Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sophinka
6.6.12 15:36
@Bersaba píše:
@Vedaniga Teda mě je z toho úplně ouvej. A i když na mě podle svých příspěvků v téhle diskuzi působíš sympaticky, tak mi to celé pořád připadá tak nějak nereálné. Možná tvůj ex opravdu úřaduje na vyšších místech, sle mě se spíš zdá, že v tom musí být ještě něco jiného, o čem třeba ani sama nevíš. Nemáš nějaký škraloup z minula? Třeba přímo u sociálky, nebo záznam v trestním rejstříku? Možná jsem naivní, ale je pro mě prostě nepředstavitelné, aby se stát takhle choval bez příčiny.

taky mi chování sociálky přijde víc než zaujaté… ale co hůř negativně se nevyjadřuje jen sociálka ale i nemocnice. Před rokem a půl se nám škaredě opařila dcerka .. čekala jsem ,že dorazí sociálka když se nám stala taková věc… ale nepřišla (já bych je na nás poslala),nemocnice nepovažovala za nutné nikoho informovat,takže o to víc mi přijde divné ,že jsou na zakladatelku všichni jako psi :think:

• Upravit
Anonymní
6.6.12 16:10

Povím Vám „svůj“ příběh.. jistou zimu byl můj synek 2roky v nemocnici s rotavirem. Na JIP,kapačky atd.. Po 3 dnech nás pustili domů. Odpol měl malý zas horečky které nešly srazit,tak jsem s ním jela zas na pohotovost. Milý dr když nás opět přijímal k hospitalizaci, mi řekl ať počítám s tím,že za mnou přijde PČR že syna týrám. Měl symetrické červené fleky na P předloktí..jistě že měl..od náplasti,kterou kanyla byla přilepená(bylo to i vidět,že to má čtvercový tvar).. tak jsem mu sdělila ať se laskavě podívá do PC,že tam jistě najde to ,že nás před 12hod propustili a kde syn kanylu měl zavedenou.. nakonec uznal..přijal nás..nikdo nepřišel,ale ty nervy celou dobu Vámneumím ani popsat..svý dítě miluju nadevše,ale tohle bylo moc.. byla jsem sama manžel na služebce v zahraničí.. ZAKLADATELKO CHÁPU A DRŽ SE.. dotyčný dr za mnou přišel a omluvil se asi po 2 dnech že toho ten večer měl dost ,ale na to mu víteco :roll: :roll:

• Upravit
4854
6.6.12 16:13

Ty vado,ja ziram,ale @Bersaba ma v posledni vete svatou pravdu.At mi nikdo nerika,ze po jednom padu,urazu hned socialka sebere dite a takhle se pak proti matce spikne.Hlavne jsou proti tobe snad vsichni,to neni prece mozny.
A jak pise @sophinka o opareni jeji dcerky,tak v tom pripade bych ja kluka nemela uz 2 roky,protoze jsem s nim byla na pohotovosti a u detske dr. jako doma :roll: s urazy hlavy a ze jich mel dost a hlavne osklive.Je teda pravda,ze se mi dr.,ktery nas uz znal :roll: posmival,ze na me uz asi zavola socialku,ale neudelal to.
Vedaniga,podas k soudu navrh o zruseni te ustavni pece?

• načítám...
4854
6.6.12 16:14
@Anonymní píše:
Povím Vám „svůj“ příběh.. jistou zimu byl můj synek 2roky v nemocnici s rotavirem. Na JIP,kapačky atd.. Po 3 dnech nás pustili domů. Odpol měl malý zas horečky které nešly srazit,tak jsem s ním jela zas na pohotovost. Milý dr když nás opět přijímal k hospitalizaci, mi řekl ať počítám s tím,že za mnou přijde PČR že syna týrám. Měl symetrické červené fleky na P předloktí..jistě že měl..od náplasti,kterou kanyla byla přilepená(bylo to i vidět,že to má čtvercový tvar).. tak jsem mu sdělila ať se laskavě podívá do PC,že tam jistě najde to ,že nás před 12hod propustili a kde syn kanylu měl zavedenou.. nakonec uznal..přijal nás..nikdo nepřišel,ale ty nervy celou dobu Vámneumím ani popsat..svý dítě miluju nadevše,ale tohle bylo moc.. byla jsem sama manžel na služebce v zahraničí.. ZAKLADATELKO CHÁPU A DRŽ SE.. dotyčný dr za mnou přišel a omluvil se asi po 2 dnech že toho ten večer měl dost ,ale na to mu víteco :roll: :roll:

Jezisi,no me uz jima hruza normalne.

• načítám...
27008
6.6.12 16:22
@Jaruna píše:
Ty vado,ja ziram,ale @Bersaba ma v posledni vete svatou pravdu.At mi nikdo nerika,ze po jednom padu,urazu hned socialka sebere dite a takhle se pak proti matce spikne.Hlavne jsou proti tobe snad vsichni,to neni prece mozny.
A jak pise @sophinka o opareni jeji dcerky,tak v tom pripade bych ja kluka nemela uz 2 roky,protoze jsem s nim byla na pohotovosti a u detske dr. jako doma :roll: s urazy hlavy a ze jich mel dost a hlavne osklive.Je teda pravda,ze se mi dr.,ktery nas uz znal :roll: posmival,ze na me uz asi zavola socialku,ale neudelal to.
Vedaniga,podas k soudu navrh o zruseni te ustavni pece?

mně seto teda taky nezdá že by tkahle všichni byli proti zakladatelce

• načítám...
46867
6.6.12 16:43

Teeeda, vcera jsem se pustila do cteni tehle diskuse. A netusim cemu verit.
Patrim mezi „tyrane deti“ a proto to prozivam o to vice.
Jen drzim pesti chlapeckovi, aby sel tam kde mu bude nejlepe a tam kde bude stastny a milovany.

• načítám...
46867
6.6.12 16:50

Ja zakladatelce neverim, doufam, ze s ena me nikdo nebude zlobit, ale je to podle me velka shoda mnoha udalosti.....
Muj osobni pocit a nazor. Mozna jsem poznamenana minulosti a taky mozna , protoze mam zkusenosti :nevim:

• načítám...
6532
6.6.12 17:12

@Vedaniga tak tohle už je na mě moc! :cert: Bydlíš úplně normálně, jako každá druhá rodina. Vážně bych uvažovala o obvinění toho blba z OSPOD ze zaujatosti.

Za druhý, bych zašla s ofoceným dokumentem od soudu za mudrou a začala s ní řešit nesrovnalosti.

Mě připadá, že tebe nebo i tvého bývalehé považují za tyrany a tak s váma jednají. Hrůza.

@JanaK88 napsala jsi skvělý rady.

• načítám...
2528
6.6.12 17:13

No pokud se tomuhle řika nevyhovujici prostředi, jak piše zakladatelka ,tak mi by odebrali k dětem i tatinka, protože co tu dokaže udělat ten muj maly čert je fakt nepopsatelne :cert:

• načítám...
Anonymní
6.6.12 17:22

nevím, kde je pravda, ale starý nábytek, neumyté nádobí a neuklizené prádlo je podle mě normální věc, na kterou není žádná hospodyňka hrdá, ale je to tak, ať se jdou podívt k menšinovým občanům jak to tam vypadá a pak soudí, vždyť mnohdy jsou ty podmínky hrozné a děti neberou, já byla jednou svědkem takové hrůzy, že by jste mi ani nevěřily, ale děcka jim nevzali

• Upravit
1897
6.6.12 18:36

Já zakladatelce teda věřím každou větu. Protože když mě když se začne něco malinkého sypat, sesype se mi většina věcí a nevychází zhola nic. sama jsem takový smolný případ. Vidím v tom jediné - zájem bio otce o debrání malého z péče zakladatelky. ale nevidím už v tom přehnanou a milující péči otce.
jo neuvěřitelný to teda je, celá ta situace, těch náhod, zdánlivě nesouvisející posudky, které mluví stejným směrem… asi mám taky uvažování narušené svými zkušenostmi, ale o to víc mi to přijde reálně.
Vedanigo, prosím tě drž se, nevzdávej se, porad se s těmi z Ligy a bojujte společně. vím, že jsi úplně hotová, vyčerpaná, o smutcích ani mluvit nemusím. je to fakt víc než stresující a věřím, že to překonáte a malý bude brzy doma.
:hug:

• načítám...
15418
6.6.12 20:15

Vedanigo, na úvod bych chtěla napsat, že ti věřím a chápu, že někdy se sejde tolik věcí proti člověku, že to může někomu až znít neuvěřitelně. Bydlíte a žijete úplně normálně, nevidím na tom absolutně nic špatného. Přijde mi šílené, jak celou věc popisovala doktorka a potom ti lidi, co byli u vás na kontrole. Já bych být tebou sepsala podrobně celé vyjádření k celé věci a požádala o založení do spisu. Ještě bych ho teda dala přečíst nějakému právníkovi, abys někde nenapsala něco, co by mohli použít proti tobě. Nejlépe by bylo, kdybys to ty popsala a právník to trošku poupravil. A přidala bych tam i třeba vaše rodinné fotky, fotky vaší domácnosti, aby měli i nějaké jiné důkazy než tvrzení někoho z OSPODu. Rozhodně bych nemlčela a ozvala bych se. Přijde mi divné, že tebe ani bývalého manžela nikdo nevyslýchal, to mi opravdu nepřijde jako standartní postup. Taky mi připadá, že bývalý pořádně zatlačil, aby ti malého vzali, nejspíš má někoho známého, kdo mu spoustu věcí poradil. Jinak není snad možné, aby se po vás takhle vezli. Nevzdávej se a bojuj!!! Kvůli malému a také kvůli sobě!

• načítám...
1897
6.6.12 20:52
@Ivča78 píše:
Vedanigo, na úvod bych chtěla napsat, že ti věřím a chápu, že někdy se sejde tolik věcí proti člověku, že to může někomu až znít neuvěřitelně. Bydlíte a žijete úplně normálně, nevidím na tom absolutně nic špatného. Přijde mi šílené, jak celou věc popisovala doktorka a potom ti lidi, co byli u vás na kontrole. Já bych být tebou sepsala podrobně celé vyjádření k celé věci a požádala o založení do spisu. Ještě bych ho teda dala přečíst nějakému právníkovi, abys někde nenapsala něco, co by mohli použít proti tobě. Nejlépe by bylo, kdybys to ty popsala a právník to trošku poupravil. A přidala bych tam i třeba vaše rodinné fotky, fotky vaší domácnosti, aby měli i nějaké jiné důkazy než tvrzení někoho z OSPODu. Rozhodně bych nemlčela a ozvala bych se. Přijde mi divné, že tebe ani bývalého manžela nikdo nevyslýchal, to mi opravdu nepřijde jako standartní postup. Taky mi připadá, že bývalý pořádně zatlačil, aby ti malého vzali, nejspíš má někoho známého, kdo mu spoustu věcí poradil. Jinak není snad možné, aby se po vás takhle vezli. Nevzdávej se a bojuj!!! Kvůli malému a také kvůli sobě!
:palec: :hug:
  • načítám...
466
6.6.12 21:22
@Bersaba píše:
@Vedaniga Teda mě je z toho úplně ouvej. A i když na mě podle svých příspěvků v téhle diskuzi působíš sympaticky, tak mi to celé pořád připadá tak nějak nereálné. Možná tvůj ex opravdu úřaduje na vyšších místech, sle mě se spíš zdá, že v tom musí být ještě něco jiného, o čem třeba ani sama nevíš. Nemáš nějaký škraloup z minula? Třeba přímo u sociálky, nebo záznam v trestním rejstříku? Možná jsem naivní, ale je pro mě prostě nepředstavitelné, aby se stát takhle choval bez příčiny.

Trestní rejstřík mám čistý a u sociálky taky nic z dřívějška nemám. To je i uvedené v jedné z těch zpráv, že se mnou nikdy dříve nebyli v kontaktu. Akorát při rozvodu měli kluci stanoveného soudem opatrovníka, ale to už je zase jiný úřad a tehdy naprosto bez problémů. Takže nevím.

• načítám...
Silwinka87
7.6.12 12:51
@Vedaniga píše:
Trestní rejstřík mám čistý a u sociálky taky nic z dřívějška nemám. To je i uvedené v jedné z těch zpráv, že se mnou nikdy dříve nebyli v kontaktu. Akorát při rozvodu měli kluci stanoveného soudem opatrovníka, ale to už je zase jiný úřad a tehdy naprosto bez problémů. Takže nevím.

Já ti věřím.. :hug: Bojuj za maličkého,ať může být co nejrychleji u tebe… :srdce:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová