Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zakl.
tak musím povykládat, co mi volal ten můj příbuzný, co chtěl ode mne radu.
Ještě v ten den jel do jednoho centra, kde dělají aspon ty antigenní testy za malý poplatek, kde mu pracovník ve skafandru provedl testy-negativní.
Druhý den mu sice bylo trochu lépe, poměrně prý dobře, ale pořád kašel a ztráta chuti.
Dnes ráno volal k doktorovi, ten mu volal zpětně, kam se má dostavit na PCR-samozřejmě nahlásil, že i manželka zůstala doma a chce se testovat/pracují v jednom zaměstnání/.Doktor se ještě podivně tvářil, proč jeho žena nešla dnes do práce, když neví, jestli je opravdu pozitivní/si připadal jako rodina simulantů-x let nemarodili!!/Je fakt, že neřekl, že přišel on i žena do styku koncem týdne s nakaženým. Takže on dnes na testy, a teprv po něm ona, pokud se to prokáže.!!!
Jestli je takový přístup všude, tak se nedivím, že je to tak jak je.
![]()
@fea 75 píše:
Zakl.
Ještě v ten den jel do jednoho centra, kde dělají aspon ty antigenní testy za malý poplatek, kde mu pracovník ve skafandru provedl testy-negativní.
Druhý den mu sice bylo trochu lépe, poměrně prý dobře, ale pořád kašel a ztráta chuti.
Dnes ráno volal k doktorovi, ten mu volal zpětně, kam se má dostavit na PCR-samozřejmě nahlásil, že i manželka zůstala doma a chce se testovat/pracují v jednom zaměstnání/.Doktor se ještě podivně tvářil, proč jeho žena nešla dnes do práce, když neví, jestli je opravdu pozitivní/si připadal jako rodina simulantů-x let nemarodili!!/Je fakt, že neřekl, že přišel on i žena do styku koncem týdne s nakaženým. Takže on dnes na testy, a teprv po něm ona, pokud se to prokáže.!!!
Jestli je takový přístup všude, tak se nedivím, že je to tak jak je.![]()
Je hezké, že se tak rozčiluješ. Ale proč se nerozčílíš taky na ně, že se nenechali nahlásit jako kontakt pozitivního anebo to rovnou doktorovi neřekli?
@fea 75 píše:
Zakl.
Jestli je takový přístup všude, tak se nedivím, že je to tak jak je.![]()
Antigenní testy se dělají zdarma.
Prý platil 100kč, ale to je jedno,
já se nerozčiluju, je mi to vlastně šumák, když se mě to netýká, to at si vyřídí ten postižený:)
@fea 75 píše:
Prý platil 100kč, ale to je jedno,
já se nerozčiluju, je mi to vlastně šumák, když se mě to netýká, to at si vyřídí ten postižený:)
A neplatil si za nějaký doklad? Oni na vyžádání dají papír, ale to se platí.
@Hrozina píše:
A neplatil si za nějaký doklad? Oni na vyžádání dají papír, ale to se platí.
Já dostala papír zadarmo, testovací místo v nemocnici.
Holky, to snad není ani možný, co tady píšete. Kam ty lidi dali mozek. Se nedivím, že to tady takhle vypadá, když jsou zdejší lidi úplný d. ementi. Je snad normální i bez covidu, že když mám teploty, tak se nebudu s nikým slejzat. Ach jooo. S takovou to tady bude takhle další rok.
@vokishka píše:
Já dostala papír zadarmo, testovací místo v nemocnici.
U nás se za něj právě platí.
Zakladatelko, nevsude je takový přístup. My byli doma nachlazení, manžel volal k praktické, máme oba stejnou, vypsala bez problémů zadanku oběma, já to stejně k pediatrovi děti, také dr. vypsala zadanku oběma dětem i přes to, ze jedno bylo zdrave a do té doby (nez my byly nachcipani) chodilo do školy, jen tedy podotkla, ze pokud by my byli pozitivní a syn negativní, musel by na test znovu. Což jsem akceptovala.