Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
48576
7.6.12 18:04

Teda jak někdo muže napsat že to jde 8o ,Vždyt je to příšerný.Nenechala bych v tom bydlet ani psa :roll: :oops:
At se na mě nikdo nezlobí ale sama sem jednu dobu žrala jen rejži bydlela ve strašných bytech se vším možnym,ale tohle je naprosto děsné :poblion:
Je mi jedno že je tam starej nábytek,oprejskané zdi,ale ten bordel,neorganizované krámy.

Zakladatelko neříkám že musíš mít zlatou klec,ale teda takovej bordel :roll: :roll: :roll:

• načítám...
23847
7.6.12 18:10
@Weru píše:
Nechci byt zla, ale budu uprimna mne to prijde opravdu priserne.
Zila jsem s dcerou v 1+1 pronajmu, penez nebylo vzdy nadprumer, spis prumer, ale vzdy jsem mela cisto. :nevim:

Mělas jednu dceru a jedna + plus jedna, to je sakra rozdíl, spočti si, kolik má zakladatelka místností a dětí. :think:

• načítám...
48576
7.6.12 18:11

a svuj názor než mě někdo seřve píšu proot že se zakladatelka ptala co si o bytu myslíme jinak bych neřekla ani slovo.
S tim jestli dítě týrá nebo né to nemá nic společného komentuju jen byt a sem šokovaná tím že zakladatelka tu dva dny mluví o tom jak to tam není hrozné že nechápe co se pracovnicim nelíbí na jejich bytě že měla jen strvdlej knedlík v kuchyni a přitom byt je plnej krámu.Tam kdyby přišel červenej kohout tak všichni uhoří dřív než řeknou boruvkovej koláč :roll:

• načítám...
46867
7.6.12 18:11
@Anonymní píše:
no tak když opravují byt, bourají omítku, zřejmě nutnost, tak se nadělá. že to dělají za provozu domácnosti? asi jinou možnost nemají. šíleně to vypadá, nechtěla jsem to tak psát a zakladatelky se dotknout. i tak toho má nad hlavu. ale když se vezmou okolnosti, mohlo by to být zdaleka horší. prostě přestavují byt a někde bydlet musí. věřím, že kdyby jim na tu dobu někdo nabídl cokoli lepšího byli by tam.
shodly jsme se všechny na tom pouklízení, to ano, ale i to, že má něco povytahané a ne ve skříni neříká nic o tom, že by museli nutně týrat malé dítě, miminko vpodstatě. já si ty fotky zvětšila, když se sekají zdi, je bordel, ale pavučiny jak jsem psala, jsem nenašla a chomáče prachu taky ne a že z těch omítek by jich mohlo být.
kdyby žili pod novým a moderním mostem, chovala by se knim sociálka uctivěji?

Ale tady nejde o chomace prachu a pavuciny, ty tady mam ja :mrgreen: , ale nemam tady takovej bordel, proboha.

• načítám...
2331
7.6.12 18:12
@Gina108 píše:
Mělas jednu dceru a jedna + plus jedna, to je sakra rozdíl, spočti si, kolik má zakladatelka místností a dětí. :think:

Ač to nepatřilo mě.. my žili jako 6tičlená rodina v bytě 2+1 ale i tak jsme měli naklizeno :roll:

• načítám...
46867
7.6.12 18:12
@Gina108 píše:
Mělas jednu dceru a jedna + plus jedna, to je sakra rozdíl, spočti si, kolik má zakladatelka místností a dětí. :think:

Nezlob se na me, ale i 5+1 jde uklidit, nemyslis???

• načítám...
48576
7.6.12 18:13
@Gina108 píše:

nojo ale taky to mužeš brát tak že někdo je hold rozumnej a do takové situaci si více dětí nepořídí :? .Podle mě je to naprostá nezodpovědnost že v takové situaci přivedou na svět další děti.Nechtěla bych ani vidět ten byt kde teda psala zakladatelka že tam s dětma žila a byl stokrát horší :roll:

• načítám...
27008
7.6.12 18:17

Musím bohužel souhlasit s Kamčou,všude je hroznej bordel,my taky rekontruujem ale pokud se chce aspon věci můžou být srovnané a ne naházené kde se dá…navíc at se na mě nezlobí v tohmle bych nemohla bydlet sama natož s dětma,to se upřímně nedivím nad posudkem :think:

• načítám...
23847
7.6.12 18:19
@Kamča.dalmatinka píše:
nojo ale taky to mužeš brát tak že někdo je hold rozumnej a do takové situaci si více dětí nepořídí :? .Podle mě je to naprostá nezodpovědnost že v takové situaci přivedou na svět další děti.Nechtěla bych ani vidět ten byt kde teda psala zakladatelka že tam s dětma žila a byl stokrát horší :roll:

Tak o rozumnosti nebo nerozumnosti je jaksi pozdě diskutovat. Mně se jen strašně líbí, jak se tu každej chvástá, jak má doma naklizeno :roll: , ale že má jaksi jiné podmínky, to už tu nezazní. Mmch mít uklizeno lépe než zde není žádná zásluha :mrgreen:
Nicméně nemá fakt cenu se tu rozčilovat nad posudkem soc. pracovnic, skoro to odpovídá realitě, ale pouze na základě tohoto dítě nikomu odebrat nemůžou.

Příspěvek upraven 07.06.12 v 18:22

• načítám...
lucenka
7.6.12 18:22

myslela jsem, že mám doma bordel, měním názor. Zakladatelko, zbav se věcí, co se jen tak povalují po skříních. Samozřejmě ty zdi tomu nenahrávají, ale dá se to pochopit. Jenom ta žárovka koukající ze stropu taky nic moc. Chápu že je málo peněz, ale na aukru seženeš spoustu krásných lustrů za pár korun. Taky mě zaráží že na zdech nemáte žádné obrázky, fotky dětí, děti plakáty. Je to takové neútulné, jako na nejake laciné ubytovně :nevim:

• Upravit
8428
7.6.12 18:22
@Gina108 píše:
Tak o rozumnosti nebo nerozumnosti je jaksi pozdě diskutovat. Mně se jen strašně líbí, jak se tu každej chvástá, jak má doma naklizeno :roll: , ale že má jaksi jiné podmínky, to už tu nezazní.
Nicméně nemá fakt cenu se tu rozčilovat nad posudkem soc. pracovnic, skoro to odpovídá realitě, ale pouze na základě tohoto dítě nikomu odebrat nemůžou.

Co tě tak rozčiluje, chtěla zakladatelka znát názor?Chtěla! Mě to připadá šílený a jak napsala Kamča, ani psa bych tam bydlet nenechala, ale je to jen muj názor, nikomu ho necpu, ale jen odpovidám, takže to už neřeš, kdo má doma uklizino nebo ne! :zed:

• načítám...
48576
7.6.12 18:23
@Gina108 píše:
Tak o rozumnosti nebo nerozumnosti je jaksi pozdě diskutovat. Mně se jen strašně líbí, jak se tu každej chvástá, jak má doma naklizeno :roll: , ale že má jaksi jiné podmínky, to už tu nezazní.

ano tady o to přece šlo že se zakladatelka chtěla hájit že to realitě v posudku neodpovídá.Já bych to teda popsala ještě huře :oops:
Chtěla znát nezaujatej názor tak hold ho má :nevim:

A tady nejde o pořádek .Myslím si že tuny prachu možná i hovna s prominutím bych si vubec na fotografii nevšimla ani by mě nepřekvapila :roll:

• načítám...
27008
7.6.12 18:23
@lucenka píše:
myslela jsem, že mám doma bordel, měním názor. Zakladatelko, zbav se věcí, co se jen tak povalují po skříních. Samozřejmě ty zdi tomu nenahrávají, ale dá se to pochopit. Jenom ta žárovka koukající ze stropu taky nic moc. Chápu že je málo peněz, ale na aukru seženeš spoustu krásných lustrů za pár korun. Taky mě zaráží že na zdech nemáte žádné obrázky, fotky dětí, děti plakáty. Je to takové neútulné, jako na nejake laciné ubytovně :nevim:

tak lustr po roce máme jen v obýváku, obrazy taky ještě žádný to zas není problém ale všude ty hromady krámů naházený na sobě to je jak u cikánů

• načítám...
medvidek
7.6.12 18:25
@Gina108 píše:

Jak vidno tak jim to vyšlo :cert: .A zakladatelce neutěšené podmínky přitížili.
Zakladatelko taky mám doma nepořádek.Myslím,že stačí poklidit knihy do krabic a dát je pryč.Víc „hrozného nepořádku“nevidím.Drž se.

• Upravit
22590
7.6.12 18:30

Poctive sleduji tuhle diskuzi a porad premyslim kde je pravda. Pri popisu zakladatelky bytu a problemu okolo ve mne zacalo hlodat kde ma zakladatelka nastaveny strop :think: podle fotek uz chapu, zakladatelka je proste bordelar a neporadek proste nevidi :nevim: to same bude nejspis s detma- cistotou,upravenosti apod :nevim: do problematiky okolo vubec nevidim,ale chapu ze kdyz prijde k doktorce mama smudla, usmudlane dite( deti) a domtorka je urcite jiz delsi dobu zna, ze pri takovem rozsahu poraneni zalarmovala okamzite socialku apod. Vim ze clovek se nema posuzovat podle vzhledu, ale pokud je zevnejsek zakladatelky a deti stejny jako byt jen to vsemu nahrava :zed:
A pokud do toho je otec uplny opak se spoustou bachorek kolem :nevim: :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová