Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
medvidek
7.6.12 17:32
@Anonymní píše:
pravda. neprošlo to ani u nás a že tam bylo co dokazovat

Tak to jsem nevěděla :oops: .Radím podle svého srdce ne zkušeností…
Jedině potom skrytá kamera a záznam z ní.

A v tom ústavu nemají kamery?

• Upravit
46867
7.6.12 17:33
@Vedaniga píše:
Tak jsem se rozhodla vyfotit náše bydlení a jsem zvědavá, komu to přijde tak strašný jako dámám z úřadu. Takhle to vypadalo, když jsem přišla dnes domů od malého.
Chodba je děsná, to bez debat - rekonstrukcí projde v září. Sama si na to netroufám a přítel má teď hodně práce přes léto.
Stropy ve všech pokojích jsou nevymalované, jelikož na podzim je chceme zateplovat takovými těmi polystyrenovými deskami a přijde nám zbytečné je malovat.
V jednom dětském pokoji není dovymalováno a ta šňůra od antény se bude protahovat skrz zeď. jestli tam necháme kamna ještě nevíme. Docela dobře se s nimi dá přitopit. Jinak topení máme plynové v celém domě.
Druhou koupelnu jsem nefotila. tam je jen vana a záchod a používá se zřídka. Tam bude dodělávání až na jaře.

Nechci byt zla, ale budu uprimna mne to prijde opravdu priserne.
Zila jsem s dcerou v 1+1 pronajmu, penez nebylo vzdy nadprumer, spis prumer, ale vzdy jsem mela cisto.
:nevim:

• načítám...
8428
7.6.12 17:38
@Weru píše:
Nechci byt zla, ale budu uprimna mne to prijde opravdu priserne.
Zila jsem s dcerou v 1+1 pronajmu, penez nebylo vzdy nadprumer, spis prumer, ale vzdy jsem mela cisto. :nevim:

Souhlasim, i mně to přijde příšerný 8o

• načítám...
46867
7.6.12 17:39
@Sasanka30 píše:

Jsem rada, ze nejsem sama. A to nejsem cimprdlich.

• načítám...
8428
7.6.12 17:40
@Weru píše:
Jsem rada, ze nejsem sama. A to nejsem cimprdlich.

I já nejsem nějaká puntičkářka, ale tohle je i na mě moc… :nevim: Nebudu lhát, že mi to nepřipadá příšerný, když to tak neni :nevim:

• načítám...
elis_an3
7.6.12 17:40
@Sasanka30 píše:

ale každý nemámožnost mít to krásné!!! Říkám jinak zorganizovat ty věci…udělat mega čistku co jde vyházet a pokusit se naskládat vše do skříní…krabice atd nevypadají moc dobře

• Upravit
46867
7.6.12 17:41
@Sasanka30 píše:
I já nejsem nějaká puntičkářka, ale tohle je i na mě moc… :nevim: Nebudu lhát, že mi to nepřipadá příšerný, když to tak neni :nevim:

Souhlasim.

Vse mi tohle prijde proste zvlastni a kazdej den mi to srotuje v hlave. :think:

• načítám...
elis_an3
7.6.12 17:42

upřímně si nedovedu představit v tom žít, ale pořád říkám, vždy to krásně nejde!!!

• Upravit
8428
7.6.12 17:42
@elis_an3 píše:
ale každý nemámožnost mít to krásné!!! Říkám jinak zorganizovat ty věci…udělat mega čistku co jde vyházet a pokusit se naskládat vše do skříní…krabice atd nevypadají moc dobře

To neni o tom mít krásné, tohle je spíš šílenost.

• načítám...
46867
7.6.12 17:43
@elis_an3 píše:
ale každý nemámožnost mít to krásné!!! Říkám jinak zorganizovat ty věci…udělat mega čistku co jde vyházet a pokusit se naskládat vše do skříní…krabice atd nevypadají moc dobře

Nikdo nerika, ze to musi mit kazdy krasne ;) . Ja jsem nazoru, ze i v normalnim byte ( dome) by melo byt cisto a je jedo zda je nadprumerny, prumerny ci podprumerny :nevim:

• načítám...
8428
@Weru píše:
Souhlasim.Vse mi tohle prijde proste zvlastni a kazdej den mi to srotuje v hlave. :think:

Tak to máme stejný :think:

• načítám...
2331

Ne každý má smysl a cit pro úklid..ne každý má na to bydlet v luxusu.. jen bych aspoň ty „hadérky“ pouklízela aby se tam jen tak neválely- koupelna,kuchyň.. :think: ale žijou i v horším.. :nevim:

• načítám...
elis_an3
7.6.12 17:44

@Sasanka30 a příjde ti to tak šílené, že by se měly odebírat děti??? Já viděla děti, které byly odebrány a musím říct, že tohle je slabý odvar!!!!

• Upravit
8428
@elis_an3 píše:
upřímně si nedovedu představit v tom žít, ale pořád říkám, vždy to krásně nejde!!!

Tady nejde o krásno, ale o čistotu :zed:

• načítám...
46867
@elis_an3 píše:

Ja taky zila v byte, kterej krasou neoplyval, ale snazila jsem se mit vonavo a cisto…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová