Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já bych to to určitě zmínila, pro dobré vztahy, tak všeobecně, že jseš ráda, že děti z tohoto domu jsou dobře vychované a tobě to dělá radost. Ona ta schůze se vždycky svede k neformálním tématům, tak proč ne. Ti co mají děti budou potěšeni a co nezdraví, třeba se chytnou za nos. Ano, jak někdo psal měla by to být samozřejmost, ale v hodně případech to NENÍ, A PROČ NECHVÁLIT!!!
Potěší to u nás v domě jsou dvě děti 5 a 11 let a ty nezdraví nikoho, jinak zbytek dětí zdraví, poděkuje ![]()
@suricata píše:
Určitě to řekni na schůzi, chválit je třeba veřejně, karat v soukromí! Radost mám už jen proto že jsi nám to tu napsala a podělila se o svou radost.
citim to stejne ![]()
Já zdravím. Jsem slušná a pusa mi neupadne. I mě ostatní zdraví, těžko říct, jestli ze slušnosti nebo proto, že ví ke komu patřím. A na schůzi se klidně lehce zmiň, ti co nezdraví, se možná chytnou za čumák.
My se prestehovali z mesta na vesnici, deti ucim od mala zdravit. Je to slusnost a pusa jim neupadne. Hodne lidi tu zustalo jak po opareni, ze mala ve 3 letech zdravi z dalky, vzdycky ji pochvalili, zahralo to u srdicka nas obe
v obchode se zarazila prodavacka u uzenin, ze jsem male rekla at netape po skle, doma to taky nedela. Prej jsem jedina ![]()
Kdyz jdem do skolky, tak s usmevem zdravime, nektere maminy ok, nektere dumaj na cem jedem
Ale usmev potesi a je zadarmo ![]()
Za mne pochvalit. V dnesni dobe se jen vytykaj chyby, ale nechvali. A to je skoda ![]()
@Rikitan kazdopadne si myslim, ze by to byla ta spravna odezva pro rodice. Osobne postradam odezvu od ucitelek ve skolce. Vubec netusim, jak se syn chova.
Ale ono zalezi, jak ty schuze probihaji. Kdyz si vezmu nas barak, tak pri predstave, ze na uvod vezmu slovo predsedovi a budu chvalit deti, ktere ani neznam jmenem za to, ze hezky zdravi, tak v lepsim pripade si bude pulka osazenstva klepat na celo. Kazda schuze trva dlouho a vyrusovani se u nas nehodi, kazdy chce byt co nejdriv doma. Ja bych radsi hodila rec s domovnikem nebo nekym takovym a on by uz rekl, ci to jsou deti. Treba ti rodice na schuzi ani nebudou. Ale zakl.ty musis vedet, jak to u vas chodi a kdyz to tak citis, tak to udelej.