Podezření na covid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
224
6.4.21 11:50

Zakl.
tak musím povykládat, co mi volal ten můj příbuzný, co chtěl ode mne radu.
Ještě v ten den jel do jednoho centra, kde dělají aspon ty antigenní testy za malý poplatek, kde mu pracovník ve skafandru provedl testy-negativní.
Druhý den mu sice bylo trochu lépe, poměrně prý dobře, ale pořád kašel a ztráta chuti.
Dnes ráno volal k doktorovi, ten mu volal zpětně, kam se má dostavit na PCR-samozřejmě nahlásil, že i manželka zůstala doma a chce se testovat/pracují v jednom zaměstnání/.Doktor se ještě podivně tvářil, proč jeho žena nešla dnes do práce, když neví, jestli je opravdu pozitivní/si připadal jako rodina simulantů-x let nemarodili!!/Je fakt, že neřekl, že přišel on i žena do styku koncem týdne s nakaženým. Takže on dnes na testy, a teprv po něm ona, pokud se to prokáže.!!!
Jestli je takový přístup všude, tak se nedivím, že je to tak jak je. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65665
6.4.21 11:54
@fea 75 píše:
Zakl.
Ještě v ten den jel do jednoho centra, kde dělají aspon ty antigenní testy za malý poplatek, kde mu pracovník ve skafandru provedl testy-negativní.
Druhý den mu sice bylo trochu lépe, poměrně prý dobře, ale pořád kašel a ztráta chuti.
Dnes ráno volal k doktorovi, ten mu volal zpětně, kam se má dostavit na PCR-samozřejmě nahlásil, že i manželka zůstala doma a chce se testovat/pracují v jednom zaměstnání/.Doktor se ještě podivně tvářil, proč jeho žena nešla dnes do práce, když neví, jestli je opravdu pozitivní/si připadal jako rodina simulantů-x let nemarodili!!/Je fakt, že neřekl, že přišel on i žena do styku koncem týdne s nakaženým. Takže on dnes na testy, a teprv po něm ona, pokud se to prokáže.!!!
Jestli je takový přístup všude, tak se nedivím, že je to tak jak je. :cert: :cert:

Je hezké, že se tak rozčiluješ. Ale proč se nerozčílíš taky na ně, že se nenechali nahlásit jako kontakt pozitivního anebo to rovnou doktorovi neřekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.4.21 11:55
@fea 75 píše:
Zakl.
Jestli je takový přístup všude, tak se nedivím, že je to tak jak je. :cert: :cert:

Antigenní testy se dělají zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
6.4.21 12:14

Prý platil 100kč, ale to je jedno,
já se nerozčiluju, je mi to vlastně šumák, když se mě to netýká, to at si vyřídí ten postižený:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
6.4.21 12:27
@fea 75 píše:
Prý platil 100kč, ale to je jedno,
já se nerozčiluju, je mi to vlastně šumák, když se mě to netýká, to at si vyřídí ten postižený:)

A neplatil si za nějaký doklad? Oni na vyžádání dají papír, ale to se platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65665
6.4.21 12:30
@Hrozina píše:
A neplatil si za nějaký doklad? Oni na vyžádání dají papír, ale to se platí.

Já dostala papír zadarmo, testovací místo v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
6.4.21 12:38

Holky, to snad není ani možný, co tady píšete. Kam ty lidi dali mozek. Se nedivím, že to tady takhle vypadá, když jsou zdejší lidi úplný d. ementi. Je snad normální i bez covidu, že když mám teploty, tak se nebudu s nikým slejzat. Ach jooo. S takovou to tady bude takhle další rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
6.4.21 12:39
@vokishka píše:
Já dostala papír zadarmo, testovací místo v nemocnici.

U nás se za něj právě platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24286
6.4.21 12:59

Zakladatelko, nevsude je takový přístup. My byli doma nachlazení, manžel volal k praktické, máme oba stejnou, vypsala bez problémů zadanku oběma, já to stejně k pediatrovi děti, také dr. vypsala zadanku oběma dětem i přes to, ze jedno bylo zdrave a do té doby (nez my byly nachcipani) chodilo do školy, jen tedy podotkla, ze pokud by my byli pozitivní a syn negativní, musel by na test znovu. Což jsem akceptovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí