Po 1. IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
23.10.07 11:56

pristi tyden jdu na sijove projasneni. Tam se snad uvidi zda je dite zdrave nebo mu neco je. Tak je to takove docela blbe, tak mam strach, protoze kdyby to nebylo v poradku tak bych musela jit na potrat. Jinak mam porad spineni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.11.07 23:16

po 1. IVF

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat - čeká mě 1.IVF a nastoupila jsem do práce. Jsem ve zkušební době, takže si nemůžu dovolit neschopenku. Prosím,můžete mi někdo napsat vaší zkušenost,jestli jste chodili po samotném zákroku do práce nebo ne.Říkala mi doktorka,že odběr je pod narkozou. Mám klidné, sedavé zaměstnání a moc mě baví. Díky za odpověď.Míša

• Citovat
  • Upravit
185
7.11.07 16:28

ahoj,

já taky měla sedavé zaměstnání a celý proces IVF jsem zvládla s chozením do práce včetně doby po transferu. Na transfer jsem měla dovolenou, ta narkoza je speciální ne klasická, trvá pouze 10 - 15 minut a ve zbytku dne se ti vyloučí z těla úplně.

Moje vaječníky, se ale hůř hojily (trpím na cysty) a po krátkém pobytu v nemocnici v 6tém týdnu těhu, mi dr. napsal rizikové těhotenství, údajně to už dávají po IVF standartně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
8.11.07 16:17

Ahoj tak ja jsem na nemocenske a na rizikovej me nedali. Jinak mi to skoro prijde ze si tu pisu skoro sama se sebou. Nebo ze by holky uz na IVF nechodily? Predtim jste si tady tak hezky psaly a ted tak dva mesice skoro nikdo nic.
No tak ja byla na tom vysetreni a zatim vse vypada ok.
Jinak ten utrogestan jsem nebrala - jak je na udrzeni tehotenstvi. Brala jsem ho tak 4 dny a pak ho zkousela obcas polikat ale nebylo mi po nem nejlepe, tak jsem se rozhodla ho nebrat. Doktorovi jsem rekla ze ho beru. Uvidim co se stane. Ted jsem ten utrogestan stejne mela vy:,–(it, tak uz stejne nic nedohonim.
Na dalsi genetickou kontrolu jdu v prosinci tak drzte palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.07 16:55

Ahoj Lucko,
jsem po 2.ivf. První nedopadlo a ted to druhé, které jsem měla ET 10.10. tak jsme otěhotněla. 11 den po trasferu jsme ale začala špinit, testy //,HCG ukázkové. 1.11. mi gyndař vystavil průkazku a poslal na rizikové těhotenství. No a v sobotu 3.11. jsem v 6tt potratila.
Další ivf mě čeká až po půlroční pauze.Je to šílený. Prý se ale můžeme samy snažit,zda to nepůjde přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
11.11.07 12:19

Je to smutne, ze se to ani tentokrat neujalo. Moji zname se ted v lete podarilo po nekolika letech otehotnet a ted cekame mimco na stejno. Jinak se hlavne ic nesmi vzdavat. Je dobre zacit zit jako pred tim. Treba chodit sportovat - treba lyze, plavani. To ze se to ujalo je dobra vec. Mimcu vsak neco mohlo byt, nebo stacilo mit nejake bakterie. Ja si to radej nechala zkontrolovat na 4. tydnu.
Jinak ja jsem chodila do prace a dokonce jsem se v nicem moc neomezovala zezacatku a pak v 6. tydnu spineni - nastesti jen hematom. Tak jsem musela lezet a uz nespinim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.07 18:54

Ahoj Luci,
no uvidíme, po nějaké době to zkusíme normální cestou jestli to půjde a pak zase na umělé,bohužel už mám poslední hrazený pokus.
Jsem taky ráda,že se to uchytlo ,to je dobrá známka, že otěhotnět můžu,sice umělým oplodněním,ale můžu:-)
Tak se pořádně opatruj,aby bylo vše v pořádku.
Hodně zdravíčka papa Val

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
4.4.08 13:10

Tak uz mam 12.5. nastup do porodnice, tak snad neporodim driv. Jinak jsem jiz nastoupila na materskou. Ziju porad docela aktivne, protoze mam docela male brisko, i kdyz je mala holcina trochu vetsi oproti tydnu v jakem jsem. Kdzy mam bundu, tak ani nikdo nevi, ze jsem tehotna.
Drzim palce tem co se o mimco snazi, i kdyz to vypada, ze jich je asi malo, kdyz si tu pisu sama se sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.4.08 13:16

Ahoj Lucko držím ti moc palečky ať ti vše dopadne dobře :lol:
Já jsem před 2 IVF a vůbec se mi do toho nechce :(
V pátek si jdu pro stimul. protokol a jdu na věc :oops:
Drž palečky ať se už konečně zadaří :lol:
Ahoj M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.4.08 03:56

ahoj,holkyjmenuji se pavla,ziju v usa.minuly rok jsem podstoupila tri inseminace a ted jsem treti den po ivf.chtela by jsem vedet jak presne probiha stimulace a vsechno s tim spojene v cechacch.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.11.08 12:33

mohu se zapojit?

Ahojda holky, jsem tu nová a ráda bych se zapojila do diskuze :) mám za sebou několik neúspěšných IUI, nyní jsem 11.den po IVF,bohužel mi zavedli pouze jedno vajíčko ale i tak moc doufáme v úspěch :roll: k mému zjištění jsem od včera začala jemně špinit, ani to snad není špinění jako při přicházející MS, opravdu takové světlounké a tak se moc bojím.nevím, zda si udělat tt nebo počkat 14.den na krev, ale určitě to znáte, moc to vydržet nejde.Prosím poraďte.děkuju

• Citovat
  • Upravit
2
22.3.09 23:55

Ahojky všem, moc nás zaujala vaše diskuze a tak jsme se přihlásili a rozhodli se s vámi také podělit o naše zážitky.
Jsem 12 po IVF, ale včera jsem začala špinit, dnes jsem slabě krvácela a ted zase špinim, první reakce byla, že je to v háji, ale tady jsme se dočetli, že není vše straceno. Sami víte, jak ja každý neuspech horsi a horší. Byli jsme 3 na inseminaci, na laparoskopii, vaječníky mám v pořádku, před IVF jsem byla na krvy a už to vypadalo, že jsem tehotná,ale další krevní testy ukázali, že mi tehotenské hodnoty klesají, takže nic, zase se nám odložilo IVF a to čekání bylo nekonečné.
Konečne jsme se dočkali a šli na IVF, z 9 vajiček jsme měli 3 embrya, každý den jsme tam volali jak se jim vede, na embryotrasfér jsem šla 4 den, ale ukazálo se, že kvalitní byli jen dvě. Na tehu test jdu v uterý, ale nevim nevim, vím, že se nemužu spoléhat na určité příznaky o to horší, že kromě špinění žádné nemám.
Je mi 25 a pokoušíme se už 3 rok a chodime do ISCARE, co si myslite, jaké máme šance Jana a Tonda B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
23.3.09 09:01

Ahoj Jani, v háji to rozhodně není, přes špinění i krvácení můžeš být těhotná. O příznacích moc nepřemýšlej, žádné mít nemusíš, takže budu moc držet palečky, aby to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.3.09 07:29

Ahojky, tak jsem včera byla ne krevních testech, abych se dozvěděla, zda-li se nám povedlo 1. IVF a bohužel se nepovedlo. Když jsem sestřičce řekla, že špinim 4 den, řekla mi, že je malá šance neřekla, né že byla nulová :?
První co mě tedy tajímalo, kdy mužeme vše opakovat znovu, což je cca za dva měsíce, takže znova pod narkozu, znova napíchávat břiško atd. holky zdar plození a přeji hezkký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
25.3.09 09:02

Ahoj Jani, je mi líto, že to nevyšlo, jestli budeš chtít, přijď k nám na diskuzi „SNAŽILKY Z CAR“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí