Plánovaný císařský řez Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5239
13.4.17 16:11

Ahojky, tak vcera kontrola..nastup 27.4 k hospitalizaci a snad den na to cs, budu 37+4 Jeste se optat tatinky u spinalu oblikaji do oblecku, a ce je ceka, chlap se zajima..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
14.4.17 11:09

@Jitus.Slavickova takze nakonec ti udelaji CS driv? Ano tatinci se prevlekaji do munduru. Sestra si ho odvede a da mu veci na prevleceni a pak ho privedou. Pak s tebou muze jit az k JIPu. Tam se uz ale rozloucite. Na sale bude celou dobu s tebou, sedet u hlavy a pak muze s prckem dozadu, kde ho budou vazit a merit a balit, aby mohl vse zdokumentovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
14.4.17 12:30

@marfra No snad me vezmou hned a nebudu tam x dni lezet, a vracet se budem uz do novyho bytu..jeste pred hospitalizaci tam jedu 3× na poradnu, utz a na diabetologii. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
20.4.17 15:57

Holky prosim, mate doma nektera ten papir, co dava rehabilitacni na cviky po cisari? Jak je na nem co a kdy cvicit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
20.4.17 16:14
@marfra píše:
Holky prosim, mate doma nektera ten papir, co dava rehabilitacni na cviky po cisari? Jak je na nem co a kdy cvicit?

ty jo někde to mám, ale stejně jsem to necvičila :mrgreen: zkusím po tom mrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
20.4.17 16:30
@Pam12 píše:
ty jo někde to mám, ale stejně jsem to necvičila :mrgreen: zkusím po tom mrknout

dekuju, uz jsem nasla na netu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31438
27.4.17 18:13

Doplnuji pro ty, ktere by to mohlo zajimat, ze treti sekci v Podoli planuji idealne na 38+0 (ja tedy pujdu 38+1, nemeli uz volno).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
24.7.17 17:05

Založena nová FB skupina Rodíme v Podolí - kde se můžou vkládat recenze, poznatky, fotky, zkušenosti, doporučení apod.

edit admin: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.8.17 07:46

Ahojky, rada bych se zeptala jestli u planovaneho cisarskeho rezu u sebe muzu mit doprovod primo na sale? (Porodnice Podoli). Budu moc malou videt hned po zakroku? Moc dekuju za odpove. li :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31438
29.8.17 21:15

@LibbyLu Jestli je to jeste aktualni, tak na prvni cast otazky nevim jiste (ja nevyuzila), ale tusim, ze to jde, ta druha cast: dite jsem mela na prsou skoro celou dobu, co me sili. Mela jsem spinalni anestezii. Poprve jsem tam rodila akutni sekci v celkove narkoze a dite jsem videla az asi za 6 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
29.8.17 21:26

Já měla v Podolí doprovod u akutního CS - pustili manžela na sál. Takže nevidím důvod, proč by to nešlo u plánovaného (za poplatek). Malou mi ukázali hned, na kojení mi ji přinesli cca po 3 hodinách, nosili na JIP opravdu poctivě a nechávali dost času na pomazlení. Druhý den už mě přestěhovali na oddělení k ní (byla ale pořád u sester) a pozdě večer jsem si ji na své přání přestěhovala k sobě na pokoj :). Byla jsem tam spokojená, tak snad budeš též - držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
21.4.18 14:32

Ahoj damy, prosim zase o cerstve prispevky :mavam: Mam za sebou jeden prirozeny a vcelku nekomplikovany porod bez epiduralu v Podoli pred 9ti lety. Tenkrat jsem u nej mela jen sestricku a porodni asistentku, ani jeden lekar za celou dobu se tam neobjevil, az tesne pred vytlacenim mimca dorazili neonatolog a mladicka lekarka, ktera mi zasila nastrih.
Ted jsem znovu tehotna a tentokrat mam doporuceny cisarsky rez (ze zdravotnich duvodu). Na to jak jsem u prvniho byla v klidu, ted se desne bojim 8o :oops: Hlavne me vzdy desilo jak mladi jsou v Podoli lekari-sotva cerstve po skole. Tak si rikam, zda i cisare provadeji takovi, nebo to sveruji prece jen trochu vic zkusenejsim? A zda i anesteziologove jsou aspon tricatnici? Chapu, ze zalezi na konkretnim lekari, je to sportka, ale praxe je praxe. Jak rikam, u prviho kdyz bylo vse ok mi to vubec nevadilo, ale ted mam docela velky strach… Moc dekuji za odpovedi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.4.18 14:54
@Noe-mi píše:
Ahoj damy, prosim zase o cerstve prispevky :mavam: Mam za sebou jeden prirozeny a vcelku nekomplikovany porod bez epiduralu v Podoli pred 9ti lety. Tenkrat jsem u nej mela jen sestricku a porodni asistentku, ani jeden lekar za celou dobu se tam neobjevil, az tesne pred vytlacenim mimca dorazili neonatolog a mladicka lekarka, ktera mi zasila nastrih.
Ted jsem znovu tehotna a tentokrat mam doporuceny cisarsky rez (ze zdravotnich duvodu). Na to jak jsem u prvniho byla v klidu, ted se desne bojim 8o :oops: Hlavne me vzdy desilo jak mladi jsou v Podoli lekari-sotva cerstve po skole. Tak si rikam, zda i cisare provadeji takovi, nebo to sveruji prece jen trochu vic zkusenejsim? A zda i anesteziologove jsou aspon tricatnici? Chapu, ze zalezi na konkretnim lekari, je to sportka, ale praxe je praxe. Jak rikam, u prviho kdyz bylo vse ok mi to vubec nevadilo, ale ted mam docela velky strach… Moc dekuji za odpovedi!

Já ani nevím, kolik bylo mé doktorce, co mi dělala císaře. Byl akutní. Odhadem asi 30. Anesteziologa jsem ani neviděla, na sále jsem spíš poslouchala. Přežila jsem :mrgreen: A to jsem zdaleka „nerodila“ v Mekce porodů v Podolí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.18 15:01

Anesteziolozku jsem ted pred 2 mesici mela uplne skvelou zkusenou padesatnici. Ale samozrejme jsou tam i mladsi.

Cisare delaji jak zkuseni, tak mene zkuseni… Nekde se to naucit musi. Ale jsi tam v nejlepsich rukach, videla jsem hodne maminek po cisari a vsechny byly ok.

• Citovat
  • Upravit
89
21.4.18 15:04

Mám to za sebou zhruba před týdnem. Anesteziolozka cca padesátnice velmi rázná ale milá a hodně uklidňovala. Císař dělal mladý lékař cca 30 let pod dohledem lékaře cca 50 let. Celou dobu ho kontroloval, ptal se proč dela, co dělá a tak. Neměla jsem špatný pocit, ten mladý, vše věděl a vypadá to vše dobře. Jediné co byl problém tak JIP, byla tam sestřička neskutečná… Na sále mi říkala anesteziolozka, hlavně si říkejte o léky na bolest, kdyby to bolelo, ať se to nerozjede a ona dana sestra očividně ráda týrala lidi. Několikrát jsem jí říkala, že mě to bolí, ať mě něco dá a ona s úsměvem odpovídala, že jsem po operaci a to holt bolí… 21. Století. Mrzí mě, že jsem nebyla tvrdší a nenechala si zavolat lékaře. Ona dotyčná neměla jmenovkou, měla jsem si vyžádat jméno a stěžovat si. Celé odpoledne jsem se tam kroutila bolestí a až se v sedm večer vyměnily služby, hned nám všem nova sestřička něco přidala. I holkám co ležely vedle mě, dána dávka nestačila. Pak jsem byla na P2 a tak vše ok, všichni milí. Mrzí mě, že jsem nebyla vůči te sestře tvrdší a nebo si pak nestěžovala, ale člověk je prostě mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková