Po 1. IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
280
28.10.09 19:33

Ahoj jsem po prvni IVF a mela jsem 51 oocytu (vajiček ),ale nevim zda je to dobre protože jsem slyšela ze kdyz je mnoho vajiček ze jsou vetšinou ne moc dobre??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
29.10.09 07:42

ahoj holka, tak to je síla 8O, přiznám se, že pokud jsi neměla dlouhý protokol, tak ta kvalita nemusí být ideální, ale pro tebe je důležité, aby se jich našlo aspoň pár těch nej! držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
29.10.09 11:05

Milis, hodne zalezi. Ale jak pise Borisko, vetsinou pry byva kvalita mensi. Na druhou stranu kdyz jich mas tolik tak aspon mas vetsi pravdepodobnost ze jich bude vic dobre vyvijet. Jinak jestli byly vajicka kvalitni ti rekne embryolog. Vetsinou ty co jsou nedozrala ani neoplodnuji a rovnou je vyhodi.
Snizil ti doktor v prubehu stimulace davku? Musel prece videt na UTZ ze jich mas moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
29.10.09 14:23

Ahoj tak zitra rano jdu na transfer embroušku .Dnes jsem tam volala a prej jich pak jeste 19 zmrazi.Sama jsem byla překvapena že jich bylo tolik .Doktor me stimuloval pomalu ale nevim co je to ten dlouhy a kratky protokol? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
29.10.09 14:56

Milis, to je nadhera, 19 mrazacku, to vam zbyde na spoustu sourozencu :-) Drzim pesti at se pekne uchyti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
29.10.09 17:28

milis - tak to vypadá dobře a dělali Vám prodlouženou kultivaci? a prosím tě můžu se zeptat, kam chodíš do CARu?
taky držím palec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
29.10.09 18:01

...

Ahojky,

tak se hlasim bohuzel se spatnou zpravou..nevyslo to :cry: :cry:

V pondeli 13. den po transferu jsem zacla krvacet,brali mi krev a HCG bylo pod 1…je to hruza…tak sem si ted par dni pobrecela…hlavne nejhorsi je cekat dalsi min. 3 mesice…

slysela jsem ze existuje nativ-neco jako prirozeny cyklus pokud to spravne chapu..?

Milis:preji mooooooooooooooooooooooooc stesticka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
29.10.09 18:07

aho fly - to mě mrzí, prostě ani CAR nám nezaručí 100% na pokus :( :twisted:

tady máš info ohledně nativu a min. stimulaci, stojí sice méně, je šetrnější pro tělo, ale není hrazena z pojištěné a běžná cena je kolem 10.000,–-

http://www.reprofit.cz/page.php?…

zbylo Vám něco do mrazu?

jo a jestli jsi měla krátký cyklus a máš normální hormonální profil, tak bych se dr. zeptala na možnost dlouhého, z toho bývají většinou kvalitnější vejce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
29.10.09 19:39

diky Borisko…to je pravda,nikdo nam nezaruci,ze to vyjde.Ale ktera zenska dokaze nevkladat do toho sve nadeje…

diky take za link,vypada to tedy podle toho co pisou,ze bych to mohla absolvovat uz treba pristi cyklus…
mela jsem prave kratky protokol, ve me zatim zadnou chybu nenasli…ale je pravda ze jsem mela 10 vajicek, a 6 znich odeslo hnedka behem 2č hodin…kazdopadne se na to poptam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
29.10.09 19:45

fly- rozhodně nespěchej ani s tím nativem, tělo i mysl si potřebuje odpočinout, věř mi :wink:
jo a odešli embryjka a ne vajíčka :wink: takže to mohlo být vejci i spermijemi
jo IVF je o hodně horší než klasický MS cyklus, kdo nezažil, nepochopí :roll: , drž se :wink: i ty se dočkáš, neboj! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
29.10.09 20:37

fly-ash, to me mrzi :-( . To zklamani je hrozny, sama to znam :-( Ale neboj brzy to preboli a vzhuru do dalsiho boje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
30.10.09 18:52

ahoj tak emroušci jsou uvnitr,ted uz jen cekat do 13 listopadu.Borisko jsem z ostravy tak chodim do gyncentra.Personal příjemny doktoři taky .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
30.10.09 18:56

milis - jsi na omylu, já z gyncentra odešla ještě před 1. IVF, neb jsem místní CAR shledala neprofesionální (myslím dr.) a že jim jde jen o peníze :roll: , přeji ti,ať máš jinou zkušenost! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
30.10.09 18:57

Fly-ash děkuji za podporu . :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
30.10.09 19:01

milis - a právě to, že nevíš, jaký byl protokol beru jako neprofesionalitu :roll:
nicméně to nemění nic na tom, že ti přeji, ať ti to vyjde a za 13 dní jsou na testu krásné dálnice! a kolik zbylo do mrazu - a jaká kvalita?

ps přes můj odpor znám holky, který se i v OV podařilo a dokonce na poprvé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital