Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23847
7.6.12 18:32
@medvidek píše:
Jak vidno tak jim to vyšlo :cert: .A zakladatelce neutěšené podmínky přitížili.
Zakladatelko taky mám doma nepořádek.Myslím,že stačí poklidit knihy do krabic a dát je pryč.Víc „hrozného nepořádku“nevidím.Drž se.

Máš pravdu, přitížilo jí to. Proto se snažím zakladatelce napsat, aby toho využila při své obraně někde u soudu (snad se vůbec bude moci bránit) tzn. neříkat „není to tak hrozné“ ale ano, máme doma bordel, ale to není důvod k odebrání dítěte a odvolat se na ombudsmana atd. Jestli si uklidí a vymaluje nebo ne, to už je jen její věc, to tu přece řešit nebudeme. ;)

• načítám...
2041
7.6.12 18:39

tak ty, co zde nevidí nepořádek, teda nepochopím. Pročetla jsem diskusi, pak uronila slzu a dnes jsem koukala na ty fotky a buď jsem asi zhýčkaná, ale mě to přijde strašný bydlení. Naprosto strašný a to jsem ještě vymazala jednu větu, která mi nepřišla vhodná vzhledem k situaci, ve které se zakladatelka nachází. Přijde mi to jak z výměny manželek, kam bych se nechtěla dostat. A jak vypadá bydlení tvého muže, jestli podobně, tak se nedivím, že malý na sebe něco stáhl. Ty koberce, ten nábytek, přece i z mála jde udělat něco útulného. Přece dnes se dá sehnat nábytek už za pár korun na inzerát. a kdyby se přítel dal aspoň do těch zdí…no sama víš, jak to doma máte.

• načítám...
3011
7.6.12 18:40

Diskusi sleduji spíše z povzdálí, zakladatelky je mi líto a přeji ji zcela upřímně, ať se vše brzy vyřeší co nejrychleji a syn je s maminkou :srdce:

@elis_an3 píše:
ale každý nemámožnost mít to krásné!!! Říkám jinak zorganizovat ty věci…udělat mega čistku co jde vyházet a pokusit se naskládat vše do skříní…krabice atd nevypadají moc dobře

Upřímně, mě to taky přijde docela úděsné bydlení :(
Nejde o to mít to krásné, ale i ze škaredého, starého, oprýskaného bydlení lze vytvořit útulné, čisté bydlení, o tom v tomto případě nemůže být řeč.
Zakladatelko, nechci být zlá, je to jen můj názor :kytka:

• načítám...
medvidek
7.6.12 18:45

Koment o 2-3 níže.

Příspěvek upraven 07.06.12 v 18:49

• Upravit
48576
7.6.12 18:46

gino mě třeba kdyby se někdo zeptal at hlasuju pro to jestli se má dítě do takové domácnosti vrátit nebo né tak asi řeknu né.Vidim tam spoustu nebezpečí :nevim: a taky ted vlastně ani nevim co si o zakladatelce myslet.Řekla že u nich není žádnej extra nepořádek.Kde jsou teda její hranice a má stejné hranice i v ostatních věcech jako je výchova,tresty atd :nevim: ?

• načítám...
6836
7.6.12 18:48

Můj názor na bydlení je takový…Upřímně bych si u zakladatelky ani nesedla na gauč,natož si dát kafe.Jak tady psaly holky,i za málo peněz lze žít v čistém a uklizeném bytě. :nevim:

• načítám...
medvidek
7.6.12 18:48
@Gina108 píše:
Máš pravdu, přitížilo jí to. Proto se snažím zakladatelce napsat, aby toho využila při své obraně někde u soudu (snad se vůbec bude moci bránit) tzn. neříkat „není to tak hrozné“ ale ano, máme doma bordel, ale to není důvod k odebrání dítěte a odvolat se na ombudsmana atd. Jestli si uklidí a vymaluje nebo ne, to už je jen její věc, to tu přece řešit nebudeme. ;)

Hele a co vzít fotku po fotce a poradit s „podle vás“problematyckýma místama? Říct,napsat co by bylo vhodné přendat,odendat,uklidit.
Nehodnotit její schopnost/neschopnost pořádku.
Pojďme jí pomoct! Třebas to FAKT nevidí.A já bych to i pochopila,páč jsem stejná.

• Upravit
48576
7.6.12 18:50

a jestli je zakladatelka z plzně či okolí nabízím jí pomoci.jak z nábytkem tak s oblečením .Máme spoustu nábytku ,hraček i nádobí které bych jí ráda věnovala+ zbytek stavebního materiálu-barvy omítky a tím teda pomohla alespon bytovou situaci zlepšit

• načítám...
22590
7.6.12 18:51

@Kamča.dalmatinka presne, i ja mam pocit ze zakladatelka ma uplne jinak mastavene hranice nez vetsina :nevim:
Zakladatelko nechces nam o sobe jeste neco vic napsat? Jako jak napriklad vypada vas den od rana az do spani? Kdy vstavate,co snidate, kdy se umyvate atd.....vim ze to zni hodne blbe,ale mozna by ti pomohlo kdyby jsme zapracovaly i na tomhle. Setkala jsem se uz se spoustou zvlastnosti, jako treba cisteni zubu klidne obden, koupani jen jednou tydne atd...... Ono se to vsechno sklada a sklada :zed:
V byte bych na prvnim miste zlikvidovala vsechny ty hromady knih,casopisu.....vyvaruj se vsemoznemu skladovani veci nahore na skrinich atd…, pretekajici police :zed:

• načítám...
17359
7.6.12 19:36

mna pri pozerani tych fotiek napadlo, ze zakladatelka proste len nema cit pre esteticno. zlym dojmom posobi nabytok, kde neladia dokopy dva kusy, rozvrhnutie priestoru a dokonalou ilustraciou nevkusu su kombinacie farieb na stenach.
nie je na tom nic zle, len to posobi skaredo a zanedbane, i ked to tam vobec byt nemusi!
myslim, ze by stacilo velmi malo, aby to u zakladatelky vyzeralo lepsie, len ona nevie ako na to.
ale reci, ze tam by ste ani psa nenechali byvat, su prehnane a zbytocne krute!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
8428
7.6.12 19:45
@soldi píše:
mna pri pozerani tych fotiek napadlo, ze zakladatelka proste len nema cit pre esteticno. zlym dojmom posobi nabytok, kde neladia dokopy dva kusy, rozvrhnutie priestoru a dokonalou ilustraciou nevkusu su kombinacie farieb na stenach.
nie je na tom nic zle, len to posobi skaredo a zanedbane, i ked to tam vobec byt nemusi!
myslim, ze by stacilo velmi malo, aby to u zakladatelky vyzeralo lepsie, len ona nevie ako na to.
ale reci, ze tam by ste ani psa nenechali byvat, su prehnane a zbytocne krute!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Chtěla znát náš náor, tak se nerozčiluj :zed: :zed: A já bych ho tam teda nenechala, měla bych strach i z nemocí.. :think:

• načítám...
medvidek
7.6.12 19:47
@soldi píše:Ale reci, ze tam by ste ani psa nenechali byvat, su prehnane a zbytocne krute!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Souhlasím!!! Pojďme zakladatelce pomoct !Poradit!

• Upravit
17359
7.6.12 19:48

@Sasanka30 ja sa nerozculujem, len mi ostava rozum stat nad nedostatkom empatie a tolerancie urcitych ucastnicok fora :roll:
nazor sa da vyjadrit aj slusne a taktne. ;)
a preco by si mala strach z chorob? a z akych???
to si taka frajerka ze na zaklade par fotiek dokazes urobit kompletnu odsudzujucu analyzu?
fuu, dufam, ze nerobis na socialke. :jazyk:

• načítám...
4306
7.6.12 19:49

Ohledně nahrávání - sice to nemusí být připuštěno jako důkaz u soudu, ale stejně to můžu na sociálce pustit a brečet jim, jak mi manžel nadává nebo se mnou hnusně komunikuje. A upřímně, partnerovi bych řekla: „Budu náš rozhovor nahrávat, jestli s tím nesouhlasíš, tak na mě nemluv, pokud i přesto se mnou budeš komunikovat, považuji to za udělení souhlasu s nahráváním.“

Při prohlížení fotek se přikláním ke zprávě sociálního odboru. Jsou věci, které neukecáš. V chodbě police nejsou zajištěné (přidělané ke zdi - nebo to není vidět), zbytečně se válející koberec - položit, uklidit jinam nebo vyhodit. Žárovka ze zdi vypadá opravdu blbě, lustr seženeš většinou i u popelnice, preferovala bych aukro. Skříně opět v prostoru, neuspořádané, u stolu bordel, děti mají hodně hraček a to že jsou v otevřených policích, tak se na ně i práší, schovat do krabic či boxů. Výmalba je taková jaká je, to je o penězích, ale vymalování by udělalo hodně (třeba i jen bílou barvou. Neohraničená kamna v dětském pokoji jsou považována za nebezpečí - děti jsou zbrklé a často kopyta, takže vysoká možnost zranění - stačila by ohrádka kolem, klidně ze dřeva. Časopisy a papíry - vyházet zbytečnosti, schovat jen podstatné dokumenty, účtenky apod. Na to kolik máte skříní, je příliš oblečení venku. Obývák - stěna mi opět nepřijde zajištěná a vratká, někdo na sebe ji může strhnout, či spadne sama. Ložnice ujde, ale opět tam je spousta krabic - projít a nepotřebné vyházet. Kuchyň v pořádku jen opět knihy poskládané v otevřené skříni.
Prostě vzhledově tam je bordel. Skříní spousta a hadry všude venku, spousta knih a různě poschovávané. Klidně zatím vyčleňte jednu místnost (třeba ten dětský pokoj s kamny a tam dejte všechny skříně s hadrama, skříňky a do nich naskládejte knihy. Pročistěte ten byt, ať je vzdušnější, takhle z fotek mám klaustrofobické pocity.

• načítám...
4306
7.6.12 19:50
@Sasanka30 píše:
Chtěla znát náš náor, tak se nerozčiluj :zed: :zed: A já bych ho tam teda nenechala, měla bych strach i z nemocí.. :think:

Na nemoci kašlu, bála bych se zranění :(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová