Terapie po samovolném potratu

4
2.4.24 00:25

Terapie po samovolném potratu

Ahoj maminky, brzo-maminky a snažilky, chtěla jsem se zeptat vás, protože na internetu už mi z toho jde hlava kolem, jestli máte zkušenosti s nějakou dobrou terapií po potratu nebo nějakým osvědčeným typem pomoci. Je mi 25, potrat v 9tt jsem prodělala teď v lednu a už probíhá snažení, já se ale psychicky pořád cítím mizerně a hrozně se na další těhotenství upínám, že už se sebou ani sama nemůžu vydržet. Normálně na terapii nikam nechodím a ráda bych se s někým zaměřila jen na tohle téma, kdybyste měly přímo nějaký konkrétní tip v Praze, tak budu moc vděčná :) Díky a moc nám všem držím palce ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69
2.4.24 09:45
@eena12 píše: Více

Ahoj. Moje terapeutka už nebere, ale určitě někoho najdeš i online. :srdce: Terapie je určitě super krok i kdybys nepotratila, ve spoustě věcí tě posune a otevře oči. :* Doporučuji si hledat terapeuta nějak online, číst blog, pokud nějaký na webu má.
Já k terapeutce chodila i před potratem a musim říct, že je to zas takový, že ty starosti, co jsem s ní vyřešila a překonala před snahou o mimino, jak kdyby najednou neexistovaly..A objevily se nový. :mrgreen: Já mám zas hrůzu z toho, že otěhotnim a bude se scénář opakovat..Už se ani neupínám na mimino, mám pocit, že jen překonat první trimestr je nad moje síly, a když si představim, co se může pokazit dál v těhotenství, je mi ještě hůř… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.4.24 13:40

@pokemonka Moc díky za reakci a radu :) a tvůj strach úplně chápu, na jednu stranu se chci co nejdřív vrátit do tehotnyho „normálu“ a na stranu druhou už vidím ty tuny stresu, co to budou provázet, že se to bude opakovat a nastanou všechny možný komplikace, o kterých jsem se i díky sp dozvěděla. Teď jsem příteli navrhla, že bychom možná měli aspoň měsíc snažení nechat, než to budu schopná prožívat s trochu chladnou hlavou, ale když s tím souhlasil, tak mě to zas strašně mrzelo :mrgreen: Blázinec, jediný, za co jsem docela vděčná, je právě větší povědomí o celým tom procesu, že není zas tak normální, že vše proběhne hladce, což jsem si totálně naivně myslela předtím.. Teď ten strach nějak zpracovat no a naordinovat si jít do toho po hlavě, ale pak budem o to silnější :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
2.4.24 16:51

@eena12
Hele přítel asi prostě jen souhlasí s tím, protože prostě chce, aby bylo dobře tobě :D nechce na tebe tlačit asi :) terapie ti určitě pomůže, když ne s timhle, tak s něčim jinym..co si zkusit dát nějaký jiný cíl než to mimčo a upnout se k němu? Mně pomáhá fitness :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí