Plod zmizel z ultrazvuku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
30.8.21 16:41
@Petula.011 píše:
@MamculeVerca neříkám že se to nestalo, jsem připravená na nejhorší, ale protože jsem nekrvacela, tak jak všude popisují ( v diskuzích apod.) u potratu, proto jsem se chtěla zeptat, zda s tím nemá některá zkušenost, že 6 dní před tím bylo na ultrazvuku vše v pořádku a bez nějakého extrémního krvácení plod zmizel… No ve čtvrtek budu chytřejší… Díky za názory

Ja takto potravinářský téměř bez krve
Hele, počkej si na další ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
30.8.21 18:28

@Petula.011 to, že je někdo primář neznamená, že je nutně nejlepší lékař. Jde tam o schopnost řídit tým lidí a převzít zodpovědnost. Z vlastní zkušenosti vím, že špičky ve svém oboru nechtějí sedět zavření v kanclu, ale chtějí operovat a pracovat s pcienty🙏🏽 Moc ti držím palce, aby bylo vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.9.21 11:39

Tak děvčata plod se nakonec našel, ale srdeční akce už nebyla. Tak jsem se objednala na revizi, ale nakonec jsme ji zrušila a rozhodla se že to nechám na přírodě. Máte někdo s tím zkušenosti? Jsem v kontaktu s jednou dobrou dulou, tak mě celkem uklidňuje a doufám, že to zvládnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
4.9.21 11:46
@Petula.011 píše:
doufám, že to zvládnu

Pravděpodobně to bude jen silnější menstruace 🙄. Kdyby jsi nebrala Utrogestan, už dávno by to odešlo samo. Kdyby ses tolik nepozorovala, tak by sis jen řekla, že jde o zpožděnou/trošku jinou menstruaci. K oplodnění a následnému vyloučení oplodněného vajíčka dochází více, než si myslíš. Zažila to každá. Není to nic výjimečného ani tragického. Je to prostě život. Jsi žena. Příroda to zajistila tak, aby se špatně založené těhotenství prostě z těla vyloučilo. Hotovo. Žádný drama… Mít dulu na,,zpožděnou menstruaci,, je už fakt síla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
4.9.21 11:57

@MamculeVerca hele co kdybys jí nechala na pokoji? Že ty se ze svých potratů nehroutíš neznamená, že někdo jiný nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.9.21 12:12

@MamculeVerca no tak za prvé se nekoumám jenom vím, kdy mi má přijít menstruace a pokud mám přes dva týdny zpoždění tak asi to pro mě něco znamená… Dula je má známá tak jsem se ptala na její zkušenosti 🙈
@Liberalissima děkuji… Lépe bych to nevyjádřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4169
4.9.21 12:20
@MamculeVerca píše:
Pravděpodobně to bude jen silnější menstruace 🙄. Kdyby jsi nebrala Utrogestan, už dávno by to odešlo samo. Kdyby ses tolik nepozorovala, tak by sis jen řekla, že jde o zpožděnou/trošku jinou menstruaci. K oplodnění a následnému vyloučení oplodněného vajíčka dochází více, než si myslíš. Zažila to každá. Není to nic výjimečného ani tragického. Je to prostě život. Jsi žena. Příroda to zajistila tak, aby se špatně založené těhotenství prostě z těla vyloučilo. Hotovo. Žádný drama… Mít dulu na,,zpožděnou menstruaci,, je už fakt síla :roll:

Ty s tím máš nějakou zkušenost? Zakladatelka je v 8. tt, už byla vidět i srdeční akce, to bude trochu víc než silnější menstruace. No když kvůli zpožděné menstruaci posílají doktoři na revizi, tak mi dula přijde ještě jako slabý čajíček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
4.9.21 12:23
@Petula.011 píše:
@MamculeVerca no tak za prvé se nekoumám jenom vím, kdy mi má přijít menstruace a pokud mám přes dva týdny zpoždění tak asi to pro mě něco znamená… Dula je má známá tak jsem se ptala na její zkušenosti 🙈
@Liberalissima děkuji… Lépe bych to nevyjádřila

Jo táák. Tys chtěla poňuňat a politovat? Píšeš, že chceš zkušenosti a názory. Když něco napíšeš na veřejné fórum s prosbou o názor a zkušenost, tak se nevztekej, když někdo napíše něco, co nechceš slyšet. Jestli takhle hrotíš ZP tak co budeš dělat, až budeš rodit mrtvé dítě, nebo se rozhodovat, zda mít postižené dítě, nebo si ho necháš vzít? Jestli nezvládáš takové věci, jako zpožděnou menstruaci, tak nejsi připravená… A ano, pozoruješ se. Na test čůráš 5× denně, jak se změnila čárka. Víš kdy a jak moc a jakou barvou jsi špinila. Nechala sis ve své hysterii napsat utrogestan a ptáš se, co znamená, když doktor neviděl plod a ještě k tomu zveš primáře a celou komisi :zed:… Vždyť jsi přecitlivělá hysterka. A jestli nechceš slyšet pravdu, neptej se na zkušenosti a názory. Nevědět co chceš je taky známka nevyzrálosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4169
4.9.21 12:24

@Petula.011 Mám za sebou dvakrát ZT, nejspíš trochu dřív než ty, srdeční akce pravděpodobně ani nenaskočila. V obou případech jsem čekala na potrat, poprvé dlouho, snad až do 12. tt, podruhé přišel někdy kolem 8. tt. Bylo to náročnější než silnější menstruace, ale šlo to bez problémů zvládnout doma a jsem za tu zkušenost moc ráda. Děloha se úplně vyčistila, na revizi jsem nikdy nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
4.9.21 12:25
@MamculeVerca píše:
Pravděpodobně to bude jen silnější menstruace 🙄. Kdyby jsi nebrala Utrogestan, už dávno by to odešlo samo. Kdyby ses tolik nepozorovala, tak by sis jen řekla, že jde o zpožděnou/trošku jinou menstruaci. K oplodnění a následnému vyloučení oplodněného vajíčka dochází více, než si myslíš. Zažila to každá. Není to nic výjimečného ani tragického. Je to prostě život. Jsi žena. Příroda to zajistila tak, aby se špatně založené těhotenství prostě z těla vyloučilo. Hotovo. Žádný drama… Mít dulu na,,zpožděnou menstruaci,, je už fakt síla :roll:

Ne, nezazila to kazda.

• Citovat
  • Upravit
407
4.9.21 12:25
@Hibou píše:
Ty s tím máš nějakou zkušenost? Zakladatelka je v 8. tt, už byla vidět i srdeční akce, to bude trochu víc než silnější menstruace. No když kvůli zpožděné menstruaci posílají doktoři na revizi, tak mi dula přijde ještě jako slabý čajíček :mrgreen:

Dneska na revizi posílají běžně. Je to pro ně další zářez na pažbě. Kdyby nebrala utrogestan, už dávno by to odešlo samo. A to se taky stane, až v těle progesteron nebude.

Ano, zkušenost mám se samovolným potratem bez zásahu (lékaři, revize, léky) v 11 týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
4.9.21 12:35
@MamculeVerca píše:
Jo táák. Tys chtěla poňuňat a politovat? Píšeš, že chceš zkušenosti a názory. Když něco napíšeš na veřejné fórum s prosbou o názor a zkušenost, tak se nevztekej, když někdo napíše něco, co nechceš slyšet. Jestli takhle hrotíš ZP tak co budeš dělat, až budeš rodit mrtvé dítě, nebo se rozhodovat, zda mít postižené dítě, nebo si ho necháš vzít? Jestli nezvládáš takové věci, jako zpožděnou menstruaci, tak nejsi připravená… A ano, pozoruješ se. Na test čůráš 5× denně, jak se změnila čárka. Víš kdy a jak moc a jakou barvou jsi špinila. Nechala sis ve své hysterii napsat utrogestan a ptáš se, co znamená, když doktor neviděl plod a ještě k tomu zveš primáře a celou komisi :zed:… Vždyť jsi přecitlivělá hysterka. A jestli nechceš slyšet pravdu, neptej se na zkušenosti a názory. Nevědět co chceš je taky známka nevyzrálosti.

Aha, už chápu. Ty seš s těmi potraty taky nevyrovnala, ale řešíš to kopáním do ostatních.

Je mi moc líto, co sis prožila. Ale tohle chování je nepřijatelné. Najdi si terapeutku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
4.9.21 12:37
@MamculeVerca píše:

Jako precitlivela hysterka se tu chova nekdo jiny. Zakladatelka za tve potraty opravdu nemuze. Si vylevas zlost?

• Citovat
  • Upravit
21
4.9.21 12:54

Jsem s tím vyrovnaná, ale jelikož je to poprvé a neznám to, tak se chci něco dozvědět a ne tu poslouchat jak jsem nevyzrálá a hlavně primář měl zrovna službu… Jinak už to začalo a silná menstruace to teda určitě není, jestli si to tak měla, tak to se celkem máš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
4.9.21 13:23
@Petula.011 píše:
Jsem s tím vyrovnaná, ale jelikož je to poprvé a neznám to, tak se chci něco dozvědět a ne tu poslouchat jak jsem nevyzrálá a hlavně primář měl zrovna službu… Jinak už to začalo a silná menstruace to teda určitě není, jestli si to tak měla, tak to se celkem máš

To je mi líto, snad to odejde samo bez revize všechno, a co nejdřív se znova zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty