Plánovaný císařský řez - Ostrava Vítkovice

38
31.5.10 15:14

Plánovaný císařský řez-Ostrava-Vítkovice

Ahoj maminky,je tady některá mamča,která rodila ve Vítkovické nemocnici,plánovaným císař. řezem? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5726
31.5.10 15:37

ahoj, ano já - co potřebuješ vědět ? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
31.5.10 16:12

a s jakým přístupem jsi se setkala? bylo vše v pořádku během i po zákroku? a který den jsi šla domů? já mám už po jednom císaři,pak oper. pupeč. kýly,zelený zákal a astma a dnes mi primář Mantič řekl,že proč vlastně chci rodit císařem,přitom mi ho doporučil můj oš. lékař Dr. Měch.Tak nevím co si o tom mám myslet,no strach mám jak blázen jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
31.5.10 16:20

já jsem císařem nerodila ale Měch tam přece taky pracuje tak proč Ti ho neudělá on? primář je trošku náladový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5726
31.5.10 16:23

Pan primář mi zničil první porod - měřím jen 148 cm, jsem po operaci kyčle a stejně mě přinutil rodit normálně, 12 hodin jsem se trápila a nakonec mě teda řízli - bohužel už nešel píchnout spinál, pže jsem měla jakýsi třes…ale to už je jedno.

Pokud ti ten řez slíbil, tak je to super, jsou tam fajn lidi. Nastupovala jsem den předem, kdy ti dělají předoperační vyšetření, druhý den ráno asi kolem sedmé mě vzali na porodní sál - tam mě nacévkovali a čekala jsem, až mi přijede manžílek - celou dobu byl se mnou, jen na píchnutí spinálu tam nebyl. Pak mi ho zase přivolali a celou dobu řezu byl u mně. Když pak syna odnášeli na mytí, šel s něma, aby fotil :palec:

No a potom mě šoupli na JIPku, kam mi donesli miminko a manžel tam byl taky ještě asi hodinu, možná dvě …

Nemůžu si stěžovat vůbec na nic!!! Jsou tam opravdu moc super lidi :pankac: :pankac:

Luci on je vtipálek, je skvělý doktor, jen nerad dělá císaře … hodně nerad :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
31.5.10 16:29

no já chtěla ať je u toho Měch,ale řekl mi že dělá velké operace na velkém sále takže mám smůlu,jemu věřím,ale primář na mě působí fakt divně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
31.5.10 16:30

a jak dlouho jsi byla na JIPce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5726
31.5.10 16:32

šla jsem domů brzy, bylo vše bez problémů - řezali mě 20.8.2009 a doma jsem byla už 24.8. :palec:

pokud by ti dělal problémy a nutil tě rodit normálně, tak jeď prostě jinam - v Porubě ti určitě vyhoví :wink:

držím palce a neboj !!! Je to šílená rychlovka :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5726
31.5.10 16:33

na JIPce jsem byla den, druhý den ráno ti sestra pomůže do sprchy a odveze tě na pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
31.5.10 16:49

Ignusz:děkuji za poznatky,měla jsi teda pohodový pobyt (až na ty komplikace během porodu) a celkem rychle tě pustili domů.To já po prvním císaři vPorubě dostala prcka až 4 den a pouštěli mě 7 den,je fakt,že mi nebylo dobře,ale uvidíme jak to bude probíhat tentokrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
31.5.10 16:49

Nerad? Mi císaře poprvé přímo vnucoval (nakonec na jeho slova stejně došlo…).

JIP myslíte ten pooperační pokoj na patře, kde jsou porodní sály? To ale není (nebo 2007 nebyla) klasická JIPka (normálně jsme tam měly chlopky, ja druhá mamka i babičku, mimina celou dobu, co tam někdo byl…).

Já se u druhého plánovaného domluvila tak, že jsem si předoperační obešla předem, večer před došla na injekci Fraxiparinu a přišla až ráno v sedm, v 8:45 byla H. na světě.

JInak všecko dobré nebo se dalo domluvit, domů jsem šla myslím 4. den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
31.5.10 17:19

tak to je fajn,že tam můžou i manžílci a že tam jsou s maminama i dětičky (samozřejmě záleží na stavu),tak to je pro mě novinka,v Porubě před 7,5 lety jsem ležela na JIPce jak lazar a nikdo za mnou nesměl a prcka mi přivezli jen jednou za 24h.No jo no každá nemocnice je jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5726
31.5.10 19:03

Cari tak ať ti to dobře dopadne !!!! :huban:

Maxi jj v roce 2007 zrovna rekonstruovali a já tehdy ležela na chodbě místo na JIP, taky super - tehdy jsem měla ale celkovou narkózu, tak mi to bylo celkem jedno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XY
31.5.10 21:47

ahoj, já rodila v červnu 2009. Měla jsem dítě KP a má mudr. mě poslala do nemocnice, aby se domluvil případný císařský řez. Dr. Měch rozhodl, že mi císaře dělat nebudou a jelikož to bylo mé druhé dítě, tak že ho porodím vaginálně. Při utz naměřil 3 kila. Na mou poznámku, že mám strach z komplikací mi odpověděl, že to zná ty naše „internetové řeči“. Den před termínem porodu mi jiný mudr. nabídl císařský řez, protože už jsem byla otevřena na 2cm a že by se to mohlo brzy rozjet. Tvrdil, že je to moje rozhodnutí a mám na něj nárok. Byla jsem ráda, tušila jsem že malý nebude žádné tintítko - měl 4,150g a 55cm. Ani nedomýšlím, co se mohlo stát…Jinak personál a zbytek byl super. Katka

• Citovat
  • Upravit
38
1.6.10 08:45

tak já takového Dr.Měcha teda neznám,jsem jeho pacientka,tak se chová jinak a sám mi ten císař nabídl,že je pro mě i pro mimi nejvhodnější.Ale čert aby se v těch doktorech vyznal a čekal,kterou nohou zrovna ráno vstali. :nevim: Tak já už to mám „za pár“ :roll: Děkuji holky za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková