Plod neodpovídá stáří podle ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19986
10.6.17 15:52

Taky jsem to tak měla. Na první kontrole 6+5 sedělo vše jak mělo i srdce bylo slyšet a na další kontrole o moc nevyrostlo a nakonec ve 11 tydnu to bylo zt. Přeju ti aby to tak nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.8.17 19:17

Mimi menší o 5 dni;-(

Holky vím, ze to je tady stokrát propirane, ale stalo se někomu ze na kontrole v 5+4 mimi odpovídalo 4+6? Jsem poprvé těhotná v 38 letech a takhle brzo musím byt pozorovaná kvůli špatne srazlivosti krve :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.8.17 19:22
@Loyli píše:
Holky vím, ze to je tady stokrát propirane, ale stalo se někomu ze na kontrole v 5+4 mimi odpovídalo 4+6? Jsem poprvé těhotná v 38 letech a takhle brzo musím byt pozorovaná kvůli špatne srazlivosti krve :(

stalo se mi to několikrát. vždy bylo výsledkem zdravé dítě, jen trochu mladší. Termín by ti měli posunout podle ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
5.8.17 19:24

@Loyli ano,o 10 dní, do 12 týdne se to srovnalo za týden mám TP ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.8.17 19:26
@pe-terka píše:
stalo se mi to několikrát. vždy bylo výsledkem zdravé dítě, jen trochu mladší. Termín by ti měli posunout podle ultrazvuku.

Dekuji :srdce: děsí mě to, protože chodím do genetu, kde maj mít špičkový ultrazvuk a sama Dr mi řekla ať se neraduju zatím a je víc negativní než ja :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.8.17 19:27
@Petule095 píše:
@Loyli ano,o 10 dní, do 12 týdne se to srovnalo za týden mám TP ;)
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
5.8.17 19:35

@Loyli : a ty jsi po ivf? Nebo víš 100% přesně kdy byla ovulace? A ano, u syna na první kontrole ó 4 dny, na druhé ó 8 dní mladší a na utz ve 13 týdnů ó 1 den starší ;), v tuto dobu stačí 1mm a už je z toho 5 dní. Neboj a věř, že to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.8.17 19:45
@myskalucka píše:
@Loyli : a ty jsi po ivf? Nebo víš 100% přesně kdy byla ovulace? A ano, u syna na první kontrole ó 4 dny, na druhé ó 8 dní mladší a na utz ve 13 týdnů ó 1 den starší ;), v tuto dobu stačí 1mm a už je z toho 5 dní. Neboj a věř, že to bude v pořádku.

Přirozené otěhotnění s podporou Duphastonu v druhe půlce cyklu. Mám cykly krátké, ale tento lék to vyrovnává na 28dni a díky tomu jsem otěhotněla. Dr používá stejnou kalkulačku jako já mám aplikaci a oboum nám vyšlo, ze jsem prave 5+4 a ona viděla jen gestacni a žloutkový vacek a mimi malinký 4+6. Já bych to ani nehrotila, ale odborník je ona a nebyla pozitivní.. ovu jsem měla 14.den, cítím to na sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.8.17 19:54

@Loyli U druhého dítka skoro o 14 dní, u třetího o týden… Ve 12tt. oba seděli. V tom začátku je to naprosto normální. Ono to měření je totiž dost nepřesné. Stačí nepatrný klik vedle a jsou z toho 3 dny rozdíl jen to fikne. Důležité je měření kolem 12tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
5.8.17 20:02

@Loyli mne take řekli že je o 4 dny mladší než dle MS, přitom byl styk 13DC a dle Mudr. vychází oplodnění 17DC moc se mi nechce věřit, že by spermie čekali tak dlouho :D, ale nic jsem nikomu nevyvracela. U prvního to bylo to samé. Zatím neplas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.8.17 20:02
@Fima píše:
@Loyli U druhého dítka skoro o 14 dní, u třetího o týden… Ve 12tt. oba seděli. V tom začátku je to naprosto normální. Ono to měření je totiž dost nepřesné. Stačí nepatrný klik vedle a jsou z toho 3 dny rozdíl jen to fikne. Důležité je měření kolem 12tt.

Dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.8.17 20:24

Dobrý mně je zase o týden starší. Nechápu, jak je to možné…

• Citovat
  • Upravit
3383
5.8.17 21:09

Já jsem těhotná v 18.týdnu podle menses v 17.týdnu podle ultrazvuku. Takže se mě bere podle ultrazvuku. Prý jsem měla pozdě ovulaci, proto ten týden rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
5.8.17 21:51
@Mallorka píše:
@Loyli mne take řekli že je o 4 dny mladší než dle MS, přitom byl styk 13DC a dle Mudr. vychází oplodnění 17DC moc se mi nechce věřit, že by spermie čekali tak dlouho :D, ale nic jsem nikomu nevyvracela. U prvního to bylo to samé. Zatím neplas

Muzou cekat i tyden ;) I kdyz samozrejme je to spis vyjimka, ale ne nemozne.

@Loyli : ja tak brzy na kontrole nebyla, ale treba pri prvnim screeningu jsem mela rozdil v terminu podle ovulace a podle utz asi 5 dni a to jsem ovulaci vedela (snad) presne podle mereni BT…a pak mi ty terminy byly stejne k nicemu, pac se syn narodil o mesic driv :D Drzim palce, at to dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.8.17 21:56
@Loyli píše:
Dekuji :srdce: děsí mě to, protože chodím do genetu, kde maj mít špičkový ultrazvuk a sama Dr mi řekla ať se neraduju zatím a je víc negativní než ja :think:

nenech se vystresovat - někteří lékaři by měli dostat lekci z psychologie a empatického přístupu. Ber to tak, že ted už je to v moci osudu - 100% jistotu nemáme nikdo nikdy a v ničem. To bychom se z těch životních nejistot museli zbláznit. Takže si zachovej optimismus, ptž varianta, že je plod mladší (pozdější ovulace) je nejpravděpodobnější. Nejprůkaznější je to kolem toho 10 - 12tt a termín porodu by ti měli upravit dle velikosti plodu na ultrazvuku. Tak hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí