Plenky Bambino mio

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5846
27.8.06 15:13

To je zvláštní… nemáš nějaký kazový kus 8O ? MI za ten skoro rok potomek neprotekl ani jednou,a je v tom třeba celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
27.8.06 15:16

kalhotky

i to je možné, protože ostatním maminkám se to nestává, jen mně. Je mi totiž divné, když svrchní kalhotky jsou promokavé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ipu
44
29.8.06 14:15

ahoj, a neprala jsi BM kalhotky v aviváži? Ta snižuje jejich nepropustnost. Nám někdy proteče kolem nožiček vědší kajdění, ale to samé se nám stává s jednorázovkama. My používáme BM plíny na doma, ven jednorázovky. Přebaluji dost často (malej je cíťa) a to je venku nepraktcké. peru v Lovele a ocet místo aviváže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.3.11 11:47

Holky prosím vás potřebuju poradit. Používám tyto plínky, na čůránky perfektní i to skládání a tak vše v pohodě. Jen při skoro každém pokakání to bokem uteče a jsou hned špinavé i svrchní kalhotky. Protíhá to tak na boku u dupky a hned je oranžový i ten okraj s gumičkou. Za dva dny jsme takhle zašpinily všechny svrchní kalhotky nejmenší velikosti (mám 4ks). Nevím si s tím tedy rady, můžete mi poradit zda špatně balím?
Plenku skládám na dle druhé metody složení ( zde ) zkoušela jsem i na tu řidší stolici, ale ono to neutíká vzadu nad dupkou, ale právě spíš mezi těma nožkama u dupky bokem. Plenka tam sedí, nikde nevyčnívá, tak fakt nevím. Uvažuju zda třeba nezačít používat až později, kdy nevude mít tak řidkou stolici, třeba až po prvním měsíci :nevim:
Děkuju moc za rady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.3.11 11:49

Ještě dodám peru v prášku přímo k plenkám, nevím jak se jmenuje, myslím babmino mio care, fakt nevím. Jinak používám jednorázovky pampers a u těch to nepřeteče :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
30.12.14 19:22

Dobrý den maminky, v březnu očekáváme narození našeho prvního miminka a chtěla bych pořídit látkové plenky. Asi nejvíce mě zatím zaujaly plenky Bambino Mio. Uvažuji o pořízení celé sady od narození po nočník, ale zajímalo by mě, jaké máte s těmito plenkami zkušenosti, jestli miminkům sedí nebo jsou problémy, abych nenakoupila celou sadu a pak nelitovala, přece jenom to není úplně malá částka. Budu ráda za jakoukoli zkušenost a pro přesnost uvádím odkaz, o které konkrétní sadě uvažuji.
 http://www.slune-cz.cz/…th-to-potty/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
30.12.14 19:32

Urcite bych nekupovala celou vybavu od jedne znacky. Miminu nesednou a budes prodavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
30.12.14 19:38

Přidávám se k @geilens určitě nekupovat celou sadu. Jinak Bambino mio nejsou špatné, já je chvilku používala, ale mám jiné favority.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58841
30.12.14 19:51

@marteska91 kupovala jsem celou sadu. A po pár týdnech používání jsem dokupovala jak plínky, tak kalhotky. Ale před 7 lety nebyl takový výběr jako dnes. Ale byla jsem s nimi naprosto spokojená a většina plínek, hlavně ty malinké vydržely používání u 3 dětí. Všechny 3 je měli asi do 9-10 měsíců a ještě je můžu použít i na další. Ale na nejmladšího jsem kupovala a kombinovala s jinými plenkami. Jediné co byl u nás problém, tak kalhotky, protože na moje hubené děti byli moc široké. Takže jsem pro kluky dokupovala rostoucí thirtiees a později bamboolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69125
30.12.14 20:06

Ja mela ty kalhotky po kamaradce a byly uz teda fest popraskane. S vnitrkama zkusenost nemam, ale je to klasicka vicevrstva plena, jenom teda bavlnena, osobne bych koukla spis po bambusu, je o dost savejsi, pokud uz jo sadu, koukla bych na stejnem principu treba po tomhle:
 http://www.bamboolik.cz/…V-Velka-sada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
30.12.14 20:32

@marteska91 Já si tuto celou sadu koupila před 10 lety a byla jsem maximálně spokojená. Kalhotky mi seděly i na hubené dítko, nic neprotékalo. Plenky sají výborně, výhodou je, že rychle schnout. Dnes mám i babusové, ty jsou trochu savější, ale schnou víc jak 2× déle (sušičku nemáme). Plenky mi vydržely na 1,5 dítěte, prostě v průběhu plenkování s druhým už byly tak děravé, že jsem musela dokoupit nebo došít další. Plenkové kalhotky vydržely víc, ale záleží na době používání, ty, které jsme měli nejdéle (starší děti už tak rychle nerostou, takže jednu velikost nosilo dítko půl roku), už nevypadají nejlépe, funkci však plní stále dobrou. Akorát, jak mi ležely, než se dočkaly dalšího dítka, rozpadly se gumičky, ty jsem vyměňovala. Na další dítko jsem si pak došila ještě další svrchňáčky, což je pohodlnější, je lepší jich mít více jak 3 ks (na novorozence jsou v sadě 4ks, dá se to, ale mít jich víc je lepší). Moje zkušenost je, že svrchňáčky od Bambinomio jsou jedny z nejlepších, jak co do fuknce, tak co do padnoucího střihu, i svůj střih jsem v podstatě dělala podle nich. Manžel si na Bambinomio rychle zvykl a odmítá používat jakékoliv jiné, které se od té doby u nás doma objevily. Za mě to byla velmi dobrá investice, mám zkušenost se 3 dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí