Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hezký podvečer ![]()
Tamusko, gratuluji a tobě i mimískovi přeji hodně moooc zdravíčka!!
Morgano, tak jak to zvládáš? Uvidíš, že to uteče a za chvilku už půjdeš na test! To čekání je na tom to nejdelší!
Já si dneska volala do CARu, že se mi nedostavila ta potvora MS a řekli mi, že mám ve středu přijet na krev + SONO!
Tak jsem zvědavá na výsledek, při našem štěstí to zítra určitě dostanu ![]()
Ale zase na druhou stranu, jestli to teď nebude pozitivní tak po IVF určitě - strašně tomu chci věřit!
Ahoj Morgano ano jak psala Tamuska tak nafoukle bricho muze byt priznakem tehotenstvi.Taky jsem to mela.Jinak se drz a neboj dopadne to ok.
Petro delfinku pichat injekce by se melo fakt az druhy den menstruace tak nevim jestli ten doktor ma nejake jine zkusenosti.Jinak drzim taky palecky vim ze bys byla taky rada kdyby to klaplo.Takze hlavu vzhuru a do boje.Kris.
Ahoj Morgano, Kriss, Tamusko, Maufko, a vubec vsichni,
tak doufam, ze jste zase o kousicek dal k pozitivnimu vysledku
.
Dik moc za radu, a povzbuzeni, zitra jdu k doktorovi pro ty hormony. No; pry budu nejdriv brat nejake injekce na zastaveni cyklu, a do toho ty hormony. Pry dost castu budu chodit na krev a na ultrazvuk, ale to jste asi mely vsechny, co. Bydlime asi 20 km po malych cestach, ale nastesti se muze vse delat pres laborator, kterou tady mame, tak jsem rada, ze tam nemusim jezdit..
mejte se moc pekne,
Petra Delfinek - furt bez prihlaseni ![]()
ahoj,
jenom zkouším, jestli to už funguje, a jo! ![]()
Přeju pěkné odpoledne.
Nazdar Morgano;
tak jak jsi na tom?
Já tady zrovna bojuju s testem frániny, jinak v poho. ![]()
Nazdárek, no čoveče, dneska mi splasklo břicho a taky přestaly bolet prsa, tak mám z toho trochu smíšené pocity....... jako kdyby tam už embryjka nebyla. Tak doufám, že to neni pravda a jen teď odpočívají, jak je unavilo to zavrtávání!
![]()
tak ať testík dopadne dobře, ty se učíš francouzsky? Počkej, vlastně psala jsi, že žiješ ve Francii, vid? já jsem popleta ![]()
Ahoj Morgano tak jak je dneska?Doufam ze to bude ok kolikaty je to dnes den 6ty?Ty prsa neres taky mi splaskly nevedela jsem co si mam myslet o tom.No neni to jednoduche.Kris.
ahojky kris,
no je mi dobře, břicho už taky nebolí, tak uvidíme. Je to teprve 6. den, vleče se to šíleně! Musím čekat, co mi zbývá. Měj se hezky a díky moc
Ahojte, čeká mě 1.IVF, ale doktor mě straší bolestivýma injekcema do břicha. Mohl by mi někdo napsat, popsat ty procedury a jak moc to bolí?Ještě se bojím jenom 50ti% úspěšnosti. Čekám na mimi už 1 a půl a přirozeně se nedaří a doktor řekl, že buďto IVF nebo nic ale já se moc bojím těch injekcí a zákroků, přijde mi to fakt šílený.Díky moc.
Ahoj anonymni tady Kris.V cervnu jsem podstoupila moje prvni IVF.Mela jsem z toho smisene pocity,ale nakonec to tak hrozne nebylo.Tech injekci se neboj dulezite je hlavne si je pichat vzdy ve stejnou denni dobu.Pak je dulezite jist hodne bilkovin a hodne pit abys predesla hyperstimulacnimu syndromu.Jinak se hod do klidu a nicim se nestresuj at se vse zadari.Dulezity je odber vajicek abys je mela dost a aby se vam pekne oplodnily.My jsme podstoupily IVF+ICSIs prodlouzenou kultivaci tzn.ze 4den po odberu vajicek sme byli na prenosu embryi.Jinak u nas se zadarilo takze dnes jsem ve 15tt.Vim ze to neni jednoduche ale nakonec se urcite zadari.Moc drzim palecky kdyz se zeptej rada ti poradim.
Ahojky holčiny,
moc Vás všechny zdravim a chtěla jsem se zeptat jestli je tu některá z Vás čerstvě po ET nebo KET? Já jsem byla v pondělí na ET a chtěla jsem se podělit a zeptat na pocity a tak …
tak doufám, že nevadí, že jsem se vetřela mezi vás ![]()
Ahoj Velisku,
já jsem devátý den po transferu embryí, tak čekám, až budu moci testovat. Ze začátku mě bolelo břicho, spíš píchalo v podbřišku a byla jsem nafouklá jak balón, ale teď už nic. Nic mě nebolí, břicho splasklo, jen doufám, že tam ještě jsou!!!! Tak držím moc moc palečky, ať se uchytí
Morgana76 píše:
Ahoj Velisku,
já jsem devátý den po transferu embryí, tak čekám, až budu moci testovat. Ze začátku mě bolelo břicho, spíš píchalo v podbřišku a byla jsem nafouklá jak balón, ale teď už nic. Nic mě nebolí, břicho splasklo, jen doufám, že tam ještě jsou!!!! Tak držím moc moc palečky, ať se uchytí
ahojky ![]()
já to mám podobně - břicho mám jak balon, ale to je asi následek hyperstimuláku - a někdy mě píchne v břiše a taky mě někdy pobolívá podřišek, jako před MS
a prsa mám taky nafouklý
A jsem děsně napnutá, jestli tam ty embrýsky ještě mám
už bych nejradši testovala ale vim, že je brzo ![]()
Kdy budeš testovat ty? a měla jsi nějaké obtíže? špinění a tak ..
no já bych nejradši testovala už hned! ale mám prý testovat až 23.9.! ale určitě to testnu dřív a pokud nedostanu menstruaci, tak testuju!. Nešpinila jsem, měla jsem přesně to, co říkáš ty. Břicho, prsa bolavý, ale teď to všechno trochu ustalo, tak mám z toho smíšené pocity. uvidíme!
a zavedli ti kolik? Dvě jako mě? Já myslím, že ty dvě zavádí vždycky, nás se ani neptali. tak zatím se měj a držím palečky!!!!!!