Po porodu do normálu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37136
9.3.17 12:38

Ja mela ocistky cca 6-7 tydnu, musela sem odkladat i vysetreni na gynde tech 6 tydnu po porodu, ms prisla az kdyz jsem prestala kojit, zato hodne silna. S kaliskem zkusenost nemam, ale tampony jsem pouzivala normalne (ale az nekolik mesicu po porodu) kdyby prisla ms hned po sestinedeli tak si nedovedu predstavit si tam cokoliv zavadet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
9.3.17 12:40

Ocistky asi 5 tydnu, ale dlouho jen takove slabe krvaceni/spineni, presne si to nepamatuji…a prvni ms nijak extra silna nebyla, akorat me zaskocila, po 3 mesicich plneho kojeni, vcetne x-krat v noci :cert: Ne kazdy ma stesti jak @Rakosnicek1983 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rozhodnuti o kalisku bych ponechala na to, az ms prijde - podle toho, po jake dobe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
9.3.17 12:41
@HaniceR píše:
@Rakosnicek1983 tyýý brďo docela mě u vás zaskočilo kojení az do 2,5 roku. Jakto, co vás k tomu vedlo? :think: Ps. Nemyslím to zle :kytka:. A jinak mě trvalý očisty taky zhruba těch 6 týdnu a MS jestenemam malá ma Tri měsíce (doufám ze dlouho ještě nedostanu, vůbec mi to nechybí ) :pankac:

Vedlo mě k tomu to, že se mi nedařilo odstavení - homeopatika, odsun dítěte do jiného pokoje atd. Ale hlavně si každý představuje, že kojit do 2,5 let znamená kojit dítě jak novorozeně co tři hodiny. Od roku a půl jsem kojila ráno a na noc, čili za 24 hod dvakrát, ale prostě nějak mlíko ne a ne zmizet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.3.17 13:10

@Rakosnicek1983 Aha tak o pak chápu ja myslela ze treba prave i přes den :lol: jsem zvědavá na nás mám první a třeba to bude to samé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
9.3.17 13:22

Mám za sebou 2 vaginální porody, bez nástrojů a šití. Po prvním očistky 14dnu a týden slabé špinění, po druhém porodu očistky měsíc. Mimochodem kojila jsem taky 2,5 roku a přestala sem až v půli těhotenství, protože mi to nebylo příjemné, odstavce sem ani nezkoušela ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.3.17 13:30

Po jednom císaři jsem krvacela nebo pak splnila celých 6 týdnu, u druhého jen asi 4. MS jsem dostala az po uplnem odstaveni, u prvniho ditete byla slaba a kratka, u druheho naopak silna a dlouha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
9.3.17 17:51

@smurfka jasne :) od zacatku se nam nedarilo s kojenim a tak je mala na UM. Po sestinedeli jsem si chtela nechat zavest telisko a k tomu je potreba MS, tak mi supli injekci. Nevidela jsem v tom zadny problem. Jenze nez dorazila MS, tak me ovladl strach ze zavedeni a rozmyslela jsem si to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.3.17 18:33

@ElucaK nechci teda vyvádět znalosti vašeho gynekologa z omylu ale k zavedení těliska není třeba mít ms..zavádí se i mimo ms..
taky mám tělísko..

• Citovat
  • Upravit
453
9.3.17 21:05

@smurfka :nevim: sama nevim, svemu lekari duveruji. Prislo mi to normalni, cetla jsem i na internertu, ze se zavadi pri MS, kdy je cipek otevreny. Ale zalekla jsem se bolesti a rozhodli jsme se s pritelem pro zdravejsi variantu. Asi to bude znit divne, ale kondom jsem po porodu pouzila poprve v zivote a byla jsem mile prekvapena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
23.3.17 10:55
@fialka.kvetinka píše:
Jak tečou očistky? mám strach

Z čeho? Na to se fakt neumírá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.3.17 11:03

Jak normální krámy..někdo to má silnější, někdo jen špiní.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
216
23.3.17 11:03

Po klasickém porodu tečou dost. po císaři o hodně míň. jestli máte pochybnosti, zavolejte svému lékaři..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
23.3.17 11:04

Jsou to spis hrudky jak zele, zas takova hruza to neni. Tohle uz snad nikdo neresi kdyz ma dite v ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
23.3.17 11:06
@sall7 píše:
Po klasickém porodu tečou dost. po císaři o hodně míň. jestli máte pochybnosti, zavolejte svému lékaři..

není pravda..
měla jsem dva klasické porody a měla jsme očistky silnější snad jen v porodnici..doma už jen špinění a oba cca jen 14 dní..je to tělo o tělu, ne o přirozeném nebo císaři..

• Citovat
  • Upravit
29436
23.3.17 11:06

Jak tečou? Normálně, stejně jako menses. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí