Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
no byl jediné c zbylo, ostatní to vzdaly, takže na výběr nebylo… no hlavně, že se chytlo. Taky máš takový strach, aby bylo vše ok? ![]()
JJ, je to asi normální. Ale docela mám v sobě ještě tu šílenou radost, že se to podařilo a jsem těhotná.
A ty také, tak se raduj mamino
Jsem zvědavá, co nám řeknou na té krvi ve středu.. ![]()
jj jsem taky zvědavá, no řeknou nám hodnotu hcg a asi nás objednají na ultrazvuk zhruba za 2 týdny…
přesně tak
já jsem dnes 4+2tt
toto letí
hlavně když jsem včera vičetla, jak se to počítá, tak jsem byla uplně mimo.
Koukala jsem na to jako sůva.
Nemůžu se dočkat ![]()
Vyrážím teď do města něco oběhat. Tak tu budu odpo. Zatím se měj krásně. A pozdravuj drobečka ![]()
jsem rada za vás holky ![]()
Přesne tak jsem to prozivala taky
hlavne ve zdraví překonat ten první trimestr a valit do sebe oscilloccoccsinum at nechytnete v prvním trimestru chripku!!!!
ja chodila do Zlína srdíčko bylo videt v sedmem tydnu
a ty testy mate na sto pro positivní!!!! Hcg u každeho jinak to je pravda, nelze to porovnavat protože to rozmezí ve kterem se to muže pohybovat je velike:)
jo a já mela taky hyperstimulak a po nem vyjde ivf skoro vzdy
mela jsem odebraných 25 folikul ale schopne embrya po ISCI jen 4. Dvě zavedene a dvě jeste v kryu.
No neni to moc lahoda ten HS. Pomalu mě to začíná štvát. Kdy ti to přestalo? A také jsi tak otekla? V noci blbě spim. ![]()
Trvalo tak mesic a pul nez me splaskly vajecniky:( sex jsme nemeli tak ti mesice, hrozne to bolelo ale od 4 mesice bylo vse ok:D
Já to naštěstí neměla…
Jinak já jsem Verča, jsem se ani nějak nepředstavila ![]()
Tak ahoj, já jsem Vanda
![]()
Ty jo přijela jsem cca ve tři a šla rovnou do postele, už v tramvaji se mi klížili oči. A nejlepší bylo, že mě jeden chlápek pustil sednout… Je to fakt prdel, protoze vypadám jako ve velmi pokročilém stádiu… Jako tohle na veřejnosti nezamaskuju a nejlepší je, že jsem teprve ve 4tt ![]()
To mi jako chcete říct, že už budu mít prostě od ted pupek až do porodu
do 4 měs. od HS a pak rostoucí mimi. No potěž.. to nedám ![]()
já taky vypadám na pokročilejší stadium, nejsem zrovna hubeňour ![]()
Připadám si, že jsem přeskočila pár měsíců
Za chvíli testnu asi naposledy. Ted citlivostí 25. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat