Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Novire píše:
Taky jsem začala látkovat v 10m staršího… A nezbedná dcera se odplínkovala v 15mAspoň že na spaní mají plínky ještě oba dva
Třeba si to vynahradíš ve stáří, budeš brzy inkontinentní a budeš se moct konečně vyřádit. ![]()
Alpaka píše:Novire píše:Třeba si to vynahradíš ve stáří, budeš brzy inkontinentní a budeš se moct konečně vyřádit.
Taky jsem začala látkovat v 10m staršího… A nezbedná dcera se odplínkovala v 15mAspoň že na spaní mají plínky ještě oba dva
To pak Ivushka bude muset začít šít Anavy pro seniory.
![]()
Mahja píše:Alpaka píše:To pak Ivushka bude muset začít šít Anavy pro seniory.Novire píše:Třeba si to vynahradíš ve stáří, budeš brzy inkontinentní a budeš se moct konečně vyřádit.
![]()
![]()
Novire píše:..mate dost s tema plenama teda…ja myslela ze nejdulezitejsi je zdravi a pohodli ditete a ne promenadovani a vychloubani se s tim, jak ma kdo barevnejsi a sladenejsi plinky…
Tuco píše:Novire píše:..mate dost s tema plenama teda…ja myslela ze nejdulezitejsi je zdravi a pohodli ditete a ne promenadovani a vychloubani se s tim, jak ma kdo barevnejsi a sladenejsi plinky…
Si je porid na sebe a nos je, kdy te to tak bere…
A proč myslíš, že barevné a sladěné plíny nejsou zdravé a pohodlné?
A promenádování se nám doporučila dětská doktorka hned po příchodu z porodnice, čerstvý vzduch prý zaručeně zdravý je ![]()
Tuco píše:Novire píše:..mate dost s tema plenama teda…ja myslela ze nejdulezitejsi je zdravi a pohodli ditete a ne promenadovani a vychloubani se s tim, jak ma kdo barevnejsi a sladenejsi plinky…
Si je porid na sebe a nos je, kdy te to tak bere…
Ježkovy voči
a ty jsi zas kdo?
![]()
Tady už si člověk nemůže ani slušně udělat pr*el. S moralistkama se tady nějak poslední dobou roztrhl pytel. Začíná mě to tady nebavit
Díky takovým, jako jsi ty, Tuco ![]()
Haha
Kdo mě zná, tak dobře ví, že zrovna já mám těch barevných a sladěných plínek fakt kvanta ![]()
Tuco, neměj péči, pro sebe jsem si pořídila aspoň parádní látkové vložky ![]()
Novire píše:
HahaKdo mě zná, tak dobře ví, že zrovna já mám těch barevných a sladěných plínek fakt kvanta
Tuco, neměj péči, pro sebe jsem si pořídila aspoň parádní látkové vložky
A laděj ti s gaťkama?
![]()
Brunifid píše:..Tuco píše:A proč myslíš, že barevné a sladěné plíny nejsou zdravé a pohodlné?Novire píše:..mate dost s tema plenama teda…ja myslela ze nejdulezitejsi je zdravi a pohodli ditete a ne promenadovani a vychloubani se s tim, jak ma kdo barevnejsi a sladenejsi plinky…
Si je porid na sebe a nos je, kdy te to tak bere…A promenádování se nám doporučila dětská doktorka hned po příchodu z porodnice, čerstvý vzduch prý zaručeně zdravý je
to chce jenom trosku smyslu pro humor… a ten fakt nekterejm lidem chybi…
lulje píše:Tuco píše:Ježkovy vočiNovire píše:..mate dost s tema plenama teda…ja myslela ze nejdulezitejsi je zdravi a pohodli ditete a ne promenadovani a vychloubani se s tim, jak ma kdo barevnejsi a sladenejsi plinky…
Si je porid na sebe a nos je, kdy te to tak bere…a ty jsi zas kdo?
![]()
![]()
Tady už si člověk nemůže ani slušně udělat pr*el. S moralistkama se tady nějak poslední dobou roztrhl pytel. Začíná mě to tady nebavitDíky takovým, jako jsi ty, Tuco
To jsme na tom podobne
a holkyyyy zacina me to lakat s tema latkovkama…neni uz pozdeee???…kdyz ja neviiim???…bla bla bla
Tak o tom tady nepis jak je ti to sympaticky a nevymyslej proc teda jako jo nebo ne…a zkus to a uvidis sama jestli na to budes mit a jestli vam to bude vyhovovat misto ventilace pomoci pismenek a nulovejch cinu… ![]()
Tuco píše:lulje píše:To jsme na tom podobneTuco píše:Ježkovy vočiNovire píše:..mate dost s tema plenama teda…ja myslela ze nejdulezitejsi je zdravi a pohodli ditete a ne promenadovani a vychloubani se s tim, jak ma kdo barevnejsi a sladenejsi plinky…
![]()
![]()
Tady už si člověk nemůže ani slušně udělat pr*el. S moralistkama se tady nějak poslední dobou roztrhl pytel. Začíná mě to tady nebavitDíky takovým, jako jsi ty, Tuco
a holkyyyy zacina me to lakat s tema latkovkama…neni uz pozdeee???…kdyz ja neviiim???…bla bla bla
Tak o tom tady nepis jak je ti to sympaticky a nevymyslej proc teda jako jo nebo ne…a zkus to a uvidis sama jestli na to budes mit a jestli vam to bude vyhovovat misto ventilace pomoci pismenek a nulovejch cinu…
Ty seš špatně vyspala? ![]()
Příspěvek od Novire pochopili všichni, že to byl vtip. A jestli si chce někdo něco ujasnit, je to jeho věc. Já taky potřebuju věci nejdřív 10× probrat než se rozhodnu k činu, jsem taková povaha.
Na emiminu (a internetu obecně) se probírají mnohem větší hovadiny, moc nechápu, proč ses rozhodla hádat se zrovna tady ![]()
chuanitka píše:Tuco píše:Ty seš špatně vyspala?lulje píše:To jsme na tom podobneTuco píše:Ježkovy vočiNovire píše:..mate dost s tema plenama teda…ja myslela ze nejdulezitejsi je zdravi a pohodli ditete a ne promenadovani a vychloubani se s tim, jak ma kdo barevnejsi a sladenejsi plinky…
![]()
![]()
Tak o tom tady nepis jak je ti to sympaticky a nevymyslej proc teda jako jo nebo ne…a zkus to a uvidis sama jestli na to budes mit a jestli vam to bude vyhovovat misto ventilace pomoci pismenek a nulovejch cinu…
Příspěvek od Novire pochopili všichni, že to byl vtip. A jestli si chce někdo něco ujasnit, je to jeho věc. Já taky potřebuju věci nejdřív 10× probrat než se rozhodnu k činu, jsem taková povaha.
Na emiminu (a internetu obecně) se probírají mnohem větší hovadiny, moc nechápu, proč ses rozhodla hádat se zrovna tady
Tohle ti prijde jako hadani? … tohle je diskuze…nikdo si tu nenadava…At si Lulje probira a podbizi se latkarkam jak chce, ale kdyz u toho par prispevku zpatky zesmesnuje zakladatelku kvuli necemu co pak dela taky tak je to proste usmevny… a z my strany fakt o hadku nejde…to by vypadalo preci uplne jinak…snad si tady nebudeme hrat na citlivky, ktere si musi vsechno odkejvat a za kazdej nazor tady se poplacat po zadech…
Tuco píše:Brunifid píše:..Tuco píše:A proč myslíš, že barevné a sladěné plíny nejsou zdravé a pohodlné?Novire píše:..mate dost s tema plenama teda…ja myslela ze nejdulezitejsi je zdravi a pohodli ditete a ne promenadovani a vychloubani se s tim, jak ma kdo barevnejsi a sladenejsi plinky…
Si je porid na sebe a nos je, kdy te to tak bere…A promenádování se nám doporučila dětská doktorka hned po příchodu z porodnice, čerstvý vzduch prý zaručeně zdravý je
pac be nich je to asi stokrat zdravejsi a pohodlnejsi…a zehrat tady nad tim,ze se mi tak brzo odplenkovala dcera a ze je dobre ze je ma aspon na noc jeste (i kdyz asi mysleno vicemene s nadsazkou)mi uz prijde fakt moc
Tyjo, ty jedeš už od narození dětí úplně bez plenek?
Respekt… ![]()
Tuco ja bych ti z me dobre vule poradila jit diskutovat nekam jinam, nekam kde se ti dostane pomoci jakou potrebujes, tady to evidentne nebude ![]()