Pneumokok - očkovat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ademe
8.1.14 21:25

@Bubiii to bohužel nevím. Jsme „jen“ sousedi takže občas prohodíme pár slov ale do detailů nezacházíme. Ale zeptám se a dám ti vědět :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9024
8.1.14 21:26

Nase prvorozená měla nejhorší reakce na infanrix hexa, na priorix uz nebyla schopna reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ademe
8.1.14 21:26

@petulatko omlouvám se přebíhám od žehlícího prkna :mrgreen: http://ona.idnes.cz/…/zdravi.aspx?…

• Citovat
  • Upravit
9024
8.1.14 21:33
@Ademe píše:
@Bubiii to bohužel nevím. Jsme „jen“ sousedi takže občas prohodíme pár slov ale do detailů nezacházíme. Ale zeptám se a dám ti vědět :mavam:

Jak budes cítit, ze je vhodné se zeptat. Vím, jak je to těžké žít s autikem. :hug: Můžou zkusit detoxikaci: joalis preparáty pomohly okamžitě, stravu GAPS (syndrom trávenia a psychologie) web o teto stravě www.zivakultura.cz, rady a tipy napr jak zvládat záchvaty na www.adventor.org (kdyz jam bylo nejhůř, Michal se nabídnul, ze k nám přijede, sám ma aspergera a s autíky to umí)
Dále jsme dávali a dáváme doplňky a nyni dolecujeme pomoci gemmoterapie a tradiční čínské medicíny.
Web o tom všem, čím jsme prošli, brzy smazu, tak at nakoukne na http://vakcinacnidetoxikace.webnode.cz
VÝBORNÝ JE bobin blog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
8.1.14 21:35

@Ademe jeeee, diky, fotka Elekove na uvod mi staci, to nemusim ani cist :D
Ja osobne se treba bojim pri ockovani nasledku, ktere s nim prokazatelne souvisi, treba anafylakticky sok a pod. Nazory Elekove jsou ale podle meho dost ujete. Ockovani JE svinstvo, o tom zadna. Ale otazka je, kde bychom byli bez nej. Ale to je jedno, at nezabredavame do zbytecne diskuze - jak pises, kazdy at si to zvazi sam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
9.1.14 01:41
@lucinecka84 píše:
Nechávali jsme malou naockovat. A budu ji nechávat očkovat proti všemu, co půjde!
Odstrašující případ je z naši rodiny. Moje svagrova je proti veskeremu očkováni a jak dopadla: její malá měla pneumokoka, ze byla v umělém spánku 14 dni, pak malé vzali půlku plíce a ze srdce měla dren velkej jako kráva! Holka je vecne nemocná a už teď se nemůže srovnavat třeba v běhu s ostatními dětmi ve školce…

A není to přijatelnĕjší než autismus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
9.1.14 01:44
@vjerunqa píše:
@zvědavá borůvka Ahoj, jak jsem již psala v listopadu, neočkuji, jelikož vakcinaci nevěřím. Do jisté míry ji považuji za organizovaný zločin. Co se týče Tvého kámoše - on je nějak zainteresován ve farma-průmyslu? :think:

Není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
9.1.14 01:52
@paola white píše:
@zvědavá borůvka jinak ja zasadne nesouhlasim, sama jsem si nezadoucim ucinkem vakciny prosla a s dozivotnimi nasledky. Rozhodne je u me poskozeni vakcinou vetsi nez pripadne onemocneni a nasledky nemoci. Takze u me prevazili negativa nad pozotivy. Pokud mas z pneumokoka strach tak dite naockuj nez se nervovat. Osobne to ockovani povazuji spis za zbytecne, protoze obsahuje jen cca 10℅ vsech kmenu a orozatimni studie hovori o vetsi nachylnosti ockovanych jedincu vuci kmenum co ve vakcine nejsou

Mám strach z autismu a poškození nervového systému. Čili nevyléčitelných a doživotních následků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
9.1.14 01:56
@Trojlístek píše:
Příště bych prosila více přesnější informaci. Tohle je diskuse o nepovinném očkování. Bez naočkování povinného očkování skutečně nemusí být dítě do školky přijato. Malá měla posunutou druhou MMR vakcínu skrz nepřiměřenou reakci a to na mou žádost. Když se vyplňovala přihláška do školky, tak do kolonky očkování napsala lékařka očkována dle kalendáře - rozočkováno.

Napsala to šikovně, poněvadž pokud by napsala jen rozočkováno, tak vím, že přihláška skončí v propadlišti dějin.

Myslím, že z toho co jsem přečetla, tak největší sečku dělá žívá vakcíná na TBC a MMR.

Synflorix není živá vakcína.

Synflorix jsme očkovat nechali, žádné speciální reakce nebyly. MMR bylo jiné kafe.

Než o reakci mi jde o doživotní následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
9.1.14 03:46

@zvědavá borůvka Nase dcera měla po ockovani „bežné“ reakce, ktere nenapadne vedly k zastavení vývoje az zacala upadat do autismu. Cílená postvakcinacni detoxikace odstranila problémy, o kterých jsme si mysleli, ze jsou jakoby bez příčiny, ze za to můžou geny apod.
Ockovani nepřiměřeně zatizi (do roku veku dítěte se tyto orgány ustalují) slezinu, ledviny a játra, to se pak odrazí v celem zdravotním stavu i později, kdy se mohou projevit postvakcinacni patologie, na ktere zapadni medicína ma medikaci, která tyto problémy prohlubuje. Ockovani narušuje správnou funkci trávicího ústrojí.
Zádné ockovani nezaruci, ze dítě neonemocni, ze bude mít hladsi průběh. Co je jisté stále častěji, po ockovani dochází k otravě ozganismu a záleží na sile genetické výbavy, jestli se otrava rozvine a hlavne do jake hloubky. Jestli to bude astma, ekzém nebo uz i cukrovka a autismus a další velmi špatně lecitelne nemoci. Ty lze v podstatě mirnit a korigovat. Jak říká napr lebenhart: ockovani zpočátku byla dobra myšlenka, ale v soucasné době je to již organizovaný zločin.
 http://tn.nova.cz/…le/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
9.1.14 09:45
@petulatko píše:
Promin, ale spojitost ockovani s autismem dokazana nebyla.

Nicméně byl popsán princip, jakým způsobem adjuvanty ve vakcínách způsobují některé problémy, které mohou vést k poruchám později diagnostikovaným jako poruchy autistického spektra. Autistická porucha zřejmě není přímý důsledek očkování, ale může se jednat o důsledek nežádoucí reakce u oslabeného organismu, který nedokáže některé adjuvanty obsažené ve vakcíně vyloučit z těla dostatečně rychle. Pak dochází ke slabé, ale dlouhodobé otravě jejímž důsledkem mimo jiné může být slabý dlouhodobý zánět mozku = obranná reakce organizmu, která ovšem trvá příliš dlouho. A projevem tohoto zánětu později může být právě porucha autistického spektra (PAS).

Lékaři ví a uznávají, že některé vakcíny mohou vyvolat otok mozku. A myslím, že není důvod pochybovat o tom, že otok mozku u dítěte může způsobit poškození, které se pak projevuje jako PAS. Zkuste si zjistit jaké mohou být podle odborníků následky otoku mozku pokud otok nevyvolalo očkování, ale úraz. (Pokud otok vyvolalo očkování, tak podle oficiálních informací otok obvykle během pár dnů bez následků zmizí. )

Vyskytly se případy, kdy rodiče byli u dítěte s otokem mozku po očkování obviněni z toho, že dítěti způsobili „syndrom třeseného dítěte“. Koukněte na následky syndromu třeseného dítěte - když takové dítě pár let po očkování dovedete k odborníkovi na diagnostiku autismu, tak vám oznámí, že vaše dítě má PAS.

Takže očkování autismus nevyvolává. Ale očkování může vyvolat problémy, jejichž důsledkem pak může být PAS.

A ještě doplním - očkování proti pneumokokům samotné nepovažuji za nebezpečí pro děti. Problém je spíš to, že kromě něj děti dostanou ještě kopec povinných očkování, takže to nepovinné může představovat tu kapku „díky které pohár přeteče“.

Co se týká účinnosti očkování proti pneumokokům - to mi připadá, jako když
na silnici zakážete žlutá auta protože způsobovala nejvíc nehod. A pak dokážete statisticky, že opatření bylo účinné, protože po omezení už žlutá auta nehody nezpůsobují. :mrgreen:

Příspěvek upraven 09.01.14 v 11:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.1.14 10:12
@zvědavá borůvka píše:
Mám strach z autismu a poškození nervového systému. Čili nevyléčitelných a doživotních následků.

Vis z tvych prispevku mam pocit, ze ty ani ockovat pneumo nechces a jen hledas argumenty. Jestli dite bude nebo nebude mit reakci a nasledky ti bohuzel nikdo nevyvesti. Kdyz jsem mela NU ja tak nas v rocniku ockovali 150 lidi a ja jedina jsem mela tak velkou reakci. Takze procentualni pravdepodobnost, ze to padne na me byla mala, ale toho cernyho petra jsem si vytahla.
Pokud mas z ockovani takovy strach tak ho nedavej, neni povinne a neni ani zas tak ucinne aby dite ochranilo 100%. Ze studii vyplyva ze se ovkovane dite stava vnimavejsi proti ostatnim kmenum. Drzim oalce at se rozhodnes spravne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
9.1.14 11:35
@Bubiii píše:
@zvědavá borůvka Nase dcera měla po ockovani „bežné“ reakce, ktere nenapadne vedly k zastavení vývoje az zacala upadat do autismu. Cílená postvakcinacni detoxikace odstranila problémy, o kterých jsme si mysleli, ze jsou jakoby bez příčiny, ze za to můžou geny apod.
Ockovani nepřiměřeně zatizi (do roku veku dítěte se tyto orgány ustalují) slezinu, ledviny a játra, to se pak odrazí v celem zdravotním stavu i později, kdy se mohou projevit postvakcinacni patologie, na ktere zapadni medicína ma medikaci, která tyto problémy prohlubuje. Ockovani narušuje správnou funkci trávicího ústrojí.
Zádné ockovani nezaruci, ze dítě neonemocni, ze bude mít hladsi průběh. Co je jisté stále častěji, po ockovani dochází k otravě ozganismu a záleží na sile genetické výbavy, jestli se otrava rozvine a hlavne do jake hloubky. Jestli to bude astma, ekzém nebo uz i cukrovka a autismus a další velmi špatně lecitelne nemoci. Ty lze v podstatě mirnit a korigovat. Jak říká napr lebenhart: ockovani zpočátku byla dobra myšlenka, ale v soucasné době je to již organizovaný zločin.
http://tn.nova.cz/…le/index.php?…

Je mi líto vaší dcery :(
Po jakém očkování se to stalo? Po Synflorixu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
9.1.14 11:45
@paola white píše:
Vis z tvych prispevku mam pocit, ze ty ani ockovat pneumo nechces a jen hledas argumenty. Jestli dite bude nebo nebude mit reakci a nasledky ti bohuzel nikdo nevyvesti. Kdyz jsem mela NU ja tak nas v rocniku ockovali 150 lidi a ja jedina jsem mela tak velkou reakci. Takze procentualni pravdepodobnost, ze to padne na me byla mala, ale toho cernyho petra jsem si vytahla.
Pokud mas z ockovani takovy strach tak ho nedavej, neni povinne a neni ani zas tak ucinne aby dite ochranilo 100%. Ze studii vyplyva ze se ovkovane dite stava vnimavejsi proti ostatnim kmenum. Drzim oalce at se rozhodnes spravne

Nechci jí očkovat, pere se to ve mě :(
Přece jenom si říkám, kdyby náhodou chytla někdy někde pneumokoka, tak se to dá přeci vyléčit, přičemž zničený nervový systém už nikdy nevyléčí.
Je to ruleta s dětským zdravím :( aspoň tak to vidím já.
V dětství jsem hodně trpěla na záněty středouší, proto mi dětská lékařka doporučila to očkování, ALE… já si myslím, že snad je furt lepší trocha trápení s ušima i případná menší ztráta sluchu než zničený nervový systém.
Nebo se pletu? :nevim:
A co s tou Hexou? Šlo by případné reakci nějak předejít pomocí homeopatik?
Nějaké doporučení na dětského homeopata v Brně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
9.1.14 11:48
@zvědavá borůvka píše:
Je mi líto vaší dcery :(
Po jakém očkování se to stalo? Po Synflorixu?

Měla povinné očkování. Tehdy to byla i BCG vakcina (ve trech dnech zivota) a pak 3+1 infanrix hexa (4., 5., 6. a 12. mesic) a jeden priorix (15. mesic). Vše podle tehdy očko kalendáře. Každé ockovani bylo s reakcí, ale běžnou podle pribalaku, duverovala jsem a doplatili jsme na to.
Jsem moc rada, kdyz čtu, ze rodiče očko odkladaji a třeba i ten priorix.
Podle me je dnešní ockovani velky risk. Pokud by dcera nereagovala na cílenou postvakcinacni detoxikaci, dalo by se usoudit, ze problém je dejme tomu vrozený. Ale ona se ihned po podání cílených detoxikacnich kapek zamerenych na problemy po ockovani zacala lepsit a dohání a dohání a snad to do nástupu do ZŠ vse podstatné dotáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek