano, davaji vybrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.9.18 21:24

@poHanka89
Dekuju za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
11.9.18 22:21

@Sikorka_D neni za co a preju hodne stesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
11.2.19 16:53

Rodil teď někdo plánovaným císařem ve Vítkovicích? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
2.10.19 16:47

Dnes jsem byla ve Vítkovicích a doktorka mi sdělila, že mi císaře neudělají pokud k tomu nebude důvod a to mám u nich prvního CÍSAŘE akutního, jsem z toho dost v šoku, celou dobu chci už jít do druhého plánovaného císaře a ona mi sdělí, že mi vybrat nedají :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
5.10.19 11:50

@tulinka84 podle me te nutit nemuzou, pokud uz mas jednoho za sebou. Takze bych se nenechala odbyt a trvala na cisari. Co to bylo za doktorku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
5.10.19 12:11

@poHanka89 bohužel to jsem ji říkala, a jediné co mi opakovala, že to že jsem měla jeden císař, tak už u nich neplatí, že mi dají vybrat :pocitac: prý mají novou primářku a chtějí hl. přirozené porody - byla to mudr Špačková, už jsem objednaná do jiné porodnice, protože tam už nepachnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
6.10.19 21:29

@tulinka84 tak jsem se schvalne divala do papiru tedka a mela jsem jine doktory. No to bych tam taky uz nesla, s takovym pristupem teda..jakoze za kazdou cenu prirozeny :roll: a mas nejaky duvod k cisari? ja prvni KP, takze planovany a druhy vicemene nebyl nutny, ale k prani jsem pripojila informace o vysokem tlaku a tehotenske cukrovce a nic nenamitali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
6.10.19 21:57

@poHanka89 já jdu zítra k dr do jiné porodnice tak uvidím, do teď byla malá příčne a den před kontrolou se otočila hlavou dolů, jinak je malá větší v 36 tt 3,4 kg, a taky jsem první porod měla těžký a zkončil akutním císařem, tak proto, už to nějak nechci zažít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková