Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kassy píše:
Jsou takoví doktoři, bohužel. V prvním těhotenství mě taky v šestém týdnu chtěl hnát na kyretáž, protože neviděl srdíčko a plod se mu zdál malý. Prý to téměř jistě bude potrat.Vyměnila jsem doktora a ten dvouletý „potrat“ právě vyspává po obědě.
však právě ![]()
V těchto týdnech je mrňous zkroucený, tak ho dr. nezměří tak přesně. Navíc stačí klik milimetr vedle a hned je rozdíl v určení stáří. Taky jsem tak měla plod ze začátku menší, navíc po ivf, takže se přesně věděl čas a v 10tt už pak míra odpovídala týdnu. Pokud bije srdíčko, byla bych v klidu, uvidíš za pár týdnů, jak poroste ![]()
@Maky.p Děkuju za podporu, opravdu jste mě holky všechny uklidnily. Říkala jsem si právě, že když je tam srdíčko, tak je to pořád dobrý ![]()
@Karleon 23.2. jsem tam měla ducha, tj. 11 den DPO, pak 5 dní po sobě duchy, až potom se ukázala pořádná čárka.
Promiňte, že odbocuji od dotazů tazatelky ale měla bych taky jeden podle menstruace jsem v 7tt ale na UZ byl vidět jen gestacni váček menstruaci jsem měla 3.2.2015 avšak ovulaci až 20.2 na kontrolu jdu až za 14 dni myslíte že už tam půjde něco vidět? Děkuji
@psvaca moc se omlouvám, že se sem vkrádám to tvojí diskuze. Jen se tě chci zeptat. Jaký těhotenský test sis dělala?? Že ti to ukázal již takto brzy?? Děkuji ![]()
@Rožátko clear blue, je trosku dražší. A druhy den potom ten z benu lékárny, co ma ukazat uz 4 dny pred ms
@psvaca dekuji moc. Budu držet palečky ať jste v pořádku. Dej pak vědět jak jste dopadli ![]()
To jsou doktoři
pokud má srdíčko tak o co jde??? Pokud tě bude hnát na kyretáž tak ho pošli do háje!!!
@Rožátko Určitě dám, věřím, že to budou dobré zprávy.
Všem moc díky za podporu!
@psvaca určitě bude všechno vpořádku
podle MS jsem měla termín 31.5 ale plod neodpovídal a byl menší, nejprve mě vystrašili protože byli pouze dvě varianty buď nastala ovulace později a nebo je miminko opožděné ve vývinu
nicméně přesný termín porodu mi určili až na 1 screeningu a to 12.6
a miminko je zdravé a vyvíjí se dobře
prostě jsem měla ovulaci jinak
, takže určitě neměj strach ![]()
Už jsem to psala v jiné diskuzi, podle poslední MS jsem 13+2, ale podle utz 11+2. Ale když jsme s doktorkou počítaly, tak nám to vycházelo (cyklus jsem měla 33 - 35 dní a otěhotněla jsem na konci plodných dní, tzn. že těch 14 cca vychází)
jinak malej roste jak má, jen vždy odpovídá -14 dní ![]()
@sweet_strawberry No to jo, jenže Já mám jistě datum ovulace. Takže vím, že o takový posun v datech nejde:)