Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Marti a jak ty? máš v plánu dělat ještě test? já už jsem to nevydržela a dělala si jeden včera ráno a naprosto totálně negativní
ale dnes mě dost pobolívá břicho takže očekávám menses ještě dřív než měl přijít
nevím nevím prsa mě bolí hodně a to mě u krámů nebolí… měla bych to dostat až v pátek sice to už není ani týden no uvidíme, možná ještě jeden testík když nepříjde MS tak zkusím ještě ve čtvrtek ale už tomu moc nevěřím
a dnes jsem zjistila že v turecku je 16C takže tureček asi prdeček
přemýšlím nad egyptem, já tam párkrát byla a myslím, že když nebudeme vylézat z hotelového resortu tak to snad bude vše v klidu,holky nemáte někdo zkušenost s eqytem teď za poslední třeba půlrok? nebo neznáte někoho kdo tam byl? moje babička má za to že tam je pomalu válka a křižuje se když jsem jí řekla dnes že bysme asi vyrazili tam… s araonem taky nemám špatnou zkušenost když se člověk nepřežírá
byla jsem tam cca 4× a nic i jsem si jejich vodou čistila zuby, klukovi bych samozřejmě dávala jen balenou a oni tam mají pro děti takové ty skleničky s jídllem sterilizované tak v tom by snad taky neměl být problém ale nevím trochu s tou jejich nynější politikou no… ![]()
HOlky moje já se z toho picnu!!!!! já o tom tu pořád přemýšlela a nakonec jsem si před asi 15 min vyložila tarotové karty ty mi řekli vítězství nad velkým přáním!!!! tak jsem si šla udělat test a holky je tam !!!!!!!!!!!! včera tam nebyla a dnes tam je !!!!!!! je to sice jen takový ten duch taková ta slaboulinká kterou musíte hledat pod světlem ale je tam i můj skeptický manžel uznal že ji vidí!!!!!!!!!!!
já se z toho picnu potvrdím to nějakým lepším testem ve čtvrtek ale pokud to tak klapne tak Kami myslím že budeme mít termínky kousek od sebe ![]()
@CarrieB píše:
Marti a jak ty? máš v plánu dělat ještě test? já už jsem to nevydržela a dělala si jeden včera ráno a naprosto totálně negativníale dnes mě dost pobolívá břicho takže očekávám menses ještě dřív než měl přijít
nevím nevím prsa mě bolí hodně a to mě u krámů nebolí… měla bych to dostat až v pátek sice to už není ani týden no uvidíme, možná ještě jeden testík když nepříjde MS tak zkusím ještě ve čtvrtek ale už tomu moc nevěřím
a dnes jsem zjistila že v turecku je 16C takže tureček asi prdeček
přemýšlím nad egyptem, já tam párkrát byla a myslím, že když nebudeme vylézat z hotelového resortu tak to snad bude vše v klidu,holky nemáte někdo zkušenost s eqytem teď za poslední třeba půlrok? nebo neznáte někoho kdo tam byl? moje babička má za to že tam je pomalu válka a křižuje se když jsem jí řekla dnes že bysme asi vyrazili tam… s araonem taky nemám špatnou zkušenost když se člověk nepřežírá
byla jsem tam cca 4× a nic i jsem si jejich vodou čistila zuby, klukovi bych samozřejmě dávala jen balenou a oni tam mají pro děti takové ty skleničky s jídllem sterilizované tak v tom by snad taky neměl být problém ale nevím trochu s tou jejich nynější politikou no…
Jak to je teď s Egyptem, tak to nevím, ale mě se tam moc nelíbilo ani dřív
. Všichni jsou tam na můj vkus moc vlezlí.
Chtěla jsem napsat už dřív, ale byli jsme celý den venku. Já jsem ráno dostala MS, takže už mám jasno. Ale jedna věc mě na tom těší a to, že tento cyklus byl jenom 36dní. Takže se mi ulevilo, že se mi nebude prodlužovat
. A za chvíli šup na další měsíc snažení
.
Ty to ještě nevzdávej, třeba budeš mile překvapená. A když by to náhodou nevyšlo, tak další možnost je tu za chvilku!! ![]()
Martinko četla jsi tu mou druhou zprávu ?
tak to mi je líto ale na druhou stranu ti trochu závidím, já jsem totiž narozená v únoru - 9.února a tobě se to storpo povede v dalším ciklu a tak ti to výjde na únor! to sem si chtěla dát mimi k narozeninkám… tak to vypadá, že asi dostanu miminko k narozeninkám o měsíc dřív ![]()
@CarrieB píše:
Martinko četla jsi tu mou druhou zprávu ?tak to mi je líto ale na druhou stranu ti trochu závidím, já jsem totiž narozená v únoru - 9.února a tobě se to storpo povede v dalším ciklu a tak ti to výjde na únor! to sem si chtěla dát mimi k narozeninkám… tak to vypadá, že asi dostanu miminko k narozeninkám o měsíc dřív
Tak to moooc gratuluju!!
Tak to je skvělá zpráva, budu ti moc držet palce, aby bylo vše ok a čárka sílila!! ![]()
Ahojky, Carrie také moc gratuluju, jak je tam duch, tak je to tam!!!
No holky já asi těhu nebudu, mám premenstruační syndrom jako prase. Prostě provokace na vlastní nebezpečí. Včera jsem manžela sprdla a nafoukla jsem se, že mě nevyfotil na výletě, dnes mi šel na nervy, že uklízel v kuchyni, přitom bych měla být ráda, že mi pomohl, ale prostě bych si to radši udělala sama. Nic se mi nechce nic mě nebaví, teda kromě malýho, to je moje zlato. Ale s manželem to byla dnes pomalu tichá domácnost, on byl taky nevrlej má totiž rýmičku…no prostě jsme byli dnes oba na pěst. Chjo! Jsem teď s malým na dva dny u rodičů a už se mi po něm stýská, pritom dopoledne jsem na něj promluvila tak tři slova…Máte to někdy taky? Carrie a Kamko měli jste to taky
Jak to řešíte? Krásnou neděli pa pa
@MarikaIna píše:
Ahojky, Carrie také moc gratuluju, jak je tam duch, tak je to tam!!!No holky já asi těhu nebudu, mám premenstruační syndrom jako prase. Prostě provokace na vlastní nebezpečí. Včera jsem manžela sprdla a nafoukla jsem se, že mě nevyfotil na výletě, dnes mi šel na nervy, že uklízel v kuchyni, přitom bych měla být ráda, že mi pomohl, ale prostě bych si to radši udělala sama. Nic se mi nechce nic mě nebaví, teda kromě malýho, to je moje zlato. Ale s manželem to byla dnes pomalu tichá domácnost, on byl taky nevrlej má totiž rýmičku…no prostě jsme byli dnes oba na pěst. Chjo! Jsem teď s malým na dva dny u rodičů a už se mi po něm stýská, pritom dopoledne jsem na něj promluvila tak tři slova…Máte to někdy taky? Carrie a Kamko měli jste to taky
Jak to řešíte? Krásnou neděli pa pa
Ahoj, také mívám podobné dny. Ale spíš jsem na manžela naštvaná, protože mi nepomůže a tak. Ale je hodně pracovně vytížený, takře se to většinou snažím chápat, ale občas mě pomoc potěší a zvedne mi náladu.
V každém případě si myslím, že dva dny mimo domov pročistí ovzduší a bude to zase ok.
Ahojda holčiny, no Mari neboj u nás podobné… klasika, já jsem si zase nedávno rýpla, že by mohl přestat kouřit kvůli inančnímu rozpočtu našemu… já teda taky občas kouřila, v těhu ani u kojení ne ale občas někdy večer pohoda na balkoně tak jsem si s ním jednu dala, ale jde o tom, že já tu lítám po brigádách jak debil, žehlím pár lidem prádlo za peníze jako bych toho neměla dost a pořád nám to nějak nestačí a on krom svého zaměstnání (je elektrikář) prostě nic jinýho neřeší… přijede si ve 4 domů a konec… já po něm nechci aby měl dvě práce ale chtěla jsem aby po nějaké jiné alespoň mrknul protože tohle je vážně šíleně placeno… ale to né… já tu můžu dělat milion věcí do toho domácnost kluk a pána ani nenapadne přestat kouřit… no tak to byla hádka asi před 14 dněma a ve středu přišel z práce s tím že přestal, tak já teď kolem něho musím chodit po špičkách protože se s tím vyrovnává ale docela ráda chodím teď pár dní po špičkách protože to konečně udělal a vypadá to dobře… drží se statečně a den ode dne se s ním dá víc a víc mluvit
ale neboj… tu šílenou chlapskou nemoc jménem rýmička taky moc dobře známe… děvčata přála bych jim jednou menses a říkám vám, vychcípali by jak králíci na bolesti břicha
Mari prosím tě tys psala že u prvního těhu jsme po potvrzení jeli na dovču a letěli jste? já to totiž ještě tak do toho 12 budu v rodině tajit - jednak že by mi všichni nadávali že chci v tomhle stavu sedat do letadla … a jednak že u sebastiánka byli na začátku komplikace musela jsem na plodovku a tak nebudu všechny kolem sebe zatím strašit a počkám si až to bude všechno ok… no ale sama nevím, myslíte, že je letadlo nějak škodlivé teď? jinak dnes jsem si dělala druhý takový ten lepší a jsou tam
krásné dvě
tak už se mooooooc těším až k nám přibidou další těhulky!!! Mari má testovat ve čtvrtek že? a Martinka už se brzy vrhne na další vyrábění ![]()
Ahojky, Carrie na dovču jsme jeli autem do Chorvatska, vůbec nic mi nebylo jen jsem měla velká prsa a byla taková trošku oteklá:-) Jo a když jsme se vrátili, tak jsem se testovala znovu jestli jsem ještě stále těhotná
S tím létáním nevím, ale když prolustruješ emimino, tak zjistíš, jestli můžeš v začátku letět. Nebo líp zavolej doktorce. Jinak také jsem absolvovala plodovku. Jestli to nedostanu, tak se testnu v sobotu:-)Mějte se hezky pa
@CarrieB Moc ti gratuluju ktěhotenství, je to krásný pocit tam najít ty dvě čárky, viď?:-) Jinak @MarikaIna jsem se musela smát při představě, jak jsi naštvaná, že tě nevyfotil:-) Jako bych viděla sebe, taky mě někdy naprdnou takové maličkosti:-)) Holky, jinak my byli s rodinkou dnes v oboře dívat se na zvířátka a krmit je, bylo to moc fajn. Prcek si to docela užíval:-)
@CarrieB píše:
HOlky moje já se z toho picnu!!!!! já o tom tu pořád přemýšlela a nakonec jsem si před asi 15 min vyložila tarotové karty ty mi řekli vítězství nad velkým přáním!!!! tak jsem si šla udělat test a holky je tam !!!!!!!!!!!! včera tam nebyla a dnes tam je !!!!!!! je to sice jen takový ten duch taková ta slaboulinká kterou musíte hledat pod světlem ale je tam i můj skeptický manžel uznal že ji vidí!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
já se z toho picnu potvrdím to nějakým lepším testem ve čtvrtek ale pokud to tak klapne tak Kami myslím že budeme mít termínky kousek od sebe
Ahojky, moc ti gratuluji
Já bych měla mít termín tak na konci prosince ![]()
MArikaIna - byla jsem naštvaná, protivná, plačtivá
Bolelo mě v podbřišku..
Ahojda holky, děkuju za gratulace snad to všechno dopadne dobře, a snad zbytek z vás nejdéle do května najde //
a jak se dnes máte? je tam krásné počásko, my se sebáskem vyrazili vem, byli jsme tam snad 3h, pak jsme dorazili domů na odpolední sváču a vystřídal mě ten manžel, ať si chvíli odpočnu, tak šli v hřišťování pokračovat
Kami kdy ty se chystáš k dr? já bych nejraději vyčkala někdy do 10 až 11tt, vím že když jsem tam naklusala u prvního hned pár dní po vynechání tak mi řekla že je ještě brzy, že to tam sice vidí, ale že se do toho 11tt může ještě cokoliv stát, takže si mě pozvala pak na první oiciální kontrolu až po tom 11tt, přemýšlím, že ji možná koncem příštího týdne zavolám
no tak já vám teda nevím s tou dovolenou, každý do nás hučí ať radši nejezdím ať to v dnešní době šetříme… ach jo… já se na každého asi vyprdnu, tak moc bych chtěla s těma mýma chlapama k moři… jak vy? chystáte se nějakm za mořem? kamkoliv? nebo myslíte, že ty naše prďoli jsou na to ještě malý?
CarrieB - já jsem volala na gyndu před pár dny a sestřička mi říkala, že je to ještě moc brzy, že si mám zavolat tak za týden až 14 dní. Tak jelikož mám stejnak celé dny nějaké akce s dcerkou, tak to nechávám na pozdějc ![]()
K moři určitě nepojedem. Ani mě to neláká. V těhu se někam trmácet hodiny busem
Na letadlo jsem ani nepomyslela. Prostě zodpovědná, no ![]()
Ahoj holky, jak se máte? Holky těhulky kolikátý den cyklu jste vlastně našly //?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat