Po 1. IVF

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
260
30.8.07 21:01

Ahojky,
Morgano , uvidíš, že nějaký ty mršky pořádně dozrajou, budu ti držet palečky. Ty injekce musí přece zabrat! :)

Možná, že by se mohla ta IUI podařit, je fakt, že na IVF jsem se strašně zaměřila ale po těch neúspěších tomu moc nevěřím.

Ulmik , hlavně že se všechno to zlé obrátilo a vy máte (snad jsem to dobře pochopila) malýho rošťáčka? Je pravda, že člověk pro něco po čem hodně touží udělá maximum. Já mám panickou hrůzu z narkózy, ale když vím, že někde na konci téhle cesty na mě bude čekat maličký uzlíček, jsem schopná ji podstoupit kolikrát bude potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
30.8.07 21:28

To zvládneš… Ničeho se neboj, Maufko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
31.8.07 07:47

Cau Maufko,

ne, ještě jsem se stimulací nezačla. Příští týden jdeme se všemi výsledky vyšetření k doktorovi, a pak se uvidí, co nám řekne.

Já tě chápu, taky jsem měla stejný pocit, že je to jen ztráta času, to IUI, ale nakonec jsem ráda, že jsme vyzkoušeli vše, protože, pak by si to člověk zas vyčítal, že na to nešel. Vím, že je to těžké, pořád na to chodit, a člověk už toho má plné zuby, ale při te poslední IUI už třeba můžeš začít dělat všechna ta vyšetření kterých je třeba pro IVF, teda aspon my jsme to tak měli…už se soustředíš na něco jiného ale co víš, je to všechno nevyzpytatelné, budeš si myslet, že je to jako obvykle, a šup, budeš těhotná!

Přinejhorším, když na to IVF budeš muset jít, tak ta narkoza není tak hrozná, když netrvá dlouho. Jestli máš strach z toho začátku, tak to je fakt, to není příjemné pro nikoho, ale pan doktor tě určitě uklidní…všechno zvládneš! Mě zas, upřímně, dost děsí porod, ale každý má svoje pro a proti..

ahoj a at se zadaří s tou IUI!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
1.9.07 10:55

Ahojky snažilky,
doufám, že to zvládnu, musím tomu věřit. Kámoška už stimuluje, takže to všechno prožívám s ní. Alespoň budu vědět všechno dopředu :)

To je venku počasí, dneska jsme chtěli jet s manžílkem někam na výlet, ale prší tady. Takže budeme sedět doma. :( Večer budeme grilovat s kamarádama - alespoň se odreagujeme.

Hezký víkend :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
1.9.07 12:49

ahoj holčiny,
jdu vás taky pozdravit. Vrátila jsem se z ultrazvuku a je to dobrý, je jich tam dost, tak prý můžu být spokojená, byl tam jiný dr. a říkal, že vůbec nevadí, že je jich hodně, že tam určitě budou mezi nima pořádně zralý, tak z toho mám radost. Takže v pondělí je odběr a pak čekat, co se nám oplodnilo. Už aby to bylo za náma. Vám přeji taky hodně štěštíčka a hlavně už konečně
http:
www.gify.nou.cz/…bory/272.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.9.07 21:22

ahoj tady anonym kteremu odebirali nedavno vajicka. Tak ve stredu jsem si tam nechala jedno vajicko zavest. Ted cekam na mesicky tak uvidim. Prvni dny me jeste bolelo bricho- spise vajecniky ale od te doby nic necitim. Vcera jsme se probudila a bylo mi dobre nic me nebolelo a dneska taky ne, tak nevim zda se mam obavat ci ne. Snazim se vice pit abych nemela tu hyperstimulaci. Poradte mi jak vam bylo v dobe cekani na mesicky. Jinak mesicky bych mela dostat 10. nebo 11.

