Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
kometa32 píše:
Ahojky a gratulujiHodnota Hcg je u každého jiná…já měla 15.den 1105 jednotek.
To docela hodně vid?
dvojčátka, nebo jedno?
kometa32 píše:
Daleko ne, teprve 11.týden.
tak to nejsme zas tak moc pozadu
Taky po ivf? a první mimčo? Jsem zvědavá viď…
Ano, po IVF a porod bude má premiéra ![]()
A mimochodem neznám ženu, která by nebyla zvědavá ![]()
kometa32 píše:
Ano, po IVF a porod bude má premiéra
A mimochodem neznám ženu, která by nebyla zvědavá
to máš pravdu. Moje to bude taky první. A jsem Verča
Čauky těhule, koukám, že je tu živo, můžu se přidat?? Jsem taky tak nějak na začátku ![]()
Hezký den přeji jsem také po IVF,zadařilo se nam na poprvé a čekám dvojčátka,jsem 29tt a už se mi blíží porod a nemůžu se dočkat až si je pochovám
jako všechny maminky
Vám holky gratuluji a děkuji dnešnímu lékařskému pokroku,že dokáží udělat spoustě párům radost s miminkem
také jsem měla HS a volnou tekutinu v břiše,doktor si dělal srandu že už vypadám na čtvrtý měsíc,a teď se mě poslední dva měsíce lidé ptají kdy už budu rodit,protože mám pěkný buben,ale termín mám až 4.2.
Ahojky holky, nedalo mi to a musím do téhle diskuze napsat. Úplně na mě dýchá optimizmem
.
Holky moc graguluji k testíkům. Jsou nádherný. ![]()
Já jsem tedy po třetím IVF (teď naposledy to tedy bylo IVM) a jsem teď 18 tt. 11 den od ET jsem měla hladinu HCG 218 - tak jsem moc zvědavá na vaše.
vandass píše:
Kometko, a jaký byl první UTZ. V kolikátém týdnu byl?
Můj 1. ultrazvuk byl v 6.tt a měla jsem už potvrzenou srdeční akci ![]()
Tak můj první UZ byl 5+5 a zatím byl vidět jen gestační a žloutkový váček. Teď ve čtvrtek budu 7+5 a čeká mně druhý, tak uvidíme
co uvidíme..
Jinak mi vzhledem k nepodařenému IVF, při kterém mi zaváděli 2 mrňousky zavedli tentokrát 3 a vypadá to, že se chytlo jedno ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat