Po pozdravu mám hned lepší náladu. Vy také?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3030
31.1.16 09:12

Já bych to to určitě zmínila, pro dobré vztahy, tak všeobecně, že jseš ráda, že děti z tohoto domu jsou dobře vychované a tobě to dělá radost. Ona ta schůze se vždycky svede k neformálním tématům, tak proč ne. Ti co mají děti budou potěšeni a co nezdraví, třeba se chytnou za nos. Ano, jak někdo psal měla by to být samozřejmost, ale v hodně případech to NENÍ, A PROČ NECHVÁLIT!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
31.1.16 09:14

Potěší to u nás v domě jsou dvě děti 5 a 11 let a ty nezdraví nikoho, jinak zbytek dětí zdraví, poděkuje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
31.1.16 09:34
@suricata píše:
Určitě to řekni na schůzi, chválit je třeba veřejně, karat v soukromí! Radost mám už jen proto že jsi nám to tu napsala a podělila se o svou radost.

citim to stejne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
31.1.16 09:34

Já zdravím. Jsem slušná a pusa mi neupadne. I mě ostatní zdraví, těžko říct, jestli ze slušnosti nebo proto, že ví ke komu patřím. A na schůzi se klidně lehce zmiň, ti co nezdraví, se možná chytnou za čumák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
31.1.16 09:44

My se prestehovali z mesta na vesnici, deti ucim od mala zdravit. Je to slusnost a pusa jim neupadne. Hodne lidi tu zustalo jak po opareni, ze mala ve 3 letech zdravi z dalky, vzdycky ji pochvalili, zahralo to u srdicka nas obe :oops: v obchode se zarazila prodavacka u uzenin, ze jsem male rekla at netape po skle, doma to taky nedela. Prej jsem jedina 8o
Kdyz jdem do skolky, tak s usmevem zdravime, nektere maminy ok, nektere dumaj na cem jedem :mrgreen: Ale usmev potesi a je zadarmo ;)
Za mne pochvalit. V dnesni dobe se jen vytykaj chyby, ale nechvali. A to je skoda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
31.1.16 09:54

@Rikitan kazdopadne si myslim, ze by to byla ta spravna odezva pro rodice. Osobne postradam odezvu od ucitelek ve skolce. Vubec netusim, jak se syn chova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
31.1.16 14:26

Ale ono zalezi, jak ty schuze probihaji. Kdyz si vezmu nas barak, tak pri predstave, ze na uvod vezmu slovo predsedovi a budu chvalit deti, ktere ani neznam jmenem za to, ze hezky zdravi, tak v lepsim pripade si bude pulka osazenstva klepat na celo. Kazda schuze trva dlouho a vyrusovani se u nas nehodi, kazdy chce byt co nejdriv doma. Ja bych radsi hodila rec s domovnikem nebo nekym takovym a on by uz rekl, ci to jsou deti. Treba ti rodice na schuzi ani nebudou. Ale zakl.ty musis vedet, jak to u vas chodi a kdyz to tak citis, tak to udelej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí