Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
facial píše:vandass píše:No takže už to vlastně potvrzené máš, tohle už je jen pro klid duše.facial píše:kvůli HS mi v sobotu dělali krevní obraz, to jsem byla 10. den od ET a hCG bylo 127.vandass píše:Vandass - ty máš testíky ukázkový. Myslím, že potvrzení z krve bude jen formalita.kometa32 píše:do 8:30 tam mám být. Výsledky by měli asi být po 15h odpo. Tak budou nervíky…
Vandas - Hcg bude určitě ukázkové, neboj
Budu na Tebe myslet, v kolik hodin tam jdeš?Zíta jdu jako na ofiko krev.
Přesně tak
mám nesmírnou radost.
Agnuš píše:
Budeme držet palečky
Snad to bude ok, ale ono to špinění zase tak nevadí ne?
Vandi neodeznělo vůbec,bříško už zůstalo nebo teď už hodně vyrostlo ![]()
vandass píše:Agnuš píše:Snad to bude ok, ale ono to špinění zase tak nevadí ne?
Budeme držet palečky
Já špinila do cca 10 tt. Ale mě se chytili obě - jedno špatně a to odcházelo. Ale jinak to má spousta holek.
Tak to já jsem v 7tt skončila v nemocnici, krvácela jsem, měla jsem hematom ![]()
Já jsem vůbec nešpinila,ale co jsem slyšela od jiných je to úplně normální
moje kamarádka dokonce měla čtyři měsíce normální měsíčky a má krásnou holčičku ![]()
Nemělo by vadit.. Ale už se taky těším na čtvrtek, jestli tam bude
![]()
felino - také jsem to už slyšela právě od pár holek se kterýma jsem si psala. To neni moc radostná novina. Jsem hubenour a je mi vidět každá kobliha co sním, tak si představ kapsu vody velkou 6×4cm, a dva vaječníky 9×6×m jako pomeranče.. Plus jsem ještě nadmutá.. No perfekto.. takže jsi du koupit těhu kalhoty, protože do svých se nevejdu, respektive vejdu, ale tlačí to tak, že to musím po chvíli rozepnout. V tramvaji mě včera pustlili sednout
To je teda nářez. No ale co bych pro mimi nevytrpěla. Akorát se mi to nepodaří nikde zamaskovat. Ríkala jsem si, že to povím, tak až v 8tt, ale tady je uplně jasné o co jde.. všichni ví, že jsme se snažili. Takže koho potkám, ten to ví ![]()
facial - tak uvidíme, já mám jedno.
Bylo to těšké trochu to zamaskovat a kalhotama jsem na tom byla podobně,tak to vždy jistili sportovní kalhoty na gumu nebo šaty,teď už přítelovy tepláky nebo mám těhotenské leginy s takovou kapsou na bříško a jedny kalhoty XXXL velikost ![]()
Partner když ráno viděl, jak se soukám do normálních džínů prohlásil: Nechces jít kopit lacláče?
![]()
Já, jelikož jsem pracovala s mamkou ve vermě, kterou vlastní, tak nemám žádný problém. Jsem prostě doma a mohu ven jak chci. - Nejsem zrovna ukázkový příklad.
Já zatím chodím do práce
jsem tu jen 6 hodin a skoro celou dobu sedím ![]()
vandass píše:
Já, jelikož jsem pracovala s mamkou ve vermě, kterou vlastní, tak nemám žádný problém. Jsem prostě doma a mohu ven jak chci. - Nejsem zrovna ukázkový příklad.
Tomu nerozumím…ty nejsi na neschopence? Podnikáš s mamkou?
kometa32 píše:vandass píše:Tomu nerozumím…ty nejsi na neschopence? Podnikáš s mamkou?
No, neni to právně zcela korektní. Takže jsme se rozhodly to řešit tak, jako kdybych tam chodila.
Pravděpodobně asi dostanu rizikové, kvůli to mu HS, takže to pak ještě musím nějak pořešit.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat