Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, tchyně mi darovala ke svátku návštěvu kadeřnictví. Naposledy jsem byla u kadeřníka asi před rokem a je to na mě dost znát. Vlasy mám zničené, polámané. Manžel ale chce, abych si zachovala původní délku. Já už v minulosti několikrát experimentovala se střihy vlasů. Od nejkratších délek po mnoha barevných pramínků, po dlouhé a černé. Bojím se, že až si usednu do křesla, tak si zase odkývu nějaký střih, který se mi druhý den už nepovede dát do přijatelného stavu (jsem trošku levá na foukání a podobné radosti)
. Také se Vám stalo, že jste byly u kadeřníka, odešly spokojené a druhý den jste byly zklamané? Potřebovala bych změnit střih, o tom žádná. Vršek hlavy se mi pořád mastí
a spodek mám zase takový suchý (takže půl hlavy má člověk ulízlou a spodek se mi krabatí). Jak často si myjete hlavu? Já musím každý den, ale nehorázně mě to štve a zdržuje. Zkusila jste některá proměnu se vším všudy? Myslím vlasy i make up? Jak jste byly spokojené?
Ahoj, stalo se mi to pokaždé, vždy jsem se ke kadeřnici těšila, docela se jí to i povedlo, ale další den už se mi to nelíbilo…a takhle to jde už několik let, pořád jsem nenašla takovou kadeřnici, která by mi udělala střih přímo na míru…za týden jdu po roce znova, tak uvidíme
Jinak jsem se chtěla zeptat, kdy vyjde další Váš deníček
držím palce ke kadeřnici.
Taky jsem mívala v takovémhle stavu vlasy. Vyřešila jsem to dvoucentimetrovým sestřihem a pak to prostě nechala dorůst a už neobarvila ![]()
teď mám vlasy fakt krásný, kadeřnice koukala jako blázen ![]()
@Borůffka
já jsem vždycky nespokojená už když jdu od kadeřnice, snad 2× v životě jsem byla spokojená
teď už mám rok krátké vlasy, chodím na pánské a spokojená jsem vždy ![]()
@Žirafátko píše:
Taky jsem mívala v takovémhle stavu vlasy. Vyřešila jsem to dvoucentimetrovým sestřihem a pak to prostě nechala dorůst a už neobarvila
teď mám vlasy fakt krásný, kadeřnice koukala jako blázen
Já si je jednu dobu také nechala úplně zkrátit, ale manžel teď lpí na delších vlasech
. Měla jsem takovou tu podkovu.
@Jasněnkaa píše:
@Borůffka![]()
![]()
já jsem vždycky nespokojená už když jdu od kadeřnice, snad 2× v životě jsem byla spokojená
teď už mám rok krátké vlasy, chodím na pánské a spokojená jsem vždy
A máš nějaký sestřih nebo jen krátké? Popř. pracuješ s gelem?
@Borůffka minimálně na ty konečky dojdi. Ke kadeřnici je dobrý chodit co 6 týdnů na ty konce. Stojí to pár korun ![]()
a koukni na 3D střih
@Borůffka Vlasy se ti masti proto, ze je myjes kazdy den. Chce to prodluzovat intervaly myti az se dostanes na prijatelnych cca 4-5 dni. Prestane se produkovat maz. Na konecky vlasu doporucuju nejake serum. Ja mam vlasy vlnite, az bych rekla krepate a serum opravdu pomaha na suche konecky. Vubec se mi netrepi, coz byl muj velky problem a vypadaji upravenejsi a lesklejsi.
Jinak na radu manzela moc nedej… Udelej to podle sveho pocitu. Kdyz mas chut zkracovat, tak zkracuj. Kdyz barvit, tak barvi.
@74paja píše:
@Borůffka Vlasy se ti masti proto, ze je myjes kazdy den. Chce to prodluzovat intervaly myti az se dostanes na prijatelnych cca 4-5 dni. Prestane se produkovat maz.
Když já jsem v tomhle osel…jakmile se mi začnou vlasy slepovat do takových pramínků, nechci jít ani ven mezi lidi..pocitově je mi to nepříjemné ![]()
Ja byla maximalne spokojena taky jen parkrat. Uz teda neexperimetnuju, nechavam si ty sve dlouhe akorat sestihat do nejakeho tvaru…velky kriz je ofina, ktera mi nedrzi tvar a s tim si teda jeste zadna kadernice neumela moc poradit
, ale ja uz aspon za ta letea zjistila co si s ni muzu dovolit. No ale prave jak nejsou zadne experimenty, tak odchazim takova nenadsena, zadna zmena to neni, jen to mam upravene.
Jinak ja byla u kadernice zrovna vcera. Rekla jsem ji, ze to chci nejak „smrncovne“ zkratit a ona mi na hlave udelala zase to, co nosim leta, jen trochu kratsi… Grrr!
Ahoj, měla jsem vlasy suché, roztřepené konečky. Naštěstí už mám pár let stejnou kadeřnici a super. A hlavně od té doby, co používám po umytí vlasů olej od Lorealu, tak mám vlasy nádherné, lesklé, kadeřnice je nadšená
Jinak nikdy jsem neudělala s vlasy nic radikálnějšího, jen je barvím, jsem už úplně šedivá a nechávám sestřihnout, upravit.
Ke kadeřnici chodím taky tak jednou ročne, jinak nosím ofinu, nebo patku, to si ostříhám doma sama, konečky mi naposled zastřihávala maminka…:D Dřív jsem hodně experimentovala, s barvou i střihem, teď mám dlouhý a barvím si to sama.
Většinou to mám ale tak, že odcházím od kadeřnice a musím si hned sama vlasy umejt a vyfoukat, to, jak mi to upraví kadeřnice se mi většinou nelíbí.
Na ty suchý konce můžu doporučit olejíček od Gliss Kur.
Já ale s vlasy problém nemám, mám je zdravý a pevný, myju obden, ale to pro pocit, krom ofiny se mi nijak extrémně nemastí, konečky se mi netřepí, nemám je suchý…zobu k tomu Biosil a používám dobrej kondicionér a na ty konce ten olejíček.:)
Ke kadeřnici na střih nechodím. Byl by to nejlepší způsob, jak přijít o vlasy.
Nemám ráda, jak vždy rvou (rozčesávají) vlasy.
No, moc jsem neporadila.
Mě jednou za čas vezme konečky mamka. A tak hezké a zdravé vlasy jako ted jsem ještě neměla.
@Borůffka píše:
A máš nějaký sestřih nebo jen krátké? Popř. pracuješ s gelem?
no měla jsem 4 milimetry, tam nebyl gel třeba
snažím se to udržovat na ten cenťák a kousek, vzadu kratší, něco jako má Erbová. Teď už mám háro, přes zimu jsem se nechala zarůst a nechala se stříhat jen vzadu a u uší, a zrovna dneska uvažuju že skáknu na šmiknutí ![]()