Pleny a ekologie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81481
7.3.11 22:27
Novire píše:
Taky jsem začala látkovat v 10m staršího… A nezbedná dcera se odplínkovala v 15m :cert: Aspoň že na spaní mají plínky ještě oba dva :mrgreen:

Třeba si to vynahradíš ve stáří, budeš brzy inkontinentní a budeš se moct konečně vyřádit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
8.3.11 09:41
Alpaka píše:
Novire píše:
Taky jsem začala látkovat v 10m staršího… A nezbedná dcera se odplínkovala v 15m :cert: Aspoň že na spaní mají plínky ještě oba dva :mrgreen:
Třeba si to vynahradíš ve stáří, budeš brzy inkontinentní a budeš se moct konečně vyřádit. :mrgreen:

To pak Ivushka bude muset začít šít Anavy pro seniory. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
8.3.11 09:49
Mahja píše:
Alpaka píše:
Novire píše:
Třeba si to vynahradíš ve stáří, budeš brzy inkontinentní a budeš se moct konečně vyřádit. :mrgreen:
To pak Ivushka bude muset začít šít Anavy pro seniory. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :pankac: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
8.3.11 14:25
Novire píše:
..mate dost s tema plenama teda…ja myslela ze nejdulezitejsi je zdravi a pohodli ditete a ne promenadovani a vychloubani se s tim, jak ma kdo barevnejsi a sladenejsi plinky…
Si je porid na sebe a nos je, kdy te to tak bere… 8-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
8.3.11 15:15
Tuco píše:
Novire píše:
..mate dost s tema plenama teda…ja myslela ze nejdulezitejsi je zdravi a pohodli ditete a ne promenadovani a vychloubani se s tim, jak ma kdo barevnejsi a sladenejsi plinky…
Si je porid na sebe a nos je, kdy te to tak bere… 8-)

A proč myslíš, že barevné a sladěné plíny nejsou zdravé a pohodlné? 8-o A promenádování se nám doporučila dětská doktorka hned po příchodu z porodnice, čerstvý vzduch prý zaručeně zdravý je :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5527
8.3.11 15:17
Tuco píše:
Novire píše:

Ježkovy voči 8-o a ty jsi zas kdo? :zed: :zed: :zed:
Tady už si člověk nemůže ani slušně udělat pr*el. S moralistkama se tady nějak poslední dobou roztrhl pytel. Začíná mě to tady nebavit :think: Díky takovým, jako jsi ty, Tuco :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
8.3.11 15:53

Haha :lol: Kdo mě zná, tak dobře ví, že zrovna já mám těch barevných a sladěných plínek fakt kvanta :lol:

Tuco, neměj péči, pro sebe jsem si pořídila aspoň parádní látkové vložky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
8.3.11 17:08
Novire píše:
Haha :lol: Kdo mě zná, tak dobře ví, že zrovna já mám těch barevných a sladěných plínek fakt kvanta :lol:Tuco, neměj péči, pro sebe jsem si pořídila aspoň parádní látkové vložky 8-)

A laděj ti s gaťkama? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
8.3.11 17:15
Brunifid píše:
Tuco píše:
Novire píše:
A proč myslíš, že barevné a sladěné plíny nejsou zdravé a pohodlné? 8-o A promenádování se nám doporučila dětská doktorka hned po příchodu z porodnice, čerstvý vzduch prý zaručeně zdravý je :pankac:
.. :) pac be nich je to asi stokrat zdravejsi a pohodlnejsi…a zehrat tady nad tim,ze se mi tak brzo odplenkovala dcera a ze je dobre ze je ma aspon na noc jeste (i kdyz asi mysleno vicemene s nadsazkou)mi uz prijde fakt moc 8-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
8.3.11 17:17

to chce jenom trosku smyslu pro humor… a ten fakt nekterejm lidem chybi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
8.3.11 17:19
lulje píše:
Tuco píše:
Novire píše:
Tady už si člověk nemůže ani slušně udělat pr*el. S moralistkama se tady nějak poslední dobou roztrhl pytel. Začíná mě to tady nebavit :think: Díky takovým, jako jsi ty, Tuco :potlesk:

To jsme na tom podobne :))) a holkyyyy zacina me to lakat s tema latkovkama…neni uz pozdeee???…kdyz ja neviiim???…bla bla bla
Tak o tom tady nepis jak je ti to sympaticky a nevymyslej proc teda jako jo nebo ne…a zkus to a uvidis sama jestli na to budes mit a jestli vam to bude vyhovovat misto ventilace pomoci pismenek a nulovejch cinu… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
8.3.11 17:29
Tuco píše:
lulje píše:
Tuco píše:
Novire píše:
Tady už si člověk nemůže ani slušně udělat pr*el. S moralistkama se tady nějak poslední dobou roztrhl pytel. Začíná mě to tady nebavit :think: Díky takovým, jako jsi ty, Tuco :potlesk:
To jsme na tom podobne :))) a holkyyyy zacina me to lakat s tema latkovkama…neni uz pozdeee???…kdyz ja neviiim???…bla bla bla
Tak o tom tady nepis jak je ti to sympaticky a nevymyslej proc teda jako jo nebo ne…a zkus to a uvidis sama jestli na to budes mit a jestli vam to bude vyhovovat misto ventilace pomoci pismenek a nulovejch cinu… 8-)

Ty seš špatně vyspala? :nevim:
Příspěvek od Novire pochopili všichni, že to byl vtip. A jestli si chce někdo něco ujasnit, je to jeho věc. Já taky potřebuju věci nejdřív 10× probrat než se rozhodnu k činu, jsem taková povaha.
Na emiminu (a internetu obecně) se probírají mnohem větší hovadiny, moc nechápu, proč ses rozhodla hádat se zrovna tady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
8.3.11 17:46
chuanitka píše:
Tuco píše:
lulje píše:
Tuco píše:
Novire píše:
Tak o tom tady nepis jak je ti to sympaticky a nevymyslej proc teda jako jo nebo ne…a zkus to a uvidis sama jestli na to budes mit a jestli vam to bude vyhovovat misto ventilace pomoci pismenek a nulovejch cinu… 8-)
Ty seš špatně vyspala? :nevim:
Příspěvek od Novire pochopili všichni, že to byl vtip. A jestli si chce někdo něco ujasnit, je to jeho věc. Já taky potřebuju věci nejdřív 10× probrat než se rozhodnu k činu, jsem taková povaha.
Na emiminu (a internetu obecně) se probírají mnohem větší hovadiny, moc nechápu, proč ses rozhodla hádat se zrovna tady :nevim:

Tohle ti prijde jako hadani? … tohle je diskuze…nikdo si tu nenadava…At si Lulje probira a podbizi se latkarkam jak chce, ale kdyz u toho par prispevku zpatky zesmesnuje zakladatelku kvuli necemu co pak dela taky tak je to proste usmevny… a z my strany fakt o hadku nejde…to by vypadalo preci uplne jinak…snad si tady nebudeme hrat na citlivky, ktere si musi vsechno odkejvat a za kazdej nazor tady se poplacat po zadech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
8.3.11 19:52
Tuco píše:
Brunifid píše:
Tuco píše:
Novire píše:
A proč myslíš, že barevné a sladěné plíny nejsou zdravé a pohodlné? 8-o A promenádování se nám doporučila dětská doktorka hned po příchodu z porodnice, čerstvý vzduch prý zaručeně zdravý je :pankac:
.. :) pac be nich je to asi stokrat zdravejsi a pohodlnejsi…a zehrat tady nad tim,ze se mi tak brzo odplenkovala dcera a ze je dobre ze je ma aspon na noc jeste (i kdyz asi mysleno vicemene s nadsazkou)mi uz prijde fakt moc 8-)

Tyjo, ty jedeš už od narození dětí úplně bez plenek? 8-o Respekt… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
8.3.11 20:53

Tuco ja bych ti z me dobre vule poradila jit diskutovat nekam jinam, nekam kde se ti dostane pomoci jakou potrebujes, tady to evidentne nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí