Pneumokok - očkovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2660
12.1.14 10:02

@Baba Diky. Prosimte, z jakeho duvodu MMR konkretne po 2. roce? Mladsi je zed na ni objednany presne v roce a pul… Cekala jsem, nez zacne chodit, je trochu hypotonicky, lezl az v 11 mesicich a chodi az od roka a 4,5 mes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.1.14 10:08
@Levandule121 píše:
@Baba Diky. Prosimte, z jakeho duvodu MMR konkretne po 2. roce? Mladsi je zed na ni objednany presne v roce a pul… Cekala jsem, nez zacne chodit, je trochu hypotonicky, lezl az v 11 mesicich a chodi az od roka a 4,5 mes.

po druhem roce ma byt mene nezadoucich ucinku.
Ale ted si zaboha nevzpomenu, kde sem k tehle informaci prisla :think: Nevylucuju, ze na emiminu :mrgreen: Ale tak tohle zrovna pro me tak zasadni nebylo, dala bych to i v roce a pul. Uvidim, jak to bude s Houbou, pokud bude zdravy, tak to asi ani odkladat nebudeme, z MMR se dela zbytecne strasak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.1.14 10:11

@Levandule121
Nasi prtavci jsou taky lenory, zacli chodit az v 16 mesicich. Ockovanim to nebude, to spis geneticky podminena lenost :D
Houba bude nejspis stejny, jsou mu 4 mesice a nedela nic, jen lezi jako placka. Ale nedivim se, rozhybat osmikilove telo da praci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
12.1.14 10:15

@Baba Osmikilove telo! 8o :mrgreen: Tak mladsi ma ted 9 kg a starsi na tom byl stejne. Takze tim to u nas nebude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
12.1.14 10:21
@Levandule121 píše:

Uvadi to petras na svem vebu vakciny tecka net. Sorry lip mi to emimino nevezme :mrgreen:
Mene nezad. Reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
12.1.14 10:24
@Baba píše:
Smutny. A smutny je taky, ze tohle je vyuzivano v boji proti ockovani :roll:
SMA je vrozena smrtelna nemoc, kterou ockovani zpusobit nemohlo.

Presne tak, ale obavam se, ze to jistym zenam zde nevysvetlis.
Pouzila bych zde okridlene slovni spojeni spatne namichane geny. A prihodila zeleneho smajlika, ale ono SMA moc k smichu neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
12.1.14 10:35
@Levandule121 píše:Přesně, jak píše @Baba - je smutné, že i na takto zjevnou hloupost v antiočkovacím propagandistickém článku hned každý skočí bez přemýšlení a třeba jen obyčejného vygooglení té zmíněné nemoci. :! Těch pár vteřin na ověření byste jako zodpovědné matky snad mohly věnovat, ne? :idea: Kde a co studovala paní doktorka - autorka - by mě vážně zajímalo… :mrgreen:

Představ si, že jsem si zjistila, že jde o vrozený a dědičný problém. Kde ty bereš svoji jistotu, že očkování nespustilo problém předčasně - v době, kdy se s tím nedalo nic dělat? Navíc to nic nemění na tom, že problémy se projevily po očkování a pediatr to ignoroval a očkoval dál aniž by věděl, co je příčinou problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.1.14 10:45
@alifie píše:
Představ si, že jsem si zjistila, že jde o vrozený a dědičný problém. Kde ty bereš svoji jistotu, že očkování nespustilo problém předčasně - v době, kdy se s tím nedalo nic dělat?

a co by se s tim dalo delat pozdeji?
SMA neni kontraindikace k ockovani, spis se doporucuje dat i nepovinne proti chripce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.1.14 10:46
@BellinkaX píše:
Presne tak, ale obavam se, ze to jistym zenam zde nevysvetlis.
Pouzila bych zde okridlene slovni spojeni spatne namichane geny. A prihodila zeleneho smajlika, ale ono SMA moc k smichu neni.

koukalad na web Hofhanzlove? Premyslim, jestli to je hloupost nebo ziskuchtivost. Stejne jako u Elekove, Sedlakove a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.1.14 10:49
@Levandule121 píše:
@Baba Osmikilove telo! 8o :mrgreen: Tak mladsi ma ted 9 kg a starsi na tom byl stejne. Takze tim to u nas nebude. :lol:
:mrgreen:
Opravuju Houbovu pohybovou aktivitu :D Zrovna sebou tak mrskal, ze se prekulil na bok. Samozrejme za mlikem :twisted:
Ho to ockovani nejak rozjelo :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
12.1.14 10:53

@Baba Ha ha ha! Takze samá pozitiva. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
12.1.14 11:12
@Baba píše:
koukalad na web Hofhanzlove? Premyslim, jestli to je hloupost nebo ziskuchtivost. Stejne jako u Elekove, Sedlakove a spol.

Koukala, toto jmeno mi nebylo zname, tak s ocekavanim. A nezklamala jsem se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
12.1.14 11:13
@Baba píše: :mrgreen:
Opravuju Houbovu pohybovou aktivitu :D Zrovna sebou tak mrskal, ze se prekulil na bok. Samozrejme za mlikem :twisted:
Ho to ockovani nejak rozjelo :D

Mojo bylo taky lemricka a po ockovani zacalo lezt. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
12.1.14 11:19
@alifie píše:
Představ si, že jsem si zjistila, že jde o vrozený a dědičný problém. Kde ty bereš svoji jistotu, že očkování nespustilo problém předčasně - v době, kdy se s tím nedalo nic dělat? Navíc to nic nemění na tom, že problémy se projevily po očkování a pediatr to ignoroval a očkoval dál aniž by věděl, co je příčinou problémů.

Se sma se neda nic delat. Je to utrpeni az do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.1.14 11:40

@Baba
Prosim Ta, co to je za meno Houba? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...