Plavky 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
10.5.17 15:45
@LucaLuca píše:
Je to podle typu postavy. Mně sedí tohle: https://cz.calzedonia.com/…a/168284.uts. Kamarádka může mít to, co uvádíš v 2. odkazu. Kalhotky zkouším tak dlouho, až mi nějaké sednou (nezařezávají se ani nejsou volné). Posledně už jsem chtěla nějaké vykrojené, ale postavě nejvíc lichotily klasické kalhotky. V Calzedonii zkoušíš vršky, a až ti nějaký sednou, donesoou k němu vícero střihů kalhotek.

to jsou takove ty vyztuzene kosicky, ze? Vypada to hezky, dokud si to neobleknu, ale na mne hruza. Ono jak to je vyztuzene, tak to nejak nesedi, odlepuje se to od hrudniku a taky to blbe schne po koupani. Ale jinak uz jsem v danem obchode taky neco koupila, ne ze ne. Najde se ale i lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3070
10.5.17 16:31
@warita píše:
a co sprcha?
:D sprchuju se normálně. ale nekoupu se venku v rybníku, řece, bazénu a takových dalších veřejných vodních plochách. :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35763
10.5.17 17:08

Musím mít dobré kvalitní plavky, žádné šňůrky ani trojúhelníčky co nedrží na místě ani nedělají hezká prsa pokud je nemáte umělá nebo tak vel do B. Nesnáším, když si musím hlídat aby někde něco nelezlo nebo nepadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.5.17 19:12

Vršek ve stylu těch druhých, aby se mi neopalovala ramínka, drží to dobře, nemám velká prsa, ale ne na každém tvaru prsou vypadají tyhle plavky dobře…

Spodek klasické kalhotky, normálně vykrojené, některé na šňůrky, některé normální. Záleží na postavě :nevim: když má někdo možnost ukázat pěkný pevný zadek bez dolíčků, tak se i já ráda podívám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
10.5.17 19:16
@warita píše:
to jsou takove ty vyztuzene kosicky, ze? Vypada to hezky, dokud si to neobleknu, ale na mne hruza. Ono jak to je vyztuzene, tak to nejak nesedi, odlepuje se to od hrudniku a taky to blbe schne po koupani. Ale jinak uz jsem v danem obchode taky neco koupila, ne ze ne. Najde se ale i lepsi.

Mně tyhle taky nesedí, jsou divně neforemné a to si myslím, že mám prsa pěkný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová