Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@LN13 píše:
Ne každý má smysl a cit pro úklid..ne každý má na to bydlet v luxusu.. jen bych aspoň ty „hadérky“ pouklízela aby se tam jen tak neválely- koupelna,kuchyň..ale žijou i v horším..
Ale tady nikdo nemluví o luxusu…
@medvidek píše:
Tak to jsem nevěděla.Radím podle svého srdce ne zkušeností…
Jedině potom skrytá kamera a záznam z ní.A v tom ústavu nemají kamery?
nesmíš člověka, byť ex natáčet na jakýkoliv záznam bez jeho souhlasu. takže když mu řekneš, že ho natáčíš, bude se chovat úplně jinak. když mu to neřekneš, může na tebe naopak on podat tr. oznámení onarušení soukromí nebo taknějak se to jmenuje. a soud ti záznamy stejně jako důkaz neuzná
@elis_an3 píše:
@Sasanka30 a příjde ti to tak šílené, že by se měly odebírat děti??? Já viděla děti, které byly odebrány a musím říct, že tohle je slabý odvar!!!!
dite neni odbrano kvuli „silenemu bydleni“. ale skrz tyrani syna. To je dulezite si uvedomit.
@Sasanka30 píše:
Tady nejde o krásno, ale o čistotu
a jak mlžeš na fotkách vidět čistotu?? Na starém zašlém nábytku??? Nezastávám se zakladatelky, může to být všechno jinak než píše, ale objektivně, tohle není na odebrání dítěte!!!
@LN13 píše:
ale oni ji přeci dítě neodebrali kvůli bytu ne..?!!!
Dite bylo odebrano z podezreni na tyrani…
@elis_an3 píše:
a jak mlžeš na fotkách vidět čistotu?? Na starém zašlém nábytku??? Nezastávám se zakladatelky, může to být všechno jinak než píše, ale objektivně, tohle není na odebrání dítěte!!!
jak říkám, nemůžeme vědět, jak to bylo s bitím malého!!! Ale jak mlžete na fotkách vidět, že tam není čisto?? Já tam vidím velký problém v tom, že tam mají hromadu věcí…kontejner a vyházet ale říct, že tam nemají čisto když to nevidíte no nevím!!!!!! Jinak nikdy jsem neřekla, že zakladatelce věřím!! nedovedu si představit, jaký to je pocit pro neprávem obviněnou ženu, ale taky mlže lhát…na druhé straně proč by tady zakládala diskusi…internetové diskuse by nebyly žádným důkazem nevinnosti…takže nevím, proč by to tady propírala
no tak když opravují byt, bourají omítku, zřejmě nutnost, tak se nadělá. že to dělají za provozu domácnosti? asi jinou možnost nemají. šíleně to vypadá, nechtěla jsem to tak psát a zakladatelky se dotknout. i tak toho má nad hlavu. ale když se vezmou okolnosti, mohlo by to být zdaleka horší. prostě přestavují byt a někde bydlet musí. věřím, že kdyby jim na tu dobu někdo nabídl cokoli lepšího byli by tam.
shodly jsme se všechny na tom pouklízení, to ano, ale i to, že má něco povytahané a ne ve skříni neříká nic o tom, že by museli nutně týrat malé dítě, miminko vpodstatě. já si ty fotky zvětšila, když se sekají zdi, je bordel, ale pavučiny jak jsem psala, jsem nenašla a chomáče prachu taky ne a že z těch omítek by jich mohlo být.
kdyby žili pod novým a moderním mostem, chovala by se knim sociálka uctivěji?
@elis_an3 píše:
@Sasanka30 a příjde ti to tak šílené, že by se měly odebírat děti??? Já viděla děti, které byly odebrány a musím říct, že tohle je slabý odvar!!!!
Ale zde se odebralo skrz týrání a ne skrz bydlení..
@LN13 píše:
No však tak proto nechápu příspěvek nade mnou
ale pokud mají tak špatná záznam o bydlení na sociálce, klidně když ex zapracuje jí mlžou vzít všechny děti…o to jde
@Anonymní píše:
nesmíš člověka, byť ex natáčet na jakýkoliv záznam bez jeho souhlasu. takže když mu řekneš, že ho natáčíš, bude se chovat úplně jinak. když mu to neřekneš, může na tebe naopak on podat tr. oznámení onarušení soukromí nebo taknějak se to jmenuje. a soud ti záznamy stejně jako důkaz neuzná
Tak to je „v čudu“.A hrozný je,že více lidí musí zakladatelka spešl žádat a nemusí jí být vyhověno.Ach jo.
Já si myslim, že to nemá cenu rozebírat, napsala jsem si svuj názor na fotky, který chtěla zakladatelka vědět a zdá se mi to příšerné a názor nezměnim, to je celé a víc se k tomu vyjadřovat nebudu.
@elis_an3 píše:
ale pokud mají tak špatná záznam o bydlení na sociálce, klidně když ex zapracuje jí mlžou vzít všechny děti…o to jde
myslím, že to zakladatelka ví taky…
a v čudu to je, protože jinikdo nenechá říct její pohled na věc. možná jsem to přešla, ale nečetla jsem, že by někomu ze sociálky dávala nějaké vyjádření, nebo výpověď na polici a pod.
@elis_an3 píše:
Tohle chápu..vyjádřila jsem pouze svůj názor na bydlení, nikoli na to co se děje,ač to spolu souvisí. Je to nezáviděníhodná situace, do které se může dostat kterákoli z nás
ale v tomhle státě to je tak postavené,že se ty „opravdové“ zločiny zametou a to co by nemělo tak se zveličuje, čímž neobhajuji ani neodsuzuji pisatelku, neb ji svým způsobem věřím. Prostě je to srab do kterého se kolikrát dostanete ani nevíte jak.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat