Po jaké době se vám podařilo otěhotnět?

39
3.4.24 19:53

Po jaké době se vám podařilo otěhotnět?

Ahoj holky,
Nenašla jsem tu podobné téma, tak mě to zajímá, kdy jste otěhotněli? Já jsem brala prášky(antikoncepci) jen v 15letech od te doby ne, druhy měsíc se snažíme s přítelem o miminko, snažím se na to nějak nemyslet ( četla jsem že to pak jde hůř 8o ) jinak ještě abych dodala je mi 25 let, a teď mám takové zvláštní příznaky nevím jestli je to možné už cítit nebo ne, ms mám většinou nepravidelnou vždy tak o 2 dny, buď dříve nebo později, ale teď už týden jsem nemocná mám podle všeho asi virózu, byla jsem u doktorky a rikali ji že fakt jen ležim a řekla jsem ji co mi je a ona jestli nejsem těhotná a já že je brzo na to abych to věděla, ms mám dostat až za 11dní, a vždy mě pomáhal paralen grip, teď jsem ho dobrala a je mi pořad zle imunitu mám úplně nula, bolí mě bedra, prsa mám větší a nateklé, u všeho plaču jsem taková hodně citlivá, horečky jsem neměla ale hodně jsem se potila nebo naopak jsem měla zimnice, nemám teď poslední 3 dny vůbec chuť na jídlo, takovou nechuť k jídlu, jsem extrémě unavená, pořad bych jen spala, myslite si že je to ta viróza nebo mužu byt těhotná? Vim že je nejlepší si počkat do ms :D ale jen mě zajímá jestli jste neměla některá podobné příznaky ještě před ms? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
39
3.4.24 20:07

Ještě jsem zapomněla napsat že mám pořad už týden průjem 😏 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
3.4.24 20:22

To může být asi leccos :think: pokud máš 11 dní před menstruaci, musela jsi otěhotnět před třemi dny, a na priznaky je ještě brzy. Takže bych tipovala že to, jak ti je teď, má souvislost s tou nemocí. Ale to samozřejmě neznamená, že těhotná nejsi, samozřejmě být můžeš, jen je ještě příliš brzy na to, aby se to poznalo. Jinak k názvu diskuse, já u všech tehotenstvi otěhotněla na poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
3.4.24 20:48

@Teik310
Právě že i já jsem to říkala doktorce že je brzy, ale není možné že jsem mohla otěhotnět dříve? Než při ovulaci?
Jeee tak to jsi měla štěstí :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
3.4.24 20:51

Spis si to vsugerovavas, mas uplne vsechny priznaky pocatku tehotenstvi, pritom i kdyby jsi otehotnela tento mesic, tak jeste nemuzes mit hladinu hcg takovou, aby zpusobovala takove priznaky. Pokud se zpozdi menstruace, udelej si test, jinak se nepozoruj, hrabne ti z toho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.4.24 20:54
@Arasr píše: Více

No jindy než když je ovulace se otěhotnět nedá :D podle mě je to spíš virózou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.24 20:54

Asi tě zklamu - kdykoliv jsem měla nějaký výše popsaný „příznaky“, tak jsem těhotná nikdy nebyla. :D
Antikoncepci jsem nebrala nikdy, začali jsme se o dítě snažit v mých 22 letech a podařilo se až díky umělýmu oplodnění po třech letech. Vim, není to zrovna pozitivní příspěvek, ale i taková je realita. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.24 21:04

Nemuzes otehotnet “drive nez pri ovulaci” :roll: Kdyz jsem byla tehotna priznaky nebyly, kdyz jsem nebyla tak skoro vzdy neco bylo :lol:
Otehotnela jsem v 35 letech skoro presne po roce. Manzel mel spatmy spermiogram. Horm. ant. jsem brala od 16 let s dvema rocnima pauzama.

• Citovat
  • Upravit
39
3.4.24 21:04

@Markétka111
Pravda :lol: děkuji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4912
3.4.24 21:26
@Arasr píše: Více

Ne, to opravdu možné není. Před ovulací není vajíčko, které by spermie mohla oplodnit.
Ty příznaky souvisí s největší pravděpodobností s tvou nemocí.
Leda bys byla těhotná už z minulého cyklu (výjimečně se to stává, že žena je těhotná a přesto menstruuje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
3.4.24 21:50

@vedma007
Děkuji za odpověď, no bohužel to bude všechno asi ta nemoc no, to asi nebude z minulého cyklu po minule menstruaci jsem si dělala test( měla jsem takové zvláštní ms) ten byl negativní. Takže to bude všechno jen ta nemoc bohužel :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
5.4.24 00:24

Já bych si fakt počkala do menses. Může to být jen ta viŕoza. Já jsem třeba také před menses byla plačtivá, a neměla jsem chuť k jídlu. Každá své cykly prožíváme jinak. Jak dlouho se snažíte? Já bych na tvém místě si ohlídala kdy máš ovulaci, dále nějaké vitamíny a až pak bych se nechala vyšetřit. My se snažili 7 měsíců. Žádné vitamíny jsem nebrala, a antinu také ne. U té antiny je to dost složitější. Tělo se musí přizpůsobit nové situaci. Nechvátej na něj. Pro tvůj klid se nechte klidně vyšetřit jestli můžete mít dítě a případné problémy včas řešit. Nemusíš čekat ten všude zmiňovaný rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
5.4.24 22:04

Podařilo se nám po třičtvrtě roce 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.24 00:21

Potraty nepočítám..první a druhé po měsíci snažení, třetí po 2mes.,u dalších nějak po 3mes.,nejdéle to bylo u posledního šestého dítka 5mes. a to ještě s pomocí léků…obezita dělá své…

• Citovat
  • Upravit
39
7.4.24 08:38

@Lu66
Děkuji za odpověď 😊 ano sleduji ovulaci, a snažíme se krátce 2 měsíc teprve (takže dvě ovulky), ted se nám ale stalo že jsme se mazlili a potom jsem měla trochu krve no byla to taková růžová barva, a vlastně je to týden od oplodnění :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí