Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jdu za vámi s dotazem, zda jsem vadný nebo ne.
Jaký máte názor na to, když žena jede na návštěvu za rodinou, kde jsou i cizí lidé, její maminky přítel atd. a žena se vysleče do spodního prádla, klasických kalhotek atd a chodí si před nimi do bazénu v prádle namísto plavek? já jsem totiž názoru, že spodní prádlo po namočení do vody bude průhledné, nelíbí se mi to, ale byl sem od ženy nařčen, že není můj majetek, že jsem narušený, ubohý atd. Nepřijde mi normální, aby se mi žena v mokrém spodním prádle producírovala před cizími lidmi. jaký na to máte názor vy? jsou plavky to stejné co spodní prádlo?
No, předně bych řekla, že nejpravděpodobnější příčinou je to, že si plavky prostě zapomněla a ve vedrech nevidím důvod, proč se kvůli tomu v rodinném bazénu nevykoupat, majitelům bazénu to evidentně nevadilo. Já se třeba ve svém koupu úplně bez a pokud se to někomu nelíbí, ať si trhne nohou a nemusí k nám jezdit.
@aorus píše: Více
Tak za me ne, v mokrem spodnim pradle bych se na navsteve neprochazela.
Taky jsem se koupala ve spodním prádle u tchyne
Kupodivu to přežili vsichni ![]()
K partnerově rodině nebo i jinde by si měla vzít plavky. Hlavně i z hygienických důvodů. Tady nejde o majetnost ale slušné vychování a hygienu.
Tak to asi i dost zálěží na typu spodního prádla. Některé skutečně průhledné není a vypadá v podstatě jako plavky, v tom nevidím problém, pokud většina rodiny taky byla v plavkách a koupali se
Pokud měla béžové bombarďáky a průhlednou podprdu, tak už to je kapánek na zamyšlení
Ad hygiena: nevidím rozdíl mezi tím běhat tam celý den v plavkách vs. v kalhotkách.
@j.a.n.i1 píše: Více
Kdybych si zapomněla plavky, tak se nesvlíknu Ono jde přežít vedro i s tím, že si namočím jenom nohy.
Mas evidentně problem s chorobnou žárlivostí. Sebevědomý chlap by tohle neřešil. A třeba na nudaplaz bys s ni šel?
A máš teda velmi milou ženu, jistě je ti po jejím boku dobře ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
Před návštěvou se doma koupeš bez plavek?
Zakladateli, ale že tě žena nazvala že jsi narušený a ubohý, tak z toho usuzují, že váš jediný problém není plavky versus spodní prádlo. Do vztahu, kde je respekt, úcta a cit, taková slova nepatří
Ono hodne zalezi co je to za material a strih. Pokud to je takovy ten hladky, sportovní co rychle schne. Navic hodne zen v dnesni dobe bezne nosi " sportovni" podprsenku.
Tak proc ne, na zahrade, nevidim na tom nic co by me melo pohorsit. Ano, pokud to jde vezmu plavky, ale pokud zapomenu nebo to nebylo planovane tak se z toho nezblaznim
Ale v krajkovym a pod by mi to take prislo nevhodne.
@Kfětoslava píše: Více
Dá, dá se přežít i v obleku, jen nevidím důvod, proč to u své vlastní rodiny dělat, ty totiž nepovažuji za cizí a jak už jsem psala, podstatné pro mě je to, že s tím oni nemají problém, na veřejném koupališti je to samozřejmě něco jiného, tam bych bez plavek hledala nuda pláž.
Tak záleží na tom, kolik dnů to prádlo už nosila…
Ale pokud bylo čisté, tak ji nech žít a nebuď prudérní. Asi si plavky zapomněla. Nebo se chce předvádět před někým… Taky tam mohla jít nahatá…