Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
My jsem jeste uvazovali o Polance ale jeste tam nedelali ivf ja od tama totiž pochazim.Je fakt ze jsem taky neslysela moc dobre reference o gyncentru ,ale mudr. Lachčina je dobry.
holka si děláš srandu?!? já jsem původem taky z Polanky!
já nakonec raději dala na doporučení holek z OV, které jezdili za MUDr. Machačem do OL na kontroly a do Brna na zákroky - a za mě můžu říci, že při dnešním loučení jsem málem zamáčkla slzu - profesionalita i přístup se nedá srovnat! Fertimed bych taky nechtěla ![]()
Tak se nám to nepodařilo první IVF. Byla jsem minulý týden na prvním ultrazvuku a bylo mimoděložní
Naštěstí stačilo přestat brát prášky, že jsem nemusela na výškrab, nebo jak se tomu říká ![]()
Ach jo, tak budeme muset nanovo. Jen teda asi na jaře, prý je větší úspěšnost. To bude zase peněz
![]()
racino, to mě mrzí
i když to je hrozné, opravdu buď ráda, že jsi měla jen tenhle průběh a embryju se ve vejcovodu nedařilo- proti krvácení do břicha a odebrání vejcovodu je to „pohoda“, jen mě napadlo - byla jsi na laparoskopii? protože by bylo záhodno prohlédnout vejcovody, ať se to neopakuje! ![]()
Bylo to hrozný, na laparoskopii jsem nebyla a ani mi o tom nic neříkali
takže vůbec nevím co to je
Ted nás jeste posílají na imunologii, tot jediný co mam prý jeste podstoupit, juknu co je laparoskopie tady. Dekuju za odpoved ![]()
Zdravím všechny snažilky a těhulky
Ráda bych se s vámi podělila o své zkušenosti a taky si prosím o radu
S manželem jsme podstoupili 3× ICSI, dnes je to 6.den, co do mě dali dvě embrie a řeším, jestli si zítra ráno udělat test či ne? Jestli to není brzy, na odběr krve mám jít až za týden, ale nemůžu už vydržet…Jinak všechny, co podstupujete IVF, nezoufejte, určitě se to podaří, já jsem taky pořád ještě optimistická a snad se to podaří ![]()
Někdo má již 6. den // (i já měla), ale u někoho je ještě brzy a má // třeba až 12.den.
Ahojte holky, zrovna doma odpočívám po druhém IVF a pročítám si vaše „psaníčka“Jsou velice povzbuzující, hlavně ty, kdy jste měli stejné příznaky a nakonec byl test pozitivní. Jsem už tak zvědavá, že jsem si dělala 5 den test
, samozřejmě byl negativní…Při prvním IVF jsem začla 6 den špinit, pak se MS rozjela naplno, teď se modlím, aby to nepřišlo zas!!!Všem čekatelkám držím palečky. jen jsem se chtěla zeptat co sex, je povolen?
Přeju krásný den všem
Ve čtvrtek jsem byla na prvním IVF a mám nervy na pochodu…ze začátku to vypadalo dobře ale nakonec se z 15 odsátých vajíček dalo použít jen jedno
Tak doufám, že to jedno nejsilnější bude bojovat!! Všem přeji hoooodně štěstíčka a držím palečky
@Singrovka Ahoj cítím se dobře, jen mám pořád hrozný strach,
Občas mě pobolívá v podbřišku jinak vše v pohodě. Těch 14 dní čekání je psychicky dost náročné ![]()
@mojmoj držím palečky, tomu věř… určitě se povedl bojovníček, který vám všem ukáže
opatruj se a určitě dej o sobě vědět