Lucka

• Citovat
  • Upravit
2241
3.9.07 20:25

anonymni, budu držet palečky, aby se to chytlo!!!!! Já mám dneska odběr už za sebou, bylo jich dost, tak snad se něco oplodní! ve středu tam mám volat, tak budu jak na trní! držím vám všem moc moc palečky, zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.9.07 16:12

Cau holky,

chtela bych se zeptat, jak jste snasely tu stimulaci? v sobotu tedkom to zacnu poprve brat. kdyz jsem chodila na IUI tak se to zezacatku dalo; ale ty posledni pokusy jsem to uz nedavala. a kdyz tohle to je asi o dost silnejsi, tak je to asi bolestive ne?

ahoj,

• Citovat
  • Upravit
4
7.9.07 09:51

Ahoj,já ze záčátku v pohodě, ke konci mě to bylo horší bolely mě vaječníky, ale žádná hrůza za mimi to určitě stojí.Já měla poprvé 26 vajíček (IVF se nepovedlo) a po druhé jsem měla 28 vajíček(lékař si dělal srandu že skoro celé plato) a povedlo se.Tak ti držím pěstičky a neboj se dá se to všechno v poho zvládnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.9.07 13:54

Ahoj Gabulo,

dik moc, no snad se mi to povede, mit taky tolik vajicek a potom hlavne, abych otehotnela!

A za kolik dni jsi vedela, ze jsi tehotna? Myslim po tom zavedeni vajicka.

Jdu na to poprve, tak vubec nic nevim!

ahoj
Petra

• Citovat
  • Upravit
2241
7.9.07 14:32

ahoj holky,
tak mi včera zavedli dvě embrya, ještě jich máme další osm zamražených, tak jsem ráda, kdyby to náhodou nevyšlo, že nemusím znovu stimulovat a na odběr. To nebylo moc příjemný, ale zavedení vůbec nebolelo, tak se nebojte! jen ted bude dlouhé čekání, než budu moci testovat, ale kdo si počká, ten se dočká, ne? :D Tak zatím pa pa a držte se!
 http://www.gify.nou.cz/…ubory/34.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.9.07 16:34

Ahoj holky chtela jsem vas podporit ja byla na mem prvnim prenosu 26.6.07 a zadarilo se napoprve.Mam jeden vajecnik takze sme mely 7vajicek a 2 mi zavadely a 5 jich mame na priste.Cekaly jsme dvojcatka dokonce,ale jedno mimino nam zaniklo docela brzo.Jinak ted jsem 13+3 a nase mimi vypada ok.Rada bych vam neco poradila,ale nevim asi moc rad nepomuze,ale jestli mate nejake otazky tak se zeptejte rada vam pomuzu jestli budu schopna vam odpovedet.Mejte se hezky a drzim palecky.Kris.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.9.07 16:39

Ahoj Petro ted jsem si vsimla ze ses ptala na to kdy si mas delat asi test po zavedeni.Driv nez za 12 dni urcite ne protoze by to mohla byt taky biochemicka gravidita a to znmena ze muzes mit dva prouzky ale tehotna nebudes.Je to tim ze si nadopovana hormonama a ty ti klidne muzou ukazat falesne tehu.Takze pockala bych aspon 12dni.Vim je to hrozne ale zkus to vydrzet.Kris.

• Citovat
  • Upravit
2241
7.9.07 16:44

Kris,
chci se zeptat, po transferu jsi ležela? Kolik dní, jestli je vůbec nutné ležet. Tak to gratuluji, že se napoprvé povedlo a miminko vypadá dobre. Mám pořád obavy, abych něco nezanedbala a miminka se uhnízdila, ale pro to se zřejmě nedá nic moc udělat, vid? Věřit a čekat, jak to dopadne.
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.9.07 16:50

Ahoj Morgano nechci rict ze sem nejak lezela nejsem zrovna ten lezici typ ale neprehanela sem to.Vykaslala sem se na domacnost na nejake vytirani atd.chodila jsem se projit ale jinak zadne celodenni akce no taky sem nato myslela.Muj prvni priznak po asi trech dnech bylo ze u me zacalo rihani co sem nikdy moc nemela zacalo mi to pripadat divne pak se nalily prsa ktere ale zase pak splaskla no proste magoreni.Pozorovat jsem se pozorovala.Ale jinak ty prvni 4tydny toho clovek moc nepozna.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex