Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Díky, já se určitě taky pozorovat budu, to je jasný, i když vím, že u každého je to jiný. To čekání na testování, to mě asi zabije, ale snad se to vyplatí. Díky moc a přeji krásné a zdravé miminko
Morgano taky drzim palecky.Jak holky tady psaly asi kriticky dny jsou 8den po transferu ale to ja jsem se dozvedela asi 7den kdyz sem sem vlezla takze nez sem to vse procetla tak uz sem ani nechapala co se deje.Nojo jestli se to ma uhnizdit tak se to uhnizdi neboj.Hlavne dej vecet jak jste natom.Mej se hezky a vydrz to.
Ahojky Kris
to jsou dost cenne rady, sice teprve zacnu stimulovat pristi tyden, ale clovek tak nejak chce vsechno predem vedet.
Hlavne to, ze ten osmy den je dulezity, to jsem fakt nevedela!
Ja driv s IUI cekala 17 dni, to bylo jeste horsi, tech 12 se da, je to vlastne tyden a pul, prvni tyden mi vzdycky utekl, nejak to celkem slo, ale horsi to bylo po tom druhem.
Ja bych si asi test nakonec nedelala, nejak v to nemam duveru, prave ze to muze asi klamat.
Morgano,
preju ti aby ti to utekla,a ty brzy vedela na cem jsi! Clovek se asi vzdycky dost pozoruje; nakonec to ale utece jako nic, a ty uz to budes vedet! Moc ti preju, abys byla tehotna!
J
Jinak sorry, nemuzu se prihlasit pod starym jmenem, nefungujou nam hacky a carky, takze vas zdravim, Petra - delfinek
ahoj tady zase Lucka tak cekam do pondelka nebo do uterka, kdy bych se z testu mohla dovedet jak jsem dopadla, jako zda se mi to jedno zavedene vajicko ujalo. Uz se taky nemuzu dockat. Jinak druhy den po transferu jsem sla do prace a delala jsem tam jako predtim. No Kdyz jsem byla v tom poprve tak jsem se taky neomezovala a uhnizdilo se to, ale na spatnem miste. Tak uvidim. Jinak priznaky jsem taky hnedka nemela az kdyz jsem nedostala mesicky, tak jsem mela ciry vytok. Tak mi drzete palce
Lucka
DRZIm ti palce!
Snad ti to tentokrat vyjde! Ja bych taky rada delala vse jako driv, ale mozna je lepsi si aspon ty ctyri dny odpocinout.
hodne stesticka; a at uz ti to rychle ubehne
zase Lucka, tak jsem si dneska delala test a zjistila jsem ze tam mam slabou druhou carku, tak jsem z toho nejak vedle, kdyz mesicky mam dostat az v pondeli. Nevite nekdo jak je to v takovem pripade spolehlive?dekuji za odpoved
Sakra, jsem napsala příspěvek a když jsem dala odeslat, tak zmizel! No tak znovu! Nemám zatím zkušennost s druhou čárkou na testíku
, ale myslím, že to vypadá dobře! Asi budeš těhu! Co jsem tady vyčetla od holek,tak nejdřív je čárka slaboučká, ale pak pěkně stloustne!
Ty už jsi to s testíkem nemohla vydržet, vid? Držím moc palce a věřím, že jsi TĚHULKAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahojky ![]()
dlouho jsem tu nebyla a koukám kolik vás tu je! Já pořád čekám MS, zrovna teď když bych jí potřebovala tak ne a ne přijít! Pěkně mě to štve všechno se to posune. Chjo chjo ![]()
Morgano, tak to ti moc držím palečky. Uvidíš, že se to podaří a ty se dočkáš //
Chodíš do práce nebo jsi doma?
Ahojky Maufko,
přesně, to znám! Já když čekala na MS před stimulací na IVF, tak ne a ne přijít, to je jak naschvál!
Ale třeba ti ani nedorazí, co ty víš?
Ahoj holky,
cetla jsem si posledni dve zpravy, o tom, ze pred stimulaci pred IVF cekate na menstruaci. Me totiz doktor rekl, ze muzu prijit kdykoliv…tak nevim! Mozna je to tak, ze tam muzu prijit kdykoliv, a injekce si zacnu pichat az v den menstruace? Je to trosku zmatek.
Doufam, ze ti to, Morgano, vyjde, uz brzo!
Maufko, urcite mencky prijdou, nekdy pomuze trosku fyzicke namahy, treba delsi jizda na kole, ale nekdy je fakt ze proste nic nez cekat! Mozna je to tim, ze na to myslis. Me se to taky obcas stalo. Jeslti jsi nahodou nekam dale necestovala, to taky dokaze pekne rozhazet.
mejte se holky a hodne stesti
Petra Delfinek
ps nemuzu se porad prihlasit, a kdyz jsem se chtela znova registrovat, tak me vubec neposlali zadny mail. tak to asi necham tak
ahoj Delfinku,
to nevím, myslím, že se vždycky začíná stimulovat tak druhý den MS. Tak možná si přijdeš jen pro injekce a řeknou, abys začala, až ti dorazí MS.
Já mám pořád šíleně nafouklé břicho
a hlavně ty dny vůbec neutíkají, to je děs! Přijde mi, že se snad zastavil čas a testovací den nikdy nepřijde
Musim si najít nějakou zábavu, aby mi to rychleji utíkalo a abych na to pořád nemyslela, ale je to těžký.
Tak zatím se měj hezky
http://www.beruska8.cz/…male/169.gif
Ahoj holky, už jsem mezi vámi dlouho nebyla - strašně to letí, nedávno jsem si psala s vámi a teď už jsme ve 21.TT. Chci vás všechny moc a moc povzbudit a držím palečky úplně všem snažilkám. Já jsem měla taky hodně nafouklé bříško po transferu - to byl hodně velký příznak těhotenství, jak jsem se později dozvěděla. Takže holky, pevné nervy a ať máte brzo pozitivní testy, i když já jsem ho pozitivní neměla a těhotná jsem byla, takže vyčkejte až na testy z krve, ty jsou 100%-ní.
Tamusko, tak to je super, ted už to bude v pořádku a všechno dopadne dobře! Přeju hlavně hodně zdravíčka.
Já jsem teď pátý den po transferu a čas se zastavil, neutíká to!!!!!
už bych nejradši testovala
, ale jak říkáš ty, určitě je pak nejlepší, když se to potvrdí z krve, to je jistota. Tak uvidíme, jak to všechno dopadne. Díky moc za povzbuzující zprávičky
http://www.gify.nou.cz/…bory/177.gif