Po 1. IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2241
21.9.07 15:39

ahoj holky, tak jak to s váma vypadá? Co ty Velisku? Jak je? Já budu testovat zase teď v neděli a doufám, že čárka bude silnější! Jinak pořád přetrvávají bolesti jako před menstruací a začaly dost bolet prsa, tak snad to bude o.k.
Kris, moc díky, ale radši se ještě neraduju, stát se může cokoliv. Jo a zavedli mi dvě embrya :D :D :D :D
 http://www.beruska8.cz/…ekne/118.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
21.9.07 15:55

ahoj holky, tak jsem byla na ultrazvuku a uz tam neco bylo videt. Tak mam obrazek. Dneska mi neni nejak dobre, vcera sjem se setkala s nekym kdo se stara o cloveka s anginou a bojim se abych to taky nedostala, boli me jedna strana mandle- mohla jsem si ji taky poskrabat behem jidla. Poradte mi co vam zabira predejit angine nebo necemu. Jinak se trochu potim a jsem unavena a mam zizen, tak piju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
21.9.07 16:21

ahoj Lucko, tak snad nebudeš nemocná! mě vždycky pomáhá stříknout do krku jox! Když mě začne bolet, tak hned vystříkám a mám klid. Takže už máš z ultrazvuku obrázek? to je supeeeer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
22.9.07 11:00

Ahoj Morgano kdy jdeš na kontrolu?????? To jdeš asi na krev co??? Tam to bude 100%. Ale už teď je to jasné moc držim palečky. Prosímtě když si zavádíš utrogestan tak potom ležíš???? nebo normálně funguješ. Díky a hezkou sobotu :lol: Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
24.9.07 16:55

ahojky, v pondělí jdu na ultrazvuk, o krvi nikdo nic neříkal. Jo a když si zavedu Utrogestan, tak normálně funguju. večer si ho dávám, když už ležím, ale ráno normálně zavedu a neležim ani chviličku. jestli si ho budu zavádět až do 12. týdne, tak to bych pořád jen ležela! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
25.9.07 14:55

ahojky :lol:
Morgano , velkáááá gratulace. Držím palečky ať všechno probíhá jak má.
Dneska jsem se vrátila z nemocnice. Moje MS nepřišla, dostala jsem vyvolávačku a pořád nic. Hrozně jsem se těšila až pojedu na UZ a řeknou mi že jsem těhulka. Ale na UZ nic vidět nebylo, sliznici jsem měla zvěčenou, ale krev negativní. No a včera po dalším týdnu končeně ta mršule dorazila a s ní tak příšerný bolesti že mě Dr. poslal do nemocnice. Bál se aby to nebylo mimiděložní. Ale není. Tak už jsem doma na neschopence mám mít klidový režim a na kontrolu příští týden. Hrůza :evil: No jinak příští MS už začnem s IVF. Takže mě čekají injekce. Čím víc se to blíží, tím víc se toho bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
26.9.07 09:43

ahoj holky, tak jsem se v nedeli dostala do nemocnice s tim ze jsem krvacela. Nastesti je vse v poradku, mam tam drobny hematom. Tak jsem tu ted na sledovani. Napiste mi zda mate nekdo s timto zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
26.9.07 10:56

poradite mi prosim nekdo jak sem vkladat ty obrazky. Pripadam si jak nejvetsi blb, ze na to nemuzu prijit dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
28.9.07 17:00

Ahoj holky já už jsem nevydržela jsem dneska 10 den po transferu a udělala jsem si test!!!!! Je tam druhá slaboučká čárečka :lol: Tak snad to bude O.K. :lol: :lol: :lol: Je to asi ještě brzo co??? Ale zase když už tam je ?!?!? :lol: Kdy mám zase zkusit další testík?????? Díky a brzy ahoj. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.9.07 17:01

Ahoj holky, toto pondělí, 1.10.2007 mám 14 dní po ET, takže jdu na krev, zda jsem či ne těhulka. Dnes ráno jsem si dělala testík a byl slabně pozitivní. Mám však problém: mám mírnou formu HYPERSTIMULAČNÍHO SYNDROMU. Břicho mám jako balon, bolí, ale nezvracím. Má s tím některá zkušenost? Mám hodně pít, ale nevím, jestli mám jen ležet…co prostě dělat, abych to pomohla zlepšit čemu či čeho se vyvarovat? Díky moc za odpověď.pa.Patricie

• Citovat
  • Upravit
967
1.10.07 14:40

Patricie, jsem po IUI, ale musela jsem stimulovat dost vysoké dávky Fostimonu, takže mooooc dobře vím, jak vypadá hyperstimulák. Měla jsem břicho jako balón, bolelo, vypadala jsem jako v 5.měsíci. Pak mi řekli, že jsem těhu a já jsem dostala hrozný strach, že ty bolesti nejsou normální.
Jsou a měla jsem je snad 14 dnů po zjištění těhu. Bolesti mi pomalinku odeznívaly a břicho mám o poznání menší, ale třeba vím, že u prvního těhu mi to břicho také povolilo jaksi brzy a kalhoty mě táhly už tak od 8.tt.
Když jsem přiletěla na kontrolu celá na prášky, že mám hrozný strach, protože ty bolesti a ta nafouklost nejsou normální, doktoři mě uklidňovali slovy. Když nekrvácíte a hcg jde nahoru podle plánu, buďte naprosto klidná, vše ostatní patří k hyperstimulačnímu syndromu, který časem odezní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
2.10.07 13:09

ahoj, tak jsem uz od ctvrtka z nemocnice doma a uz nespinim. Porad vsak nevim jak to s tim hematomem mam. Za to pocituji docela divne stavy na zvraceni, jeste ze jsem porad na nemocenske, protoze nevim jak bych to zvladla. Jinak v pondeli jdu na kontrlu tak uvidim jak to vypada a zda miminko jeste zije. Vim, ze ted je to dost pravdepodobne ze muzu potratit, ale porad doufam, ze to bude ok. Drzim vsem palce co tam jiz maji 2 carecky, aby se jim miminko nerozhodlo odejit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.10.07 13:11

Ahoj Moniko, moc děkuji za odpověď. Já mám za sebou přes týden HS a stále to trvá. Hladina hcG byla vysoká, takže to vypadá i na dvě uchycená embrijka. Naštěstí se tekutina nešíří a vaječníky se nezvětšují. Co Tobě lékaři doporučili? Mě, pít 5-6 litrů denně a hodně bílkovin. Chodila jsi do práce či jsi byla doma s výcházkama? Chci pro vymizení HS udělat maximum. Moc děkuji za odpověď.Patricie

• Citovat
  • Upravit
2241
2.10.07 13:15

ahoj holky, včera mi dělali ultrazvuk a jsou tam dvě! Jinak mám taky hodně zvětšené vaječníky a pít minimálně 4 litry denně a hodně bílkovin! chodit na kontroly, jestli se to nezhoršuje, tak jsem zvědavá, jak to bude dál. Bolesti mám dost velké, několikrát za noc mě to i vzbudí, ale snad to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.10.07 15:21

Ahoj Morgano vis ze sem to tak nejak tusila ze budes mit dve.Ty testy totiz tak brzo nevychazej ale pokud jsou tam dvojcatka tak je hcg vyssi a tim padem i test je driv pozitivni.Tak mam za vas radost.Hlavne at to tam vydrzi prckove.Drzte se.Kris.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex