Platonická zamilovanost mi ničí kariérní růst.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.4.25 20:03

Také se umím platonicky zamilovat do příjemného muže. Doma to máme s manželem na pohodu. Tohle mi prostě zprijemnuje život. Někdy je to zase k vzteku, když máme meeting a já celou dobu přemýšlím co bych s mým předmětem zájmu mohla dělat. Dělám si z toho už sama srandu. Prostě to beru tak, jak to přichází. Vydrží mi to vždy tak půl roku až rok.

• Citovat
  • Upravit
1081
17.4.25 21:15
@LukeR1 píše: Více

Ten vztah se především nikdy nenaplní, možná proto je v citové rovině hodně ambivalentní…od hluboké lásky po nenávist. S ráciem to nijak nesouvisí, nijak si je neidealizuji, spíše naopak, ale nepomáhá nic. Prostě to je. Cílem je dosáhnout lhostejnost, pak by se dalo normálně komunikovat, to však v tomto stavu nelze, takže se spíše vyhýbám až ignoruji. Paradoxně, právě pravidelná komunikace by určitě pomohla se odmilovat :mrgreen: :mrgreen:Tahle platonická zamilovanost je striktně sériová, nikdy ne paralelní. Ale funguje jako polyamorie souběžně v relativně spokojenom manželství. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6857
17.4.25 22:23

Platonická zamilovanost je pěkně zrádná. Obzvlášt, pokud člověka neznáš. Mě se to stávalo, přešlo, jakmile jsem ho poznala blíž. Jestli mohu poradit, tak si zkus nastavit v hlavě to, že máš alespoň důvod proč se těšit do práce, i když z toho nic nebude. Mě třeba naopak chybí ten pocit. Nestalo se mi to roky. A vzpomínám na to i ráda. Svět byl barevnější, já se těšila z každého dne, vykvetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
17.4.25 22:48
@Kfětoslava píše: Více

Jakmile Blafnou hormony. Tak nepomůže ani omejvání přirození vlažnou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
18.4.25 08:34
@Mango_Lassi píše: Více

Zakladatelka chlapa krom manžela už jistě viděla. Ale prostě tenhle je ten, ze kterého se jí podlamují kolena. A shodou okolností se objevil zrovna u nich v práci. Nic divného na tom nevidím.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
18.4.25 08:58
@LiduNe píše: Více

Píše, že v ženském kolektivu je to jediný chlap :D takže proto.
Ale chápu, ona se s ním duchovně spojila proti těm furiím v práci :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.25 09:05
@Mango_Lassi píše: Více

I kdyby to bylo, jak píšeš, tak čemu to vadí? Být platonicky zamilovaný není nic špatného. Nikomu tím neublizujes. Problém je, když to sám zamilovaný nezvlada a dává do toho velké naděje. Ale to snad zralá žena dokáže udržet pod kontrolou.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
18.4.25 09:07
@Anonymní píše: Více

Nic. Já se jen směju :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat