Pneumokok - očkovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ademe
8.1.14 20:58

@Levandule121 no vidíš a u nás ve školce je 80% dětí neočkovaných :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Ademe
8.1.14 20:59

A to, že je dítě očkované přeci neznamená, že nemoc nemůže chytit :palec:

• Citovat
  • Upravit
10959
8.1.14 21:04
@Ademe píše:
@Levandule121 no vidíš a u nás ve školce je 80% dětí neočkovaných :nevim:

Neočkovaných na Pneumokoka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ademe
8.1.14 21:09

@Trojlístek to nevím na co :think: mamča učí ve školce a když jsme se bavily právě o tom, že by nám jednou prcka nemuseli vzít do školky tak říkala, že víc než polovina dětí očkovaných není :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8.1.14 21:14

Nechávali jsme malou naockovat. A budu ji nechávat očkovat proti všemu, co půjde!
Odstrašující případ je z naši rodiny. Moje svagrova je proti veskeremu očkováni a jak dopadla: její malá měla pneumokoka, ze byla v umělém spánku 14 dni, pak malé vzali půlku plíce a ze srdce měla dren velkej jako kráva! Holka je vecne nemocná a už teď se nemůže srovnavat třeba v běhu s ostatními dětmi ve školce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
8.1.14 21:15
@Ademe píše:
Jsou to dva chlapečci dvojčátka. Jedno je díky bohu zdravé ale druhé to odneslo takovým způsobem :,( Chlapečkům je pět let - ten postižený je těžký autista, má zpomalený mentální vývoj - zasekl se na úrovni 1,5 ročního dítěte. Nemluví. Snad jen mama, tata a baba ale prý nejspíš ani neví co to znamená. Naráží hlavou do zdi, skáče po nábytku nemá vůbec žádný pud sebezáchovy. Už 2× jsem zažila když mu maminka volala rychlou aby mu přijeli dát diazepam ( snad to píši dobře ) protože má záchvaty vzteku. Rodiče se s tím nemohou vyrovnat protože až později bylo dokázané, že mimo jiné i očkování způsobuje autismus a tyhle mentální poruchy. Mají dokonce života vystaráno :,( rozhodně tímhle příspěvkem nechci nikoho ovlivňovat, jen moje zkušenost a můj názor.

Promin, ale spojitost ockovani s autismem dokazana nebyla. Dava se to do souvislosti predevsim proto, ze autismus se vetsinou rozpozna az ve veku, kdy dite ma nektera ockovani, proto to nekdo spojuje.
Jinak pro zakl. - ja s tvym kamaradem souhlasim. Netvrdim, ze na nektere deti nema ockovani skarede nezadouci ucinky, ale porad klady ockovani jako takoveho prevysuji zapory. Ja sama bojuju s kazdym pichancem, ktery male nechavam dat, ale nakonec vzdy rozhodnu pro ockovani. Jinak bych asi mluvila, kdybychom zazily nejake hnusne reakce a chapu i maminky, ktere neockuji. Je to proste boj, ktery si kazda matka musi vybojovat a rozhodnout sama. Spravnou odpoved nikde nenajdes. Jinak moje mala ma i Prevenar, ale Priorix ted treba odkladam nejmene do dvou let.

Příspěvek upraven 08.01.14 v 21:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
8.1.14 21:15

@zvědavá borůvka Ahoj, jak jsem již psala v listopadu, neočkuji, jelikož vakcinaci nevěřím. Do jisté míry ji považuji za organizovaný zločin. Co se týče Tvého kámoše - on je nějak zainteresován ve farma-průmyslu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.1.14 21:16

@zvědavá borůvka chytry kamarad… Pneumokok je bakterie :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
8.1.14 21:17
@Ademe píše:
Jsou to dva chlapečci dvojčátka. Jedno je díky bohu zdravé ale druhé to odneslo takovým způsobem :,( Chlapečkům je pět let - ten postižený je těžký autista, má zpomalený mentální vývoj - zasekl se na úrovni 1,5 ročního dítěte. Nemluví. Snad jen mama, tata a baba ale prý nejspíš ani neví co to znamená. Naráží hlavou do zdi, skáče po nábytku nemá vůbec žádný pud sebezáchovy. Už 2× jsem zažila když mu maminka volala rychlou aby mu přijeli dát diazepam ( snad to píši dobře ) protože má záchvaty vzteku. Rodiče se s tím nemohou vyrovnat protože až později bylo dokázané, že mimo jiné i očkování způsobuje autismus a tyhle mentální poruchy. Mají dokonce života vystaráno :,( rozhodně tímhle příspěvkem nechci nikoho ovlivňovat, jen moje zkušenost a můj názor.

Broučík maličký :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ademe
8.1.14 21:18

@petulatko http://ona. idnes. cz/rozhovor-o-negativnich-vlivech-ockovani-ffu-/zdravi. aspx? c=A130725_004650_zdravi_haa čti :kytka: a nedohaduji se, ať si každý se svým dítkem naloží jak uzná za vhodné :-) hezký večer všem :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9024
8.1.14 21:18

@Ademe To je zajimavé s tou skolkou. Povzbuzující. :palec: Snad se už zastaví ten vzestupný trend diagnostikovaní autiků.
Prosím Tě, a chlapeček s autismem u vas v dome ma v kartě, ze jeho autismus je následkem očka? A rodiče pokračuji v ockovani? Ockovaku zaklad nebo ještě něco nepovinneho? My „pouze“ zaklad a dítě stagnovalo. Po detoxikaci se dostává do standardu, jen řeč se vyvíjí méně standardně. Ale domluvíme se, chvalabohu. :andel:
Omlouvám se za otazky. Odpověz, jak je ti milé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
8.1.14 21:22

@Ademe
souvislost ockovani s autismem dokazana nebyla. jedina studie, ktera to „dokazovala“ byla prokazatelne zfalsovana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.1.14 21:22

@zvědavá borůvka jinak ja zasadne nesouhlasim, sama jsem si nezadoucim ucinkem vakciny prosla a s dozivotnimi nasledky. Rozhodne je u me poskozeni vakcinou vetsi nez pripadne onemocneni a nasledky nemoci. Takze u me prevazili negativa nad pozotivy. Pokud mas z pneumokoka strach tak dite naockuj nez se nervovat. Osobne to ockovani povazuji spis za zbytecne, protoze obsahuje jen cca 10℅ vsech kmenu a orozatimni studie hovori o vetsi nachylnosti ockovanych jedincu vuci kmenum co ve vakcine nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
8.1.14 21:23
@Ademe píše:
@Trojlístek to nevím na co :think: mamča učí ve školce a když jsme se bavily právě o tom, že by nám jednou prcka nemuseli vzít do školky tak říkala, že víc než polovina dětí očkovaných není :nevim:

Příště bych prosila více přesnější informaci. Tohle je diskuse o nepovinném očkování. Bez naočkování povinného očkování skutečně nemusí být dítě do školky přijato. Malá měla posunutou druhou MMR vakcínu skrz nepřiměřenou reakci a to na mou žádost. Když se vyplňovala přihláška do školky, tak do kolonky očkování napsala lékařka očkována dle kalendáře - rozočkováno.

Napsala to šikovně, poněvadž pokud by napsala jen rozočkováno, tak vím, že přihláška skončí v propadlišti dějin.

Myslím, že z toho co jsem přečetla, tak největší sečku dělá žívá vakcíná na TBC a MMR.

Synflorix není živá vakcína.

Synflorix jsme očkovat nechali, žádné speciální reakce nebyly. MMR bylo jiné kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
8.1.14 21:23

@Ademe muzes mi ten odkaz zkopirovat znova? Nejde mi to otevrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek