Plavky x spodní prádlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11619
25.7.24 10:12
@Arturie píše: Více

Anebo druhá možnost: tohle téma tazatel založil jako záminku, aby zjistil, v čem se ženy na Emiminu koupou, a už si při tom třikrát vyhonil šášulu. Chytrý a duševně vyzrálý muž se neptá, co je či není normální, chytrý a duševně vyzrálý muž to přece ví a nepotřebuje být konejšen či naopak roztrpčován názory úplně cizích žen z diskuzního fóra. Je to přece o tom, zdali mi to vadí, nebo nevadí, je to ryze osobní věc těch dvou.

Cítím snahu udělat z ženy blbku, postupně se to ale otáčí a za troubu je tazatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
25.7.24 11:25
@Matt 02 píše: Více

Tak vykoupat se někde v přírodě v spodním prádle, nebo vykoupat se na rodinné oslavě ve spodním prádle je setsakramemský rozdíl. Stejně jako opalovat se v přírodě nahatý - kdyby mě tam / nás viděl někdo cizí, tak to neřeším. Ale fakt bych nechtěl, aby mi třeba švagrová viděla bimbase a jestli ani tohle nechápeš, tak máš prostě nižší emoční inteligenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
25.7.24 11:43
@tess50 píše: Více

Manžel matky je rodina, jen partner však nikoliv. Teoreticky by matka mohla mít co víkend jiného „partnera“. Kdo patří do rodiny, i to má svá pravidla. A fakt nestačí víkendová známost aby někdo patřil do rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.7.24 11:50
@Afinite píše: Více

Tak pokud by ho vnímala jako cizího, asi se před ním nesvlékne, no ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
25.7.24 11:51

Tak znovu - není na tobě, abys posuzoval, kdo je pro koho rodina… co si to dovoluješ? 8o

Jestliže dotyčná paní považuje ony přítomné osoby za svou rodinu - nebo za lidi blízké tak, že se v jejich přítomnosti cítí natolik bezpečně a komfortně, že nemá problém hupnout do bazénu v prádle - tak je to její rozhodnutí, její zhodnocení, a je to naprosto v pořádku… a ty ani nikdo další nemá právo jí do toho mluvit.

Ani její manžel, který navíc na místě vůbec nebyl a o to méně se ho to celé týká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
25.7.24 11:55
@tess50 píše: Více

Ok, já bych se před partnerem mé mámy nahá nekoupala a bylo by mi nepříjemné kdyby se on koupal přede mnou nahý. Respektuji, že vy to máte doma jinak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23994
25.7.24 11:58

Aaaa, další šestnácterák. A to ještě nemáme ani říjen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
25.7.24 11:58
@j.a.n.i1 píše: Více

Záleží jak dlouho už má ty kalhotky na sobe :D

• Citovat
  • Upravit
17969
25.7.24 11:59

Zakladatel se nak vytratil, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
25.7.24 12:01
@aorus píše: Více

S tebou to nemělo nic společně, to ti vadí, že ti ji ocimuje mamin přítel? Ale no tak

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
25.7.24 12:03
@aorus píše: Více

Takže ty vůbec nevíš co měla ta prádlo. Ty jses dobrý zarlivec

• Citovat
  • Upravit
7296
25.7.24 12:03

Co to plácáš prosím tě, nikdo ti neříká, abys ukazoval ptáka švagrový. Ale vykoupat se v trenkách na rodinné oslavě, když by si vyhodnotil ty sám, že ti to není nepříjemné a nikoho bys tím nepohoršoval, tak je to čistě tvoje věc, nikomu jinému do toho nic není a už vůbec ne, člověku, který tam ani nebyl přítomný a je jedno, že se jedná o partnera, partnerku. Se podívejte, co používáte za slovní spojení, jak rozhodujete o tom, kdo se má před kým jak cítit, co je vhodné, není vhodné. Jestli ti tohle doma žerou, tak prosím, na mě tyhle manipulativní techniky nezkoušej, nemá to cenu. Já svůj obrázek mám a čím dál tím víc žasnu, co si někdo dokáže vůbec dovolit a jak funguje v mezilidských vztazích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101745
25.7.24 12:59
@Cizinka 999 píše: Více

To se dá říci i o plavkách, že. A povětšinou si spodní prádlo každý bere ráno čisté, že by každý pral denně plavky už běžné není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
25.7.24 13:25
@j.a.n.i1 píše: Více

Tak beru to podle sebe, kalhotky si dám rano čisté, a když by byla koupačka až odpoledne, už v tom pár hodin sem a plavky preoeru v ruce pokaždém nošení, a tak po 3-4 použití jdou do pračky, ale já mám plavky většínou na sobě max 2.hodiny

• Citovat
  • Upravit
3957
25.7.24 13:32

Jako takhle.. Já osobně bych ve spodním prádle před otčímem ani před švagrem do bazénu nešla. V plavkách ano. Neptejte se mě proč, protože to sama nevím. Prostě blok.. :mrgreen: :mrgreen:
Ale v případě zakladatele bych natruc v tom prádle šla, protože se chová opravdu jako žárlivé majetnické hová. dko… A manželka má pravdu, že je vadný a že by se měl jít léčit. Protože až takhle hypotézovat nad tím, co který materiál udělá po kontaktu s vodou, jak moc průhledný je nebo není, to je fakt na Chocholouška.. Kdyby takhle spekulovala dotyčná žena, nebo z tohoto důvodu by se ve spodním prádle koupat nechtěla, to chápu, ale pokud takhle spekuluje manžel a ještě k tomu takhle vysírá, tak to je tak na facku..

Kdyby existovali prášky na žárlivost, zakladatel by potřeboval koňskou dávku, nejlépe 3× denně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí