Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Menton píše: Více
Kolikrat jeste zminite ze pronajimate x bytu? Jestli je to pro vas splneni zivotniho snu tak pecka, nemusite to sem ale neustale psat, já si stesti teda predstavuji uplne jinak
kolik vlastnite nemovitostí je mi uplne jedno, stejne jako vsem tady, nechci tohle ani radeji načínat… absolutně jste neprispel/a nicim uzitecnym do diskuze k mému tématu…
Né, žereme tu seno a vodu z potoka
. Proto jsem hned na začátku psala, že co pes zničí, to majitelka psa zaplatí, nebo to pak majitel bytu nájemníkovi strhne z kauce. Ale evidentně jsi opět nepochopila, nevadí, i takoví lidé jsou
.
Proč by mel kazdy pes byt likvidovat?! Jezisi marja
![]()
@nikol.f píše: Více
Stačí vidět, jak vypadají byty lidí, kteří psy, kočky a podobě mají…
Našetří si na vlastní a pak si tam pořídte co chcete.
Dej sem fotky po pěti letech bydlení v nájmu se psem a srovnání původního stavu.
Co pochopíš? Myslíš, že všichni, co vlastní byty mají požadavky jako ty, že v bytě nechtějí psy, kočky, jiná zvířata,.. důchodce, matky samoživitelky, kuřáky, cigány, Ukrajince, Rusáky,…?
![]()
My jsme bydleli v nájmu v paneláku i se dvěmi psy a když jsme se po 10 letech stěhovali, tak byt vypadal jako před stěhováním… Jsme nějaké supervýjimka? 😎
asi jo ![]()
Celkem kuráž v dnesni době zminit,,našetři si na vlastní byt"
![]()
Má rodina měla psy vždy, od meho narozeni, nevim o nicem co by kdy znicili… max veci které opravdu nesouvisí s najmem bytu…
Je to predevsim o vlastní zodpovednosti a slušnosti, on je totiž podnájemnik a podnájemnik, stejně tak jako pes a pes… ![]()
@Šmoulice píše: Více
A z čeho tak usuzujes:). Pronajímáme několik bytu a zvíře neni nikde.
@nikol.f píše: Více
Tak já pak nechápu na co ptáš. Psy jste měli, nikdy nic neznicili, tak v pohodě.
Podlahy v bytě, který pronajímáme stály cca 60 tisíc. Něco se dá opravit, problem bude, pokud už se stejný typ podlahy, nebo např zničených skříněk u kuchyně už nevyrábí a bude se muset měnit vše.
Zkus finančního poradce, zda jde toto pojistit.
@Menton Tak problémy mohou způsobit děti, psy, papoušci, kočky, atd…
On stačí ten kuřák, co Ti bude kouřit doma i klidně pouze měsíc.
Ale v pohodě. Jsi jedna z mála tady co něco pronajímá.
@Anonymní píše: Více
Tak když nechceš pronajímat psům, tak nepronajímej.
Ne každý podnájem je s podlahou za 60 a kuchyňskou linkou, kde případně v problému měníš celou kuchyň.
Navíc i ve 2+kk se dá psovi vyhradit nějaký prostor kde bude fungovat v době nepřítomnosti majitele. A stále je to Jokšír co může mít v dospělosti 4 kg.
Ja bych se nejvíc bála, že bude štěkat a to bude rušit sousedy, protože koupit kus PVC pro případné nehody, udělat nějaký ohraničený prostor a vzít si měsíc dovolenou na štěně zvládne asi každý
@Bytsamsebou píše: Více
Taky nechápu, co lidi na této rase vidí… Jako majitel bytu bych chtěla vědět, že tam pes je. Kdyby si stěžovali sousedi na hluk